www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Mangdeath

Newcomers
  • Posts

    12
  • Joined

Profile Information

  • Location
    Iasi

Other Information

  • Gear
    Fender Precision 4-string bass
    Acoustic jumbo bass Hora Reghin
    Ibanez Acoustic Guitar
    Amp: Davoli 55W
    Effects: Od Ibanez, Digitech BP 90

Recent Profile Visitors

3076 profile views

Mangdeath's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

1

Reputation

  1. dap.. moldoveni de origine :)), desi eu as avea si ceva adn ucrainean din mosi stramosi 😁
  2. So.. suntem momentan un chitarist si un bassist cu ceva voce si ne gandim de ceva timp .. years , sa incercam sa punem in practica cunostintele dobandite .. joking aside our wish e sa incepem cu cateva coveruri pe alternative metal, heavy , prog, .(In Flames, Avenged Sevenfold, Ghost, System of a Down, Slpiknot, Korn.. chiar si coveruri romanesti like Goodbye to Gravity) si daca reusim sa ne sincronizam, inchegam bine poate va iesi si ceva our made.. will see. Formula trupei ar fi: voce (eu), 2 chitari (lead & ritm), bass, tobe si eventual si un electro-organist in functie si de piesele ce o sa le abordam. Eu am mai "cochetat" prin cateva trupe si la cateva events desi au trecut ceva ani , iar my old guitarist brother e skilled as heck avnd mai multi ani decat mine oricum in ale chitarii. Amandoi avem peste 27 de ani ingineri si corporatisti .. de preferat sa ne intalnim la repetitii ar fi evident in wekend, sambata, dum.. iar ca si studio inca nu ne-am decis dar posibil sa ne adunam la cel din pacurari.
  3. Multam fain pt sfaturi, stiu , sunt constient ca poate cateva ore de canto mi-ar prinde bine. The sad fact e ca zona, locul unde practic/locuiesc e cam doldora de vecini 'cu urechea sensibila' si asta ar mai fi impediment pt care nu pot sa 'ma descarc' la cote maxime.. 😅
  4. Sal'tare, de ceva timp m-am tot gandit sa incep un proiect nou cu niste coveru-ri (intermediate-advanced level) pe sufletul meu, atat la bass dar si cu vocea. Chiar as vrea niste pareri oneste, mai ales la voce.. nelucrata mai deloc, dar nici de echipamet (mic) de buna calitatea nu beneficiez inca..
  5. Sunt in cautarea unei formatii ce abordeaza stiluri mai metal (progressive, djent, scream-off, heavy.. mai putin black, death growl, etc.) sau alternativ romanesc (Firma, Implant pt refuz, vita de vie, etc.). Am cativa ani de cand am inceput sa cant la instrument si am si cateva participari la diferite evenimente. Tehnica mea este finger-style, detin un fender precission squier, si un amp de 65W. Ca si timp de repetitii as fi dispus in wekends pt ca work enough.. Waiting your proposal..
  6. Salut sunt un mic impatimit in ale rockului si nu numai , in special in zona alternative , indie dar si heavy si as vrea sa punc in practica 'talentul' dobandit din ultimii 5 ani pt noi proiecte! If you want me, shout to me ! Valabil doar in Iasi !!!
  7. Srry am uitat sa precizez, valabil doar Iasi..
  8. Salut sunt un bassist mediocru, intiparit cu instrumentul de vre-o 4 ani si as dori sa ma implic intr-un proiect de alternativ, soft rock, grunge sau chiar si heavy, progressive metal, melodic metal dar fara tente de death, black, grindcore, trash sau alte subdiviziuni ale genului. Am in jur de 25 ani, am mai cantat la evenimente, concerte si sunt student.
  9. Salut sunt un basist din Iasi, (24 ani), in cautarea uneor colegi de breasla cu care sa impartasesc aceleasi sentimente :P.. Am 3 ani de cand m-am apucat de bass si am avut 2 cantari pe scena in Iasi la CCS si Underground . Inca invat piesele de pe tabu-ri xD .. dar invat (asta-i important); As prefera sincer sa fiu sa gasesc o trupa ce abordeaza stiluri mai metal, groove, scream,djent.. dar va rog nu raggae sau pop suedez :)...
  10. Se poate sa-mi fie mutat topicu-l la Accesorii? xD Nu m-am uitat prea bine inainte sa postez..
  11. Sunt interesat de o husa de bass pt un Squier Precision fiindca cea veche, un Ritter a inceput sa se taie prin zona gatului, iar la fundul ei s-a desprins ata de cusut, si ma tem sa nu cumva sa-mi pice basul din ea, desi nu prea ies sa cant prin alte locuri decat at home.. As dori sa aiba cat mai multe buzunare!
  12. Asta e de la facultatea unde se traduc carti din alte limbi in romana dar nimeni nu vorbeste alta limba decat romana
  13. Salutare as fi interesat de inchegarea unei formatii cat mai omogena si unde te poti simti excelent, genurile preferate ar fi: alternative, heavy, trash, death, melodic metal dar n-ar fi rau si blueseu-l, classic, hard rock.. Sunt destul de mediocru in ale bassulu-i, am aproape 2 ani de cand l-am descoperit si incerc sa-mi fac cat mai mult timp pt exersat. Daca are cineva nevoie de mine nu ezitati ca eu am nevoie de voi
  14. Pret: 80 RON Localitate: Iasi Contact: 0753951197 Link producator: http://www.voxamps.com/amplug2 Accept schimburi: Nu accept schimburi Cumpar un Vox amPlug pentru bass, ar fi de preferat sa-l pot lua din Iasi.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.