www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Liviuț

Newcomers
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Liviuț

  1. Vând mini amplificator portabil Strum Buddy nou.
  2. Vând chitara electrica tip stratocaster, Cobra cu ușoare semne de uzură.
  3. La scoaterea jack-ului, zgomotul scade in intensitate.
  4. Nu stiu exact ce SPL are, cred ca 126db dar o sa aflu mai multe maine. Chestia e ca am apucat sa il testez putin. Suna super ok, sound clean si crisp, foarte cald si inchegat darrrrr are un zgomot de fundal oribil. Zgomotul nu e 'brum' ca si acela care creste in intesitate o data cu gainul, e un fâsâit care se aude foarte tare tare si acopera claritatea sunetului. Are cineva idee ce e de facut ca sa il elimin sau macar sa ii reduc din intensitate ? Am incercat cu un 'hum destroyer' de la berhinger dar fara succes.
  5. Va multumesc pentru raspunsuri! L-am achizionat astazi.
  6. Mersi pt reply! Am inceput topicul asta pentru a afla daca nu cumva tipul respectiv imi cere 600 RON pe o chestie ce valoreaza 150 RON -gen un amp care nu a avut succes prin ani 90 si a fost vandut in 100 de exemplare world wide si pentru a aflate mai multe informatii despre ce face exact jucaria asta, aparent nu exista manuale, tutoriale, clipuri pe net sau cel putin nu am gasit eu. Sa zicem ca am anumit un sound in minte pe care nu il pot scoate cu Boss Katana sau cu procesorul de la Boss, GT 1(astea le am). Amp-ul asta cumva suna spre a ce vreau eu, clean sound, crisp, a bit distored dar vreau sa aflu mai multe informatii despre el.
  7. garantwerke Total de acord, dar mai adaug un 0 la suma ) ceea ce nu pot face chiar acum din pacate. Am zis sa gasesc o alternativa pana o sa pot investi o suma mai mare. Apreciez raspunsu tau!
  8. Salutare tuturor celor ce vor citi acest topic! Astazi am dat peste un amp Marshall 100 W Integrated System -Solid State, cred ca made prin anii '90 si as putea sa il achzitionez la pretul de 600 RON. Aparent e solid state amp dar reda foarte bine tonul ce il caut eu pentru blues . Chestia ciudata e ca si atunci cand dau gainul la maxim sunetul ramane destul de clean, no distorsion whatsoever. L-am testat putin cu o chitara made in china/ no brand si suna destul de bine, cred ca ar suna super ok cu o chitara mai buna. Detin un Boss katana de care sunt multumit si l-as achiziona pe acesta doar pt clean sound/ blues purposes. Are cineva idee daca se merita sa il achizitionez la banii astia? I have no idea! Ma gandesc sa nu cumva sa cumpar vreo epava
  9. Improvizatie pe blues in B. Criticile sunt binevenite https://drive.google.com/file/d/0Bxjgo3F8gR5Qcno1QWRIdWl4Vk0/view?usp=sharing
  10. Pret: 90 Ron Localitate: Sibiu Contact: 0726540347 Link producator: Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand Hum destroyer Behringer HD400. Initial l-am achizitionat pentru eliminare hum-ul dat de amp/chitara dar hum-ul nu provine din instalatia electrica a casei ci din adapoarele de la laptop si monitor Aparent Behringer HD400 functioneaza doar daca hum-ul este cauzat de instalatia electrica. Produsul este nou.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.