www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Rock'n blues

Active Members
  • Posts

    51
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Bucharest

Other Information

  • Gear
    Chitara electroacutica Takamine G series,microfon behringer C3,mixer behringer

Recent Profile Visitors

3030 profile views

Rock'n blues's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

7

Reputation

  1. Up pentru : 1. Acordor cromatic al brandului Korg precizie calitate foarte bune, afisaj clar, este foarte sensibil, cu baterie Duracell noua inclusa, nou. 2. lustruire cu ulei Clayton USA : 90 la suta plin uleiul Pret : 50 lei Stima!
  2. Up pentru : 1. Acordor cromatic al brandului Korg precizie calitate foarte bune, afisaj clar, este foarte sensibil, cu baterie Duracell noua inclusa, nou. 2. lustruire cu ulei Clayton USA : 90 la suta plin uleiul 4. Capodastru profesional, nou 5. Husa noua profi calitativa Mojo GiG BAGS 150 lei - ambalare si transport asigurat. Stima!
  3. Chitara rezervata, ramane in continuare setul. 1. Acordor cromatic brand: Korg precizie si maxima calitate, afisaj clar, este foarte sensibil, cu baterie Duracell noua inclusa, nou 2/3. Set intretinere si lustruire Clayton SUA 4. Capodastru profesional 5. Husa noua profi calitativa Mojo GiG BAGS 170 lei cu ambalare si transport asigurat. Stima !
  4. Se adauga si husa din imagini, de calitate scoasa de la naftalina nou nouta pachetului, pachetul se extinde pana vineri! Pretul este 900 lei pentru : Set compus din: 1. Chitara: Brandul: Takamine 2. Acordor brand: Korg precizie si maxima calitate, afisaj clar, este foarte sensibil, cu baterie Duracell noua inclusa. 3/4. Set intretinere si lustruire Clayton SUA 5. Capodastru profesional 6. Husa profi calitativa Mojo GiG BAGS Puteti sa ne contactati prin telefon: 0731 501 324, sau mesaje. Stima !
  5. Up : 800 tot pachetul cu transport inclus, ultima oferta, valabil pana miercuri.
  6. Reducere : Set compus din: 1. Chitara : Brandul : Takamine 2. Acordor brand: Korg precizie si calitate maxima, afisaj clar,este foarte responsive, folia de pe ecranul lui am dezlipit-o ieri 3/4. Set intretinere si lustruire Clayton USA 5. Capodastru profesional Telefon: 0731 501 324 Raspund si la mesaje. Pret 880 lei. Stima !
  7. Se Daca sunteti interesati as zice sa va grabiti, nu stiu cat timp pastrez aceasta oferta. Stima !
  8. Set compus din : 1. Chitara de brand : Takamine 2. Acordor brand : Korg precizie si calitate maxima 3/4. Set intretinere si lustruire + ulei Imaginile sunt reale, imi apartin. Este instrumentul meu de baza. Puteti sa ne contactati prin telefon : 0731 501 324 Raspund si la mesaje.
  9. Crezi ca daca nu apari la tv nu exista oameni cu probleme,atunci personal ai una! Crede-ma ca am mai multe de zis decat ce am scris eu acolo,fie ca ma crezi sau nu!
  10. Probabil nu stia prea multa teorie,sunt multi care canta bine,dar nic ei nu stiu sa explice.
  11. Lasa ca ne luam amandoi de mana! Si eu sunt la inceput,mai ales pe partea de voce.Un profesor ajuta,eu am gasit unul,dar nu foarte bun "explicator" ,stie sa cante dar explica cam vag ).Am avantajul ca o sa fac in toamna cu cineva care stie cu adevarat ce zice,acum vezi si tu cum faci!
  12. Merci bro! Am fost antitalent total in pictura,dar sunt anii de exercitiu,profii,pe domeniul vostru nu am nici ani multi de exercitiu si nici profi nu am avut pana acum.Indiferent de ce profesii o sa am,si chiar daca studiez psihologia,de pictura nu ma las.DE CE? Va spun dar nu vreau sa radeti sau sa intram in subiect sau polemici.In anul 2014 am simtit ca pierd tot,a fost anul in care urma sa dau admiterea la Unarte,si am fost la 1 pas... sa nu mai fiu,inca nu imi revenisem complet cand am dat admiterea,si s-a intrat foarte greu.L-am intalnit pe Tudor Turcu,nu stiu daca fac reclama si nici nu cred ca stie cat de mult il apreciez...El m-a ajutat prin mesaje pe facebook sa imi revin,mi-a oferit sansa sa imi fie meditator pentru pictura,dar la acel moment era cu concursurile,cu eurovision,nu am vrut sa il tin din treaba...Muzica mai nou si pictura mi-au salvat viata atunci,dar acea situatie m-a facut sa nu imi doresc sa studiez unarte,ci sa ma indrept catre psihologie,sa pot ajuta oamenii "substantial".Poate intr-o zi voi rrveni la Unarte,cand o sa ma simt pregatit.De aia vreau sa invat cate ceva si la muzica cat de cat,pentru ca imi place,daca nu o sa pot fi vocal prof,o sa fiu vocal de moment si imi continui studiile cu chitara.De fiecare data am luat-o de la 0...in toate domeniile si nu am renuntat niciodata indiferent de ce mi s-a spus,la fel fac si cu muzica,dar tin cont si de parerile tuturor,chiar daca nu pare.Daca Ovidiu Anton s-ar fi lasat cum cei mai multi il indemnau de eurovision,nu apuca sa ne fie reprezentantul nostru .
  13. Altceva in afara de muzica
  14. Merci!De lucru au toti,buni sau rai,mereu.Macar se vede o evolutie si in timpul asta nici nu am facut mare lucru,am fost foarte ocupat,doar am eliberat o ureche...Cu ambele libere situatia este si mai diferita,tot cred ca placa mea de sunet vrea sa ma pacaleasca,si cu anii mei multi de experienta pe microfon de studio,reuseste la maxim.Nu ma provoca cu pictura aia ,dar uite ca o sa postez ceva cand sunt pe PC.Facem asa,la fiecare sfat util pe partea de muzica,postez cate o lucrare (perete,hartie,tricou,nu conteaza, personala sau reinterpretata de mine),toti trebuie sa "castige" ,nu? )
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.