www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

kchris53

Newcomers
  • Posts

    0
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Satu Mare

Recent Profile Visitors

1897 profile views

kchris53's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Dedicated Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

6

Reputation

  1. Pret: 900 RON Localitate: Cluj-Napoca Contact: bchris_13@yahoo.com Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand amplificator Fender Superchamp XD, achizitionat de aici de pe rgc. De atunci nu au fost schimbate lampile, amp-ul functioneaza dar pe viitor recomand schimbarea lor pentru a nu intampina probleme. Pretul este de 900 Lei negociabil, nu trimit in tara, se poate proba/lua doar in Cluj-Napoca.
  2. Pret: 3000 Localitate: Satu Mare Contact: cristian_bolos@yahoo.com Link producator: http://ibanez.wikia.com/wiki/RG2550E Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Ibanezul a fost fabricat in 2006 si prezinta semne normale de uzura si pentru o chitara de 10 ani,inclusiv cateva dinguri in locuri neobservabile. Motivul vanzarii este faptul ca nu mai am timp de muzica si nu o folosesc, si o chitara de prestigiul asta *pun intended* merita sa fie folosita. Chitara se da cu case-ul original si inbus, etc. Pretul este de 3000 lei negociabil. *Am deschis alt topic deoarece nu am reusit sa schimb prefixul din schimb in vand, si topicul nici nu a fost sters, deci rog daca se poate sa fie sters acel topic,multumesc.
  3. Revine la vanzare, 3100 lei, nu mai accept schimburi.
  4. Se retrage, se poate sterge postul multumesc .
  5. update: Fender USA,japan, si SG standard.
  6. Salut, m-am decis sa imi pun la schimb ibanezul deoarece nu folosesc floyd-ul si mi-ar placea o chitara mai "soft" un pic. E probabil cea mai ok chitara pe care am pus mana pana acum, build quality excelent, dar nu o folosesc la potentialul maxim si stilul meu de muzica nu prea se suprapune cu ce poate chitara asta. Anul fabricatiei e 2006, si are cateva ding-uri dupa cum se poate vedea in poze, dar nu afecteaza playing-ul deloc si merge brici. Vine cu case original J-craft. Pretul de vanzare e 3000,dar as prefera mult mai mult sa o schimb decat sa o vand. Ce m-ar interesa la schimb e: Fender USA, Gibson USA. Ofer si diferenta unde e cazul.
  7. Pret: 230 ron Localitate: Satu Mare Contact: cristian_bolos@yahoo.com Link producator: Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Salut! Vand doza SD SH-2N Jazz deoarece am schimbat-o cu un DiMarzio si nu mai am nevoie de ea. Transportul va fi suportat in totalitate de cumparator! De precizat ca vine cu doar 1 surub PM me
  8. Nu mai e valabi,am gasit ce cautam. Se poate inchide, multumesc.
  9. Pret: 0 RON Localitate: Satu Mare Contact: cristian_bolos@yahoo.com Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Salut, cumpar procesor Line 6 POD HD500 sau 500X, PM pentru oferte, mersi !
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.