www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

satira

Active Members
  • Posts

    65
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Google Maps

Recent Profile Visitors

2643 profile views

satira's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputation

  1. Is Alex am 22 de ani. Vreau pe metal. Pot sa fiu si singurul chitarist. ma descurc. Am o groaza de riff uri
  2. am o groaza de riffuri la indemana pentru mult material propiu si original. cautam pe cineva care a terminat-o cu liceul, dar care e pana in 30 de ani. eu sunt pe chitara, am 22 de ani, cant de 7. tobosarul are 29 si canta de 14. Vocalistul trebuie sa se priceapa sa faca growl si sa cante pe clean; orice altceva sunt plusuri. bonusuri: ca basist daca aduci riffuri pentru chitara, vocalistul daca are microfon pentru tras vocea daca vreunul stie sa mixeze si sa masterizeze decent.
  3. suntem din bucuresti. dar ca chestie, nu am mai lucrat
  4. Ne trebuie pe cineva care canta decent si e liber sa repete in weekend uri cu noi si sa bea bere apoi. Avem nevoie in mare de riffuri pentru groove/sludge in pricipiu, dar vrem sa facem si unele melodii de thrashareala maxima sau de death. Noi ca varste avem 20, 22, 27 si 29. Facem compozitii propii, avem deja 3 piese, alte 2 in lucru si idei pentru inca vreo 3 cel putin.
  5. Ne trebuie pe cineva care canta decent si e liber sa repete in weekend uri cu noi si sa bea bere apoi. Avem nevoie in mare de riffuri pentru groove/sludge in pricipiu, dar vrem sa facem si unele melodii de thrashareala maxima sau de death. Noi ca varste avem 20, 22, 27 si 29. Facem compozitii propii, avem deja 3 piese, alte 2 in lucru si idei pentru inca vreo 3 cel putin.
  6. is din bucuresti si sunt interesat, poti?
  7. daca te intereseaza ritm la o trupa de groove (gen pantera, dar nu era glam) sau sludge da-mi un mesaj
  8. eu am trupa de sludge, groove si thrash. dar vrem sa mai bagam si death daca e. stiu ca nu e in aria ta, dar poate daca ai vrea, ne-am putea vedea la o repetitie
  9. Suntem aprope in formula completa. Cautam pe cineva intre 19-27 de ani care sa cante de ceva timp. Noi suntem o trupa de groove, sludge, thrash. Cam pe acolo. Daca te intereseaza si poti repeta o data in fiecare saptamana, da un pm
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.