www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Rockman93

Active Members
  • Posts

    26
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Bucharest

Other Information

  • Band
    -
  • Gear
    -

Recent Profile Visitors

3157 profile views

Rockman93's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

2

Reputation

  1. Salutare tuturor, Citind urmatorul topic, m-am gandit sa va cer un sfat cu privire la acest subiect: 1. Tinand cont ca discutia s-a desfasurat in 2010 (si au trecut ceva ani de atunci), credeti ca ar avea vreo relevanta in ziua de astazi o asemenea trupa ? 2. Ar putea rezona cu publicul din ziua de azi (nu din Romania in special) ?
  2. Rockman93

    Glam Rock

    By any chance...Cineva din topicul asta mai traieste? Ar fi interesat de formarea unei trupe de genul?
  3. Salutare, Cunoaste cineva un profesor de canto care sa ma poata ajuta cu meditatii ? As vrea in principal pe genurile hard-rock / glam metal, daca are vreo relevanta. Mersi RGC ! ! !
  4. Vii la Bucuresti pt ceva 80s Metal / Hard Rock ?
  5. Up. Chiar nimeni? Un chitarist ceva? Sent from my G3121 using Tapatalk
  6. Pacat Oricum spor la cautari !
  7. Un nr de tel? Sent from my G3121 using Tapatalk
  8. Salut, Vand un mixer Samson Mixpad MXP124 folosit doar in casa. Ii lipseste un knob dar se poate cumpara altul din orice magazin de profil. Pretul este 200 RON Poze la cerere
  9. Multumesc mult de tot pentru informatii.
  10. Salutare tuturor, Nu stiu daca exista o rubrica speciala pentru un astfel de topic si imi cer scuze in prealabil daca postez unde nu trebuie. As vrea si eu sfaturi in legatura cu editarea / procesare voce pe urmatorul videoclip: Daca cineva se pricepe, spuneti-mi si mie ce efecte folosea nea' Jon Bongiovi pentru piesa asta, precum si in ce software sau cu ce echipamente as putea ajunge la ceva asemanator. Multumesc
  11. Salut, sunt vocalist in Bucuresti , 24 de ani si dorinta de cantat Genurile abordate sunt hard rock, arena rock, blues, glam metal. Trupe de referinta: Bon jovi, whitesnake, bruce springsteen, bob dylan, aerosmith, guns and roses, sting etc. Nu sunt maestru dar imi dau interesul cat pot de mult. 0721857626 numarul meu de telefon.
  12. Vand PC de Gaming cu urmatoarele specificatii: Procesor: AMD FX 8370 (CPU-Z in poze) ---600leiCooler procesor: Noctua NH-D15 ---250 leiPlaca de baza: Asus Formula Z ---700 leiPlaca Video: Asus DirectCU II R390x (GPU-z in poze) ---1700 leiHardDisk: Seagate Baracuda 1TB - 7200 RPM ----100 leiSSD: AMD Radeon R3 - 240GB ---250 leiUnitate Optica: LG GH24NSC0 --- 50 leiSursa: Corsair CX 750 M --- 300 leiCarcasa: Zalman Z11 NEO Vand si pe bucati atata timp cat este cerere pentru a vinde peste jumatate din el, deci daca vreti o componenta anume astept mesaj si tinem legatura in cazul in care se vand si celelalte intr-un timp relativ scurt. Pretul este negociabilPoze la cerere.Schimb si cu laptop (Procesor i7 si display mai mare de 13 inch) plus diferenta.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.