www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Hysteresis

Newcomers
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  0%

Community Reputation

3 Neutral

About Hysteresis

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Cluj-Napoca

Other Information

 • Gear
  Schecter CV-4
  Schecter CV-5
  Darkglass Alpha Omega
  TC Electronic SpectraDrive
  Korg Pitchblack

Recent Profile Visitors

1168 profile views
 1. Up! 1500 lei ultimul pret!
 2. Basul a fost cumpărat de la un magazin mic din Olanda anul acesta, dar nu beneficiază de garanție. Este pasiv, dar poate produce o multitudine de tonuri datorită celor 2 switch-uri cu 3 poziții (serie/split/paralel), câte unul pentru fiecare doză. Este un bas lung (scara de 35 inci și cheițe inline) și greu (puțin mai greu decât un Fender Jazz). Îl vând pentru că am varianta cu 4 corzi al aceluiași bas și este tot ce am nevoie. Se vinde cu o husă Fender. Doar predare personală în Cluj-Napoca.
 3. Up! Trimit si in tara pe cheltuiala cumparatorului.
 4. Salut. 0740202132. Te sun eu inapoi daca nu raspund imediat
 5. Chitara a fost cumparata in iulie 2020 de la mcmusic si inca e in garantie. Vine cu husa originala. Nu are defecte estetice sau tehnice. Doar predare personala in Cluj-Napoca.
 6. Chitara a fost cumparata anul trecut de la mcmusic si inca e in garantie. E echipata cu corzi Elixir Polyweb 9-42 si a fost setata de baietii de la mcmusic foarte bine, nu a trebuit sa ajustez nimic. O vand pentru ca vreau sa trec pe 7 corzi. Doar predare personala in Cluj-Napoca.
 7. Up! Schimb cu chitara electrica (preferabil cu 7 corzi)
 8. Vand basul din titlu, cumparat acum 2 ani de la Woodbrass Franta (nu mai e in garantie) dar functioneaza perfect, nu are defecte tehnice sau estetice. Pre-amp activ care consuma foarte putina energie, cu switch de bypass, cheite Hipshot, bridge Cort in stil Hipshot. Il vand pentru ca nu folosesc coarda Do (a fost un moft de cand ascultam mult Dream Theater), vine la pachet cu un set nou de corzi coated Ibanez. Doar predare personala in Cluj-Napoca.
 9. Truss rodul nu e blocat, dar a ajuns la capatul cursei si se poate roti doar antiorar. Am inteles ca se poate rezolva ori prin back-clamping cu incalzire, ori prin adaugarea unor saibe intre piulita si capatul truss rodului, dar arcuirea curenta e in jur de 0.4 mm, masurata cu lera, si pe mine nu m-a deranjat. Acum actionul e cel recomandat de Fender (2.8 - 2.4 mm) pentru ca nu imi place bazaitul de freturi unplugged, dar l-am putut aduce pana la 2.2 - 1.8 mm fara probleme (bazaitul e doar acustic, nu se aude amplificat). Doar predare personala in Cluj-Napoca. Il vand pentru ca folosesc mai mult alt bas cu Si gros.
 10. Caut oameni pentru a lega un proiect de compozitii. In ultima vreme ascult mult progressive metal si pe asta as merge personal, dar sunt deschis la sugestii. Cant si funk, si stoner rock, si pop. Contact: 0740202132, sau mesaj aici.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.