www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Alexandru Șuleap

Newcomers
  • Posts

    0
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Alexandru Șuleap

  1. Cumpăr urm. pedale: 1. Keeley Katana Boost 2. Aqua Puss
  2. Bună, Adrian, Este fabricată în Mexic (nu știu cum să adaug foto. aici; îți pot trimite pe e-mail). În anunț am spus că achiziția a avut loc în U.S.A. Poate acest lucru a generat neclarități. Din ce știu..., acest model nu se fabrică în U.S.A. Numai bine.
  3. Bună, Ionuț, Acesta este modelul la care trebuie să faci referință: https://www.thomann.de/ro/taylor_baby_mahogany_bt2.htm?sid=eb1b869bebbcaf43001a1c5fb7e9839e. Desigur, trebuie considerate îmbunătățirile aduse chitarei. În plus, fiecare evaluează oportunitatea prețului. Numai bine, Alexandru
  4. Mulțumesc pentru propunere, însă renunț la Taylor doar pentru a cumpăra un Stratocaster sau Telecaster de o calitate foarte bună.
  5. Pret: 1 500 RON Localitate: Iași Contact: alexandru.suleap@gmail.com Link producator: Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Accept schimburi Chitara a fost cumpărată din America. Vine însoțită de husă și toate documentele oficiale. Update-uri: Set-up profesional Black tusq nut + saddle Dunlop jumbo frets Fishman 301 pickup ___ Accept schimburi + diferență din partea mea pentru un Strat sau Tele.
  6. Vă rog să menționați specificațiile tehnice, să adăugați fotografii sau "link"-uri către acestea. Vă mulțumesc.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.