www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

cockshit

Newcomers
  • Posts

    0
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Romania, Iasi

Recent Profile Visitors

830 profile views

cockshit's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Aah, credeam ca impreuna cu difuzoare. Ma gandeam eu de ce-i asa ieftin. Spor!!
  2. Buna! Ai putea divulga ce difuzoare are instalate? Mersi
  3. Cumpar amplificator Fender Super Reverb, de preferat Blackface, si de preferat si mai mult varianta head (chair daca exista maxim 50 unitati pe lumea asta). Nu stiu cate sanse am de a gasi asa ceva in Romania, dar imi incerc norocul din moment ce transportul din USA costa 200+ €.
  4. Interesantă ofertă! Deocamdată sunt în procesul de a cumpăra o altă chitara dar dacă nu merge treaba mă voi interesa mai mult de chitara dvs.
  5. Mersi de reply! E foarte faină chitara însă din păcate nu se încadrează în buget (titlu). Cred că aș fi cumpărat-o de altfel.
  6. Pret: 0 RON Localitate: Iasi Contact: florin.pm@gmail.com Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Caut un strat ieftin să-l am ca jucărie pe lângă sculele mai scumpe. Ador cum arată maple fretboard-ul pe ST. Prefer o firmă mai cunoscută cum e Fender (Squier) dar accept și alte variante mai obscure. Accept cam orice fel de uzură atâta timp cât nu afectează tonul. Ideal ar fi o culoare albastră sau albă, dar de-acum simt că cer prea mult. Contactați-mă aici cu oferte și poze, sau pe e-mail.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.