www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

gabekn

Newcomers
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by gabekn

  1. S-au dat: NS-2 TU-3 Death metal Dark matter SD-1 Forcefield
  2. Salut, Vand pedalele din poza, toate functioneaza perfect si nu au fost folosite prea mult. Pentru unele dintre ele mai am si cutia. TC FORCEFIELD - 90 BLACKSTAR LT METAL - 200 BOSS TU-3 - 200 BOSS NS-2 - 200 G1ON - 200 TC THE PROPHET- 100 DIGITECH DEATH METAL - 100 BOSS SD-1 - 150 TC DARK MATTER - 100 Trimit si in tara dar transportul este suportat de cumparator. Gabi
  3. Salut Vand BUGERA T50 INFINIUM https://www.senia.ro/amplificator-chitara-electrica-bugera-t50-infinium/40757-1 https://www.thomann.de/gb/bugera_t50_infinium.htm Folosit mai putin de 10 ore (a fost backup) Pret 800 ron fix si se poate proba la Flaros, valabil doar pentru Bucuresti.
  4. O precizare, caut modele de strat / squier (sau copie), nu super strat gen Ibanez sau Jackson.
  5. Salut, Cumpar un corp de strat, in stare functionala. Ma intereseaza sa fie full body, deci fara Affinity. Contact PM Multumesc Gabi
  6. Salut! Suntem un grup de prieteni si cautam un tobosar de nivel mediu care sa ni se alature o data sau de doua ori pe saptamana. Avem inchiriata o sala la Flaros (Bucuresti) dar omul de la tobe a plecat din tara si si-a luat jucariile cu el. Sala este izolata si echipata cu 2 ampuri de chitara + ceva pedale, boxa pt voce, aer coditionat si frigider. Muzica e rock / metal, fara extreme (cover-uri + idei originale) Scopul ar fi de relaxare dar daca exista interes si ne loveste inspiratia ne putem concentra mai mult pe chestii originale. Daca este cineva interesat va rog PM. Numai bine Gabi
  7. Salut, si multumim pt mesaj. Vorbesc si cu baietii si te anunt. Gabi
  8. Salutare! Suntem un grup de pasionati de muzica si cautam un vocal pt piese compuse si coveruri clasice care merg bine cu o bere dupa o zi perfecta la birou. Avem peste 30 de ani, unii dintre noi au mai multa experienta altii mai putina, in viata reala ascultam printre altele si Hendrix si Muse si Accept si Kataklysm Nu ne consideram zmei si nici nu cautam zmei. O idee va puteti face din 3 pasaje inregistrate cu ampsimuri si tobe midi. Contact PM. PS. Am pus anuntul si la rubrica "cautam instrumentisti". Rog un admin sa-l stearga daca e necesar. Scuze si multumesc.
  9. Salutare! Suntem un grup de pasionati de muzica si cautam un vocal pt piese compuse si coveruri clasice care merg bine cu o bere dupa o zi perfecta la birou. Avem peste 30 de ani, unii dintre noi au mai multa experienta altii mai putina, in viata reala ascultam printre altele si Hendrix si Muse si Accept si Kataklysm Nu ne consideram zmei si nici nu cautam zmei. O idee va puteti face din 3 pasaje inregistrate cu ampsimuri si tobe midi. Contact PM.
  10. Pret: 200 RON Localitate: Bucuresti Contact: PM Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Accept schimburi Vand procesorul din titlu, cumparat de nou de la McMusic si folosit putin, doar in casa http://www.mcmusic.ro/chitara-bass-ro/efecte-ro-3/efecte-ro-2/vox-stomplab-2g-procesor-multi-efect Vine in ambalajul original iar alimentatorul nu este inclus. Il vand pentru ca nu il folosesc si accept schimb cu doze (duble) sau pedale.
  11. Salut, Printr-un amp entry level nu vei auzi niciodata pedala asa cum e pe youtube. Cam tot ce vezi review pe net sunt pedale prin cabinete puternice care au sunetul greu pe care il cauti. De curand am inceput sa ma distrez cu niste amici la o sala si am incercat cate ceva pe un amp Marshall pe lampi (1 x 12) LT metal de la Blackstar suna super pt 50 euro dar nu imi place in mix cu tobe si alte chitari, inca mai sap. Digitech death metal - daca esti fan black / death old school (imi vin in minte evol sau beyond sanctorum) atunci s-ar putea sa iti placa. Am ramas la un boss overdrive in fata ampului. N-am incercat chestii grele mai jos de drop d dar se aude curat, natural si foarte bine in mix cu restul de tobe sau chitari. Prefer fara pedale de distors, parca nu e asa sintetic. Din experienta de pana acum as zice asa: La sala iti trebuie un amp sa se auda mai mult tare decat bine, oricum daca mai e o chitara trebuie sa va reglati....etc. Acasa - recomadarea mea este sa iti iei o interfata usb (am un vox ampio) si ceva softuri gratis. Dupa cateva zile de sapat pe net si instalat programele, o sa fii uimit de ce sounduri poti sa ai gratis. Cu aia 1000 ron iti poti lua niste boxe sau casti mai rasarite. Am si varianta Vox amplug 2 metal care se aude foarte foarte bine pentru 50 euro, bateria tine zeci de ore, o gramada de reglaje pt cat de mare e si - peste tot - are intrare de aux pt ritmuri sau backing track. Bafta!
  12. s-a vandut, se poate inchide. Multumesc RGC
  13. Pret: 350 RON Localitate: Bucuresti Contact: PM / 0722618891 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Accept schimburi Salut! Vand amplificatorul din titlu, cumparat in decembrie 2015 de la Guitarshop. Folosit foarte putin in casa si fara nici un defect. Numai bine!
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.