www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Codrin18

Newcomers
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Zalau

Other Information

  • Gear
    Chitara electrica,tobe,chitara bas

Recent Profile Visitors

1756 profile views

Codrin18's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Codrin18

    Pana sau degete?

    Is incepator la bass si am o problema atunci cand folosesc degetele deoarece pierd ritmul dupa o vreme iar atunci cand folosesc pana imi iese fara problema.Asa ca am decis sa lucrez cu pana momentan dar as dori sa invat sa lucrez si cu degetele .Daca a mai fost cineva intr-o problema similara as dori sa-mi spuna ce as putea sa fac ca sa invat sa lucrez si cu degetele la bass nu numai cu pana.
  2. Pret: 300 RON Localitate: Zalau Contact: PM Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand procesor de multiefect VOX STORMLAB 2G.Procesorul este ca nou aproape nefolosit. Descriere:Sunete extraordinare si o infatisare sofisticata!Noua serie StompLab - spulbera limitele procesoarelor multi-efect compacte!Un total de 100 de programe sunt organizate pe categori precum rock, blues, metal si popInterfata intuitiva, usor de folosit; chiar si un utilizator novice poate ajunge instantaneu la sunetul dorit!StompLab 1G ofera 103 de tipuri de efecte modelingStompLab 1B ofera 60 de tipuri de efecte modelingFiecare model de efect are radacini in rafinatul motor de sunet al seriei de amplificatoare best-seller VT+ si, de asemenea, beneficiaza de tehnologia investita in seria de procesoare multi-efect ToneLabEditati si salvati 20 de programe personaleSe pot folosi pana la 8 modele de efect simultanInfatisare sofisticata inimaginabila pentru unitatile de efect mai vechiDoua posibilitati de alimentare, functioneaza cu 4 baterii AA su cu un adaptor de 9V (adaptorul se achizitioneaza separat)Acordor cromatic incorporat cu functie de bypass si functie de mute.
  3. https://forums.rgc.ro/topic/117672-vand-chitara-electrica-washburn-xm-std2-pwh/#entry971298
  4. Buna ziua , vand o CHITARA ELECTRICA WASHBURN XM STD2 PWH la 650 de lei.
  5. Pret: 1200 RON Localitate: Zalau Contact: PM Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Accept schimburi Vand un set de chitara electrica care contine : CHITARA ELECTRICA WASHBURN XM STD2 PWH AMPLIFICATOR VOX VX 1 VOX STOMPLAB 2G-Procesor multi-efect Accept schimb cu un amplificator de bass . Negociabil!!! Toate instrumentele sunt noi aproape nefolosite. Cei care sunt interesati sa ma contacteza si atunci le dau si poze.
  6. Salutare prieteni.Studiez chitara electrica de aproximativ 6 luni , dar progresez foarte greu iar profesorul meu mi-a sugerat sa trec pe chitara bas pt ca el crede ca ma va prinde mai bine pt moment.Ce sa fac?
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.