www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

dudu

V.I.P.
 • Content Count

  2527
 • Joined

 • Feedback

  100%

Community Reputation

2319 Excellent

About dudu

 • Rank
  Scientician

Profile Information

 • Location
  Location

Recent Profile Visitors

35062 profile views
 1. Cred ca ai adunat suficiente informatii cit sa iei o decizie, nu?
 2. Da, aveam orbul gainilor N-as zice ca-i rau niciunul pentru prog, chiar daca sint folosite cu predilectie in alte stiluri.
 3. Eu unul n-am reusit sa gasesc stilul precizat nicaieri in acest thread. Daca l-ai mentionat si mi-a scapat mie, scuza-ma.
 4. Nici difuzoarele, nici amplificatorul nu sint fabricate in UK.
 5. dudu

  Alegere Tuner

  O telenovela fluviu despre acordarea chitarei. Cind se termina aceasta, incepe cea despre tinutul penei.
 6. Da, iti va satisface nevoile.
 7. E important de notat ca pedala nu este deloc pusa in valoare de inregistrarea aceasta, fiindca este proiectata pentru uzul inaintea amplificatorului, nu in linie. Poate se ocupa Dragos </hint>
 8. Fetelor, luati-va o camera. Colegul care a cerut informatiile le-a primit citeva posturi mai sus.
 9. Ai intuit corect. Truss rod-ul trebuie ajustat in sens antiorar (slabit), intrucit corzile noi, mai subtiri fiind, nu pot anula tensiunea din truss rod. Slabeste-l progresiv, dupa fiecare ajustare de maxim 45 de grade da-i putin timp sa se "aseze". Continua procedeul pina cind dispare buzz-ul.
 10. Prost nu, dar credul sigur. Modelul AVT50 are o singura lampa in preamp. Pe forumul Marshall exista o discutie referitoare la posibile imbunatatiri.
 11. http://mixingaudio.com/ contine cam tot ceea ce-ti trebuie ca sa ajungi la un nivel chiar avansat al problemei. O am hardcopy si e foarte utila. Contine mostre ilustrative pentru fiecare notiune. Sint si altele, dar pina acum nu am vazut niciuna la fel de concisa si condensata. Capitolele despre compresie si reverb in particular sint exceptionale.
 12. Nu stiu ce editie a autobiografiei lui ai tu, dar a mea nu mentioneaza nimic despre Flame Era vorba despre o chitara flamenco.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.