www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

laviana1980

Active Members
  • Posts

    41
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Sibiu

Recent Profile Visitors

2502 profile views

laviana1980's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Reputation

  1. Oky doky . Au venit noile doze . As vrea inainte sa le montez sa inregistrez cu cele vechi ceva pe clean si pe distors pentru a le putea compara. Vreau sa pastrez aceleasi corzi (care sunt aproape noi) si aceeasi inaltime la doze. Vreau sa bag chitara in amp care e un marshall si de acolo prin emulated line in direct in placa de sunet a calculatorului unde am reaper. Pentru a avea rezultate cat mai corecte sa inreg cu egalizatorul amp-ului la ora 12 (gain,bass,medii,inalte,contur,volum) fara alte efecte, atat pe clean cat si pe distors? Sau exista alta metoda mai buna pentru a compara dozele. Am si procesor de ex.
  2. Thanks Dar eu vreau push/pull la potentiometrul de ton.
  3. Imi poate da cineva o schema cu wiring-ul?
  4. Din ce vad aici are un switch cu 3 poz, un volum si un ton. Tonul are pot push/p. Are urmat. variante: doza neck , ambele si bridge. Cand apasa pot push /p are single coil neck , single coil de la ambele si single coil bridge. Cam asta as vrea, dar nu stiu cum sa fac wiring-ul.
  5. Da , asta cu cel mai bun clean e o exprimare aiurea recunosc. Cum obtin un clean ca de single coil sau aproape de single coil? Prin splitarea humbucker bridge, humb. neck sau ambele? Dozele au doua fire, dar le schimb cu niste seynmour duncan. Dispun de niste bani care vreau sa ii invetesc in modif. Nu am schimbat pana acum doze stoc,asa ca sunt curioasa daca se vor observa schimbari in ton. Dupa asta probabil ca ma voi linisti si voi ajunge la concluzia lui airhead. Dar vreau sa traiesc pe propria piele experienta
  6. Din ce m-am documentat am inteles ca pot pune potentiometrul push pull in locul celui de ton De cati km trebuie sa fie? La mine cel de volum si cel de ton au 250k. Sa pun ambele de 500? Cum obtin cel mai bun clean ?doza bridge sau doza neck ca si sungle coil-uri sau doza de bridge si doza de neck amandoua legate im paralel ca single coil?
  7. Am cumparat pana la urma o chitara cu doua humbuckere.am un ton,un volum si un 3 way switch. As vrea sa fac unele modificari si sa am la switch o poz full humbucker bridge, una full humbucker neck , o poz ambele humbuckere bridge si neck si una buna ptr cleanuri. Asta de clean cum sa o realizez? Daca poate cineva sa imi explice eventual cu mentinerea swithului cu 3 poz si ptr clean am inteles ca se poate pune un push and pull switch Nu radeti, chiar nu ma pricep cu chestii deastea.
  8. multumesc de raspunsuri mai am o intrebare: de ce se pune elastic deala de prins parul peste corzi ca in videoclipul asta?
  9. 1.Daca imi cumpar o chitara cu doua doze humbucker partea de clean va avea de suferit? adica clean-ul va suna mai naspa pe o astfel de chitara? eu acum am numai single coil pe chitara. daca da exista o solutie de a avea un clean ca de single coil pe o chitara cu doua humbuckere? 2. De ce as alege alte doze decat cele stock pe o chitara ? toata lumea zice ca doza x suna asa, doza y suna altfel, etc. aceste lucruri nu se pot rezolva din egalizator? sau exista o diferenta?
  10. as dori sa imi achizitionez o chitara pentru metale si m-am hotarat la aceasta http://www.muzicastore.ro/chitara/chitara-electrica/chitara-electrica-bc-rich-warlock-one imi place forma si ca are bridge fix acum am o problema in sensul ca pe site-ul bc rich nu vad aceasta chitara , toate chitarile de genu asta au string thru body ca de exemplu asta care este putin mai scumpa. https://www.muziker.ro/bc-rich-mk1-warlock-black sa fie prima fake bc warlock sau exista si varianta aceasta? voi care ziceti ca e ok? si daca stiti un site care mai comercializeaza si au pe stoc chitara din al doilea link please help me nu gasesc nicaieri nici in afara tarii multumesc .
  11. ating cu vf penei crede-ma, unghiul si intens e ok. cred totusi ca dozele sunt prea sus.
  12. Tehnica este corecta,pana este dunlop jazz 3.am folosit si alte pene tot asa se aude Si cu cat dau amp mai tare se aude si mai tare. Voce00007.mp3
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.