www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Gabriel Thomson

Newcomers
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  0%

Community Reputation

2 Neutral

About Gabriel Thomson

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Arad

Recent Profile Visitors

785 profile views
 1. Gabriel Thomson

  Threadul oficial cu intrebari ale incepatorilor

  Salutare. Vreau sa fac un upgrade la chitara mea, am o pereche de doze EMG H4, si vreau sa imi pun pe bridge un EMG 81. Se poate face aceasta schema? Sa am o doza pasiva pe fata si una activa pe spate.. ?
 2. Gabriel Thomson

  Threadul oficial : ce chitara sa imi iau

  @vektordiferența dintre Charvel și jackson e ca jacksonu e din tei iar charvelu din mahon, a da și dozele, charvel emg 81-85 iar jackson h4. As lasă deoparte schecter-u, nu am mai cântat niciodată pe unu și am auzit ca sunt destul de grele, nu la oricine ii e comoda.Am cântat pe un V și mi-a plăcut, eu as merge pe jackson și un eventual upgrade la doze pe viitor. Dacă aveți voi niște sugestii tot la prețul asta spuneți-mi, dar eu spun ca pana in banii ăștia e Ok la Ce am ajuns. @ChurchOfCthulhu m-am uitat la ceva review-URI pe YouTube, google și oamenii erau multumiți de charvel, dar cum nu a prins la public tare, e ceva și acolo, sunt și pareri ccontra, aș merge pe modelul ăla de jackson, si îmi place cum arată si suna și decent, ma tot gândesc și la charvel, hmm..
 3. Gabriel Thomson

  Threadul oficial : ce chitara sa imi iau

  Salutare, doresc sa imi achizitionez o chitara (suma 2400 lei) si nu stiu pe care sa o aleg dintre aceste 3 modele, : Schecter omen extreme 6, charvel desolation dx1 ST si Jackson KVXT KING V. As dori argumente PRO si CONTRA. Tin sa precizez ca, cant in mare parte doar metal extrem, mai rar hard-heavy 90s. Multumesc. https://www.thomann.de/ro/jackson_kvxt_king_v_sbk.htm https://www.thomann.de/ro/schecter_omen_extreme_6_stblk.htm?ref=search_rslt_schecter_398535_4 https://www.soundstudio.ro/chitara-electrica-charvel-desolation-dx-1-st-soloist-snow-white.html
 4. Gabriel Thomson

  Threadul oficial : ce chitara sa imi iau

  Am facut cerere de 1 luna sa mi se schimbe name-ul dar nimic
 5. Gabriel Thomson

  Threadul oficial : ce chitara sa imi iau

  Salutare, revin cu un post nou, vreau sa ajut un prieten, imi puteti spune o chitara in valoare de 900 de ron, vreau sa specific ca prietenul meu vrea sa cante Bluzz si rock dar usor gen elvis presly
 6. Gabriel Thomson

  Schimbare de nume

  Gabriel Thomson
 7. Gabriel Thomson

  Threadul oficial : ce chitara sa imi iau

  Imi puteti explica va rog ce inseamna frebuzz? Nu am mai avut contact cu o chitara electrica..
 8. Gabriel Thomson

  Threadul oficial : ce chitara sa imi iau

  https://forums.rgc.ro/topic/112113-chitara-entry-level-cu-floyd-300-lei/ Revin din nou cu aceasta chitara, pentru ca am avut o problema si suma de care dispun nu e mai mare de 6 milioane. Iar ca sa ma incadrez cu tot am decis sa va intreb despre aceasta chitara.
 9. Gabriel Thomson

  Schimbare de nume

  Salut! Doresc numele Gabriel Thomson
 10. Gabriel Thomson

  Threadul oficial : ce chitara sa imi iau

  Bugetul meu e de maxim 10 milioane, daca am sa iau chitara care mi-ati spus-o nu voi mai avea bani de un amplificator. Mai astept niste pareri. Multumesc celor care mi-au raspuns
 11. Gabriel Thomson

  Threadul oficial : ce chitara sa imi iau

  Imi cer scuze legat de numele de utilizator, credeam ca mi se va pune nickname-ul iar nickname-ul sa fie numele de pe forum.. Astept alte pareri in legatura cu chitara. Legat de amplificator dispun de maxim 3 milioane. Daca aveti ceva sugestii legate de un amplificator va rog sa ma ajutati pentru ca nu sunt asa familiarizat in acest domeniu.
 12. Gabriel Thomson

  Threadul oficial : ce chitara sa imi iau

  Buna seara, nu stiu sigur daca sunteti online, dar nu stiu unde sa fac un topic legat de chitara dar am doar una clasica. Pentru ca vin sarbatorile ai mei mi-au zis sa imi caut o chitara electrica pana in 700 de lei. DoAR CHITARA. Eu cum ascult metal vreau sa cant metal m-am interesat si vreau sa va cer parerea despre aceasta chitara. Subliniez ca este prima mea chitara electrica. Nu am mai avut experiente cu vreo chitara electrica. Despre modelul acesta este vorba http://www.guitarsho...inky_p2818.html (Jackson JS 11 Dinky. As vrea sa stiu daca este ok la pret si daca ma va ajuta cu ceva. Sau daca imi puteti da un link cu niste chitari mai bune. Subliniez ca nu vreau pachete, un prieten de-al meu a avut si intr-o luna s-a dus. Buna seara, nu stiu sigur daca sunteti online, dar nu stiu unde sa fac un topic legat de chitara dar am doar una clasica. Pentru ca vin sarbatorile ai mei mi-au zis sa imi caut o chitara electrica pana in 700 de lei. DoAR CHITARA. Eu cum ascult metal vreau sa cant metal m-am interesat si vreau sa va cer parerea despre aceasta chitara. Subliniez ca este prima mea chitara electrica. Nu am mai avut experiente cu vreo chitara electrica. Despre modelul acesta este vorba http://www.guitarsho...inky_p2818.html (Jackson JS 11 Dinky. As vrea sa stiu daca este ok la pret si daca ma va ajuta cu ceva. Sau daca imi puteti da un link cu niste chitari mai bune. Subliniez ca nu vreau pachete, un prieten de-al meu a avut si intr-o luna s-a dus.
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.