www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Rock'n blues

Active Members
  • Posts

    51
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Rock'n blues

  1. Up pentru :

    1.  Acordor  cromatic al brandului  Korg precizie  calitate foarte bune, afisaj clar, este foarte sensibil, cu baterie Duracell noua inclusa, nou.
    2.  lustruire cu ulei Clayton USA : 90 la suta plin uleiul

    4. Capodastru profesional, nou

    5. Husa noua profi calitativa Mojo GiG BAGS

    150 lei -  ambalare si transport asigurat.

    Stima!

  2. Chitara rezervata, ramane in  continuare setul. 

    1. Acordor cromatic brand: Korg precizie si maxima calitate, afisaj clar, este foarte sensibil, cu baterie Duracell noua inclusa, nou
    2/3.   Set intretinere si lustruire Clayton SUA

    4. Capodastru profesional

    5. Husa noua profi calitativa Mojo GiG BAGS

    170 lei cu ambalare si transport asigurat.

    Stima !

  3. Se adauga si husa din imagini, de calitate scoasa de la naftalina nou nouta pachetului, pachetul se extinde pana vineri!

    Pretul este 900 lei pentru

    Set compus din:
    1. Chitara: Brandul: Takamine
    2. Acordor brand: Korg precizie si maxima calitate, afisaj clar, este foarte sensibil, cu baterie Duracell noua inclusa.
    3/4.  Set intretinere si lustruire Clayton SUA

    5. Capodastru profesional

    6. Husa profi calitativa Mojo GiG BAGS

    Puteti sa ne contactati prin telefon: 0731 501 324, sau mesaje.

    Stima !

    husa.jpg

    Husa-2.jpg

    husa-3.jpg

  4. Reducere : 

    Set compus din:
    1. Chitara : Brandul : Takamine
    2. Acordor brand: Korg precizie si calitate maxima, afisaj clar,este foarte responsive, folia de pe ecranul lui am dezlipit-o ieri
    3/4. Set intretinere si lustruire Clayton USA

    5. Capodastru profesional

    Telefon: 0731 501 324
    Raspund si la mesaje.

    Pret 880 lei.

    Stima !

  5. Pret: 980 RON
    Localitate: Bucuresti
    Contact: 0731501324
    Link producator: https://www.takamine.com/
    Stare: Uzura normala
    Accept schimburi: Nu accept schimburi

    Set compus din :
    1. Chitara de brand : Takamine
    2. Acordor brand : Korg precizie si calitate maxima
    3/4. Set intretinere si lustruire + ulei

    Imaginile sunt reale, imi apartin.
    Este instrumentul meu de baza.
    Puteti sa ne contactati prin telefon : 0731 501 324
    Raspund si la mesaje.

    modat-2.jpg

    modat.jpg

  6. azi-maine ajungi pe canapea la marutza cu povestile astea.

    Crezi ca daca nu apari la tv nu exista oameni cu probleme,atunci personal ai una! Crede-ma ca am mai multe de zis decat ce am scris eu acolo,fie ca ma crezi sau nu!

  7. Lasa ca ne luam amandoi de mana! Si eu sunt la inceput,mai ales pe partea de voce.Un profesor ajuta,eu am gasit unul,dar nu foarte bun "explicator" ,stie sa cante dar explica cam vag :)).Am avantajul ca o sa fac in toamna cu cineva care stie cu adevarat ce zice,acum vezi si tu cum faci!

  8. Merci bro! Am fost antitalent total in pictura,dar sunt anii de exercitiu,profii,pe domeniul vostru nu am nici ani multi de exercitiu si nici profi nu am avut pana acum.Indiferent de ce profesii o sa am,si chiar daca studiez psihologia,de pictura nu ma las.DE CE? Va spun dar nu vreau sa radeti sau sa intram in subiect sau polemici.In anul 2014 am simtit ca pierd tot,a fost anul in care urma sa dau admiterea la Unarte,si am fost la 1 pas... sa nu mai fiu,inca nu imi revenisem complet cand am dat admiterea,si s-a intrat foarte greu.L-am intalnit pe Tudor Turcu,nu stiu daca fac reclama si nici nu cred ca stie cat de mult il apreciez...El m-a ajutat prin mesaje pe facebook sa imi revin,mi-a oferit sansa sa imi fie meditator pentru pictura,dar la acel moment era cu concursurile,cu eurovision,nu am vrut sa il tin din treaba...Muzica mai nou si pictura mi-au salvat viata atunci,dar acea situatie m-a facut sa nu imi doresc sa studiez unarte,ci sa ma indrept catre psihologie,sa pot ajuta oamenii "substantial".Poate intr-o zi voi rrveni la Unarte,cand o sa ma simt pregatit.De aia vreau sa invat cate ceva si la muzica cat de cat,pentru ca imi place,daca nu o sa pot fi vocal prof,o sa fiu vocal de moment si imi continui studiile cu chitara.De fiecare data am luat-o de la 0...in toate domeniile si nu am renuntat niciodata indiferent de ce mi s-a spus,la fel fac si cu muzica,dar tin cont si de parerile tuturor,chiar daca nu pare.Daca Ovidiu Anton s-ar fi lasat cum cei mai multi il indemnau de eurovision,nu apuca sa ne fie reprezentantul nostru :).

  9. Nu vrei sa pui o pictura de a ta mai bine? :yay: ... in rest e mai ok dar mai e de lucru muuuult...spor!

    Merci!De lucru au toti,buni sau rai,mereu.Macar se vede o evolutie si in timpul asta nici nu am facut mare lucru,am fost foarte ocupat,doar am eliberat o ureche...Cu ambele libere situatia este si mai diferita,tot cred ca placa mea de sunet vrea sa ma pacaleasca,si cu anii mei multi de experienta pe microfon de studio,reuseste la maxim.Nu ma provoca cu pictura aia :),dar uite ca o sa postez ceva cand sunt pe PC.Facem asa,la fiecare sfat util pe partea de muzica,postez cate o lucrare (perete,hartie,tricou,nu conteaza, personala sau reinterpretata de mine),toti trebuie sa "castige" ,nu? :))
  10. Prima incercare cu casca pe o singura ureche,nu era reglat bine totul.O varianta mai lenta,si m-am ascultat mai mult.Mie mi se par mai precise notele asa,voi ce ziceti? Probabil daca as avea si o boxa sau ceva in care sa aud putin mai tare ar fi si mai bine.

    padure nebuna.mp3

  11. Yap,am avut casti cand am facut toate coverele,fara boxe.Si mie mi se pare ciudat ca imi ies mai exacte fara ele.Do si re nu pot sa le scot bine...Eu pot sa le scot exacte de la sol in sus,sau mai exacte,notele joase le pot intona cu o eroare mai mare.Prima data cand faceam vocalize le faceam cu falsetto pe notele de soprana si cred ca am prins mai multa experienta pe acute.Cea mai inalta nota pe care mi-o arata tunnerul era C5 cu falsetto.Cred ca am ceva cu intonatia,de fapt daca ciupesti o coarda pe un fret si ma pui sa ciupesc nota,de obicei reusesc din maxim 3 incercari.O sa incerc sa fac mai multe exercitii de intonatie.

  12. Am vrut sa reeditez mesajul anterior si sa adaug o fraza,dar bateria mobilului a murit.Daca tot este vorba de arte,vointa eu am destula.La pictura profesionista,ca sa pot sa cresc atat de mult,fata de ce faceam eu,am luat-o tot de la 0.Si tot am ajuns bun,fara talent,dormeam noaptea in pat cu o placa uriasa de blat masa,de radea de mine fosta prietena pe-atunci,nu demult.Lucrand 10 ore pe zi,am evoluat prin munca,eu nu am talent la desen.Profesorii,nume mari si in muzica unii,o sa zic doar Turcu,mi-au povestit ce se afla in spatele lucrarilor.Am urmat timp de 3 luni cursurile Unarte cu celebrii profesori de acolo.In acest timp,si eu credeam ca ei sunt extem de talentati,insa in cele din urma din ce am invatat in acest timp am observat ca talentul lor este dobandit si nu inascut,din mii de ore de lucru.Ca solist vocal vocea naturala nu se compara,daca nu suna fantastic,o poti colora numai putin.Urechea insa poate fi imbunatatita prin antrenament.Si daca ajung mediocru ce?Daca depun munca pana ajung la mediocru,apoi voi continua?Exista doar 2 lucruri certe prin studierea muzicii: este imposibil sa devii mai prost decat esti prin studiu si 2 este imposibil sa nu evoluezi,amplitudinea depinde de fiecare persoana,nu toti suntem la fel,si stiu asta foarte bine de la psihologie :)!Cu toate astea zise ii multumesc lui posho care pe langa critici pare sa incerce sa si explice cate ceva,de astea am nevoie.Ceva de genul "Frate,daca faci aia n ani,si nu reusesti nimic nu ai sperante."Daca mie imi spune un prof ca pot evolua,daca si proful ar fi spus ca nu am sperante,atunci continuam doar pe chitara.Atata timp cat are incredere in mine voi incerca sa nu il dezamagesc,si asta este mai important decat sa ma cert cu voi.Nimeni nu are gradul de superioritate sa imi spuna ca "daca faci aia si nu iese",este timpul meu si nu este treaba nimanui de evolutia proasta in viitor,este un lucru asumat.Am cerut doar sfaturi de la cei mai priceputi ca mine in domeniu,si critici.Dar nu pareri sau argumente pentru a renunta. Topic closed!

    • Like 1
  13. Si daca nu incerc cine imi confera sau nu siguranta ca am sau nu "inzestrare nativa"?Sunt niste lucruri mai mult saubmai putin reale,pe care poti sa le ai sau nu.Eu pana acum nu am avut nici un fel de contact cu ce tine de muzica.Nimeni nu poate garanta ca nu o sa fac ceva,si daca de la meduocru trec mai departe inainte.Daca fac canto si exercitii esti tu asa sigur ca nu voi evolua?Rsp este nop.Si daca nu o sa fiu eu viitorul solist Iris care este problema?Vad ca ai foarte multa experienta,mai multa decat un prof poate.Este timpul sa mai facem si pauze de la atata cicaleala.Am intrebat ceva si s-a deviat putin subiectul.Indiferent de raspunsurile voastre o sa continui,indiferent de ce vor spune altii,eu nu v-am spus ca vreau sa renunt si pentru asta am nevoie de argumente,am intrebat cum devii mai bun,si daca nu ai observat ce am scris mai sus am spus ca pe locul 1 este chitara,vocea mi secpare doar distractiva si ATAT!Deci daca nu o sa iasa voce,de chitara nu ma las asa usor.

    • Like 2
  14. Normal,timpul o sa arate,nu poti garanta unui aparat ceva,dar unui om...In muzica nu cred ca te pot contrazice acum despre ce ai scris,pentru ca nu sunt la nivelul bun.Nu stii cum desenam eu... daca vedeai in cls 1 ce faceam...antitalent era putin spus.Am muncit mult,10-12 ore pe zi,acum fac cele mai complexe proiecte in domeniu cu cea mai mare lejeritate,fara sa am talent,doar munca si perseverenta.La inceput in pictura la fel multi mi-au zis ca nu am nici o sansa,o sa ratez,dar profii au spus ca pot foarte mult,mai mult decat cred eu,si ca o sa vad,si au avut dreptate,acum sunt pictor,a fost nevoie sa pornesc mai de jos decat cu muzica.In 3 luni am facut pictura profesionista si am devenit mai bun,apoi am perseverat singur,a trebuit doar sa mi se arate ce si cum sa fac,si am reusit,fara sa aiba cineva incredere in mine,parintii nu m-au sprijinit niciodata in asta,dar nu m-am lasat.Nu vreau sa devin Minculescu,dar vreau sa sune mai bine.Nu m-am comparat cu un cantaret de opera,dar cam asa s-a comparat mai sus,chiar daca acum nu am ureche excelenta,tot exista acolo,undeva,de ce nu vreti sa postez inregistrari pe masura ce fac in continuare ore,si atunci ati putea sa spuneti ca nu am nici o sansa?

  15. Adica ce vrei sa spui prin asta? Vrei sa mergem la medic sa imi arate unde ai tu pozitionata "urechea muzicala?"Sau vrei sa spui ca unul care nu a incercat niciodata nici macar o nota poate concura asa din prima cu vreun cantaret de opera? Nu stiu,dar lasati niste raspunsuri uneori,sincer.

  16. Nu este adevarat,stiu cand falsez.Daca ma pui sa reproduc orice sunet,unul care habar n-am cum il cheama pot din mai multe incercari,dar stiu cand il recunosc cand l-am luat.Pot sa iti dovedesc asta inregistrand o gama vocal.Dar daca sunetul lipseste si ma pui sa il reproduc din minte,stiu doar 2 maxim 3 note,si nu stiu cand falsez suta la suta acapella,pe negativ sau daca canta cineva cu mine si el o face corect vad cand deviez.Urechea muzicala nu este o componenta fizica,biologica,este doar o deprindere.Eu tot nu cred ca un simplu om care ii place muzica dar nu are nici o cunostinta are ureche muzicala fara sa fi exersat inainte.Cand v-am rugat sa imi dati cateva exemple,sugestii,si diverse,daca tot sunteti mai experimentati decat dansul... ,numai posho a sarit cu indrumari.De comentat poate comenta oricine.Majoritatea elevilor lui au formatii,sau canta in coruri,asa afon nu este.Si nu ma intereseaza cat stie,ce stie si de unde a invatat,ma intereseaza faptul ca are o voce senzationala si vrea sa impartaseasca din ce stie.Dansul a zis ca fara sa incordezi diafragma cand estecnevoie si fara minim 2-4 ani de exersat este aproape imposibil sa reusesti intotdeauna sa nimeresti fix nota de care ai nevoie,el stie mai multe ca mine,il cred pe cuvant.Am facut doar o ora cu dansul luni,am multe examene si pot face mai mult acasa,singur,saptamana aceasta,dar de viitoarea pot face si zilnic.Este si o bresa pe site,voi ati ascultat ceva inregistrat cu un microfon prost vreo 2 min,el m-a audiat 1 ora intreaga,am intonat impreuna gama "Do" a zis ca singur am momente cand deviez si este mai bine sa exersez pana am precizie,mi-a zis ca el are 2 octave doar,dar cu exercitiu eu as putea avea ceva mai mult.Cu ce am inteles devla el,cu recomandarile lui posho,voi inregistra gama Do,sa vedem daca acea ora a fost cu adevarat inutila si ca nu am nici o sansa cu urechea.Stau mai prost cu auzul decat cu vocea,sau mai degraba cu atentia,dar nu intotdeauna,am pur si simplu momente cand deviez foarte mult si altele cat nu deviez.Sa stii ca si culoarea ochilor este posibil sa o schimbi prin eliminarea pigmentului care confera "culoarea normala" de fapt daca o elimini cu un laser ochii isi schimba instant culoarea.Nu stiu si ce culori se pot obtine,nu mai tin minte.Sunt pasionat de biologie si de aia am retinut doar ca este posibil nu si gama de culori :)).Asta a fost un off topic ,sau nu.

  17. Cu toata,dar toata stima si respectul pentru colegul Hruban.Nu te cunosc,poate invers da si ai ceva cu mine.Chiar daca proful nu are conservatorul,a facut scala de arta populara din maramures.Citez,cand am vazut in ce conditii traieste...om nenorocit sa fiu sincer."Am avut o viata foarte grea,nu imi permiteam nimic,nici macar sa studiez."Omul a luat in mana o chitara orpheus din putina mea pricepere parea sa semene in constructie cu o vioara."Vezi chitara asta? Cant la ea de 15 ani,atat am numarat,pana la sfarsit am uitat de cand o am,sincer,posibil sa fie mai batrana decat tine.Dragule,am absolvit scoala de canto cu media totala 10,am avut o profesoara super...La 29 ani am terminat!Pentru ca nu am avut cu ce...Sunt profesor,imi place sa predau din placere,am multi elevi care i-am luat de mici,la 5 ani...,imi place ca esti printre putinii care trec de 15 si inca pot prinde si ramane cu ceva." Am momente multe cand deviez vocal,cred ca singur am deprins niste obiceiuri proaste de care acum imi este greu sa ma detasez.Daca nu a avut cine sa imi explice...Sincer dansul are 50 ani si este profesor de la 29 ani la chitara ,clape si voce.Sunt sigur ca poate recunoaste mult mai bine decat cineva la 14 ani,din profil cam atat sa fie.Nu zic ca nu esti mai bun ca mine,oi fi tu bun poate,dar nu cred ca ai mai multa experienta decat proful,zic si eu.Abea ne-am cunoscut si atunci cand deviez mai,mai sa-mi arda una :))!Zice: "Decat sa pleci de aici fara sa intelegi mai bine nu mai vii,de aia vreau sa iti explic,cat stiu,cand o sa ma depasesti poti incerca cu un profesor mai competent,si sunt sigur ca vocal ma vei depasi candva,chiar daca deviezi,vino peste 2 ani si canta-mi din nou piesa care ai interpretat-o azi...Dar trebuie sa stii ca munca este necesara,nu imi place faptul ca ai cateva kg in plus,scapa de ele pentru a da voie diafragmei sa faca treaba la maximum." O sa se vada,stai linistit,nimeni nu o sa asculte ceva ce nu ii place,asta este clar.

  18. Este icredibil ajutorul unui profesor! Prima ora mi-a prins foarte bine.Profesorul a confirmat ca momentan vocea are 2 octave usor,eu puteam sa urc mai mult dar nu mi-a dat voie momentan.M-a invatat sa respir mai bine.Imi pare rau ca nu il pot vizita atat de des cat as dori.Prima impresie a mea este ca am inteles in 1h cat intelegeam singur de pe net in vreo 3-4 ani,sa nu exagerez .Tehnica stie multa,din pacate pentru mine este absolvent de scoala de arta cu calificare de prof si nu prea le are pe cat as vrea eu cu teoria.M-a audiat putin si a observat defecte in:

    -respiratie;

    -precizie in pastrarea notei,nota imi deviaza de obicei in sus;

    -diafragma,care din ce a observat dansul tind sa o "dezumflu" la sfarsitul notei,si mi-a zis sa nu las nota pur si simplu;

    Parerea dansului a fost ca la prima vedere par un real talent,si sa incerc sa continui daca nu cu el,cu altcineva,singur nu mai pot evolua,am trecut de momentul cand invatam bataia simpla de chitara,si informatiile sunt din ce in ce mai putine pe masura ce incepi sa cauti ceva mai complex,plus ca de obicei inteleg putin si uit repede :)). Am incredere ca nu m-a mintit! Acum incercam cu exercitiile recomandate de posho si de prof. Proful are si clape,deci putem face vocalize live si la ele,eu nu aveam,inca un + pentru prof ! :)

×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.