www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

OAndrei

Active Members
  • Posts

    26
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Pitesti

Other Information

  • Gear
    Chitara Acustica, Chitara Clasica, Orga.

Recent Profile Visitors

2086 profile views

OAndrei's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

5

Reputation

  1. Poate te intereseaza si aceasta
  2. Chitara a plecat spre noua proprietara, sa o stapaneasca cu drag. Multumesc RGC! Topic inchis!
  3. Dupa ce m-am jucat un pic cu acordatul am rupt coarda mi subtire. Scad pretul cu 30lei pentru ca noul proprietar sa ii puna corzi noi, dupa bunul plac. PRET NOU 420 !
  4. Multumesc pentru interes. Nu doresc schimburi decat cu o acustica all solid wood + diferenta.
  5. revin asupra postului #5961 Credeti ca o chitara ieftina solid wood ar fi mai buna ca un taylor 114 de exemplu? adica cu laterale laminate.
  6. Asa ma gandeam si eu. Pacat ca nu le pot incerca, insa zic ca la banii primeia platesc mana ieftina si brand no name. La guid desi e facut in china, mai platesc si brandul. De chitarile cu nume all solid nu ma pot atinge...
  7. Ce parere aveti despre aceste chitari facute in china, all solid wood? As vrea sa incerc si o marime mai mica decat dread, gen OOO. https://www.thomann.de/ro/recording_king_ro10_na.htm https://www.youtube.com/watch?v=UEbquWXFSpc http://www.guitarshop.ro/chitara-acustica-guild-f-130-acustica_p2080.html https://www.youtube.com/watch?v=y5gEoRFlWMs Reviewurile sunt f bune pentru ambele.
  8. Astazi mi-a sosit strap-ul lat de 6cm, facut dupa cerintele mele in asortare cu chitara din poze. Recomand produsul cat si cumparatorul. Dialogul a fost unul foarte bun si continuu in timpul confectionarii strap-ului.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.