www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

George Alexandru

Newcomers
  • Posts

    23
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    C-lung Moldovenesc

Other Information

  • Gear
    Chitare: Jackson rr1 USA, Sunn Mustang. Overdrive Arion, Boss ds1, Boss metalcore, EQ Ibanez, Amp Ibanez 10W, copie Krank krankenstein 30 W pe lampi si alte minuni

Recent Profile Visitors

1571 profile views

George Alexandru's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • Dedicated Rare
  • Conversation Starter
  • First Post
  • Collaborator Rare
  • Week One Done

Recent Badges

3

Reputation

  1. Buna seara! Intrucat dl. Emanuel nu se incadreaza in ceea ce vreau, mai precis in partea cu seriozitatea, caut in continuare si basist.
  2. Eu am primit mesajul tau, se pare ca nu fac bine ceva. Lasa-mi te rog numarul tau. Multumesc.
  3. Ti-am lasat numarul de telefon in mesaj privat, hai sa vorbim pe whatsapp. Cunosc si un vocal din Suceava cu care as vrea sa colaborez.
  4. Spre modern metal as inclina. Eu cant la chitara, imi plac acordajele putin mai joase. Iti las numarul de telefon in privat pentru mai multe detalii.
  5. Salutare! Caut oameni seriosi pentru cantat metale. Astept mesaje de la cei interesati, multumesc si bafta tuturor!
  6. Salut! Esti interesat de colaborare?
  7. Buna ziua! Scot la vanzare cateva pedale pe care nu le mai folosesc. Sunt in stare buna, functioneaza perfect, urme normale de uzura pentru varsta lor. Over drive ARION, made in Japan - 250 RON Boss DS-1, made in Taiwan - 200 RON Rocktek distortion, China - 100 RON
  8. Valoarea de 500V in gol am masurat-o pe C5, punctul unde e notat pe schema +390V.
  9. Circuitele de masa? Nu inteleg exact la ce va referiti... Nu am cu ce sa masor temperatura acelei rezistente. Fumega doar la pornire apoi nu mai observ fum. Daca era curent mare si dupa pornire prin ea cred ca se distrugea in cele aproximativ 20 minute, timp in care am probat amplificatorul. Scoate fum la fiecare pornire.
  10. Da, sunt 4 condensatoare. Cele de 3X33uF sunt montate pe placa alimentarii, cel de 10uF si rezistenta de 5.6K sunt pe placa preampului. Prima data am probat alimentarea in gol dar am oprit-o imediat deoarece fara sarcina tensiunea sare de 500V. Condensatoarele montate, ca si cele originale, au tensiune de lucru maxima 450V. Nu cred ca e bine sa fac teste fara lampi, adica fara sarcina datorita tensiunii mari care rezulta. Poate sa le scot pe rand... Am masurat tuburile cu multimetrul digital in toate combinatiile si nu am gasit nimic suspect... Cu prima ocazie o sa cumpar 2 tuburi noi, sa vad ce se intampla.
  11. Se incinge doar vreo 2, 3 secunde dupa pornire, timp in care scoate fum. Dupa pare ca functioneaza in regim termic normal.
  12. Da, exact. Se incalzeste destul de tare, scoate fum, se observa si in poza vopseaua arsa. 2, 3 secunde din momentul pornirii.
  13. Am refacut alimentarea, amplificatorul functioneaza. Totusi am intampinat o problema. Rezistenta R3, de 3.3K se incalzeste si scoate fum doar cateva secunde din momentul pornirii. Cred ca este vorba despre timpul de incarcare a condensatoarelor. L-am lasat in functiune aproximativ 20 de minute. Cei de la Mesa mi-au spus ca rezistentele trebuie sa fie de 0.5W. Nu stiu exact ce putere au cele montate... Conform comenzii ar trebui sa fie de 0.5W dar cine stie... Mi se par cam finute. Ma gandesc sa montez altele de 1W.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.