www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

BlackStar

Newcomers
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Cluj-Napoca

Recent Profile Visitors

1260 profile views

BlackStar's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Salut, vreu sa cumpar una din aceste 3 clape, de pe thomann, sunt cam la acelasi pret, am nevoie de o clapa cu un keybed calitativ, minim 61 clape. ca pianist este cv important pentru mine si de integrare avansata in software, flexibilitate in software, nu vreu sa stau cu mana pe mouse deoarece clapa va fi folosita LIVE. La momentul actual am impresia ca cel mai calitativ ar fi CME pentru keybed si butoane, dar am citit undeva ca NU poate fi mapat, e corect ?? Ce stiti despre asta in comparatie cu celelalte ? Va rog frumos un pic de ajutor sa ma decid cu aceste clape, genul de muzica : electronic rock, post rock, post metal
  2. P.S. Nu sunt sigur in alegerea modelului si nu stiu nimic de firma novation, rog frumos sa va dati cu parerea M-audio keystation 61 II vs Novation launchkey 61, se merita de cumparat novation odata ce ii lipseste intrarea midi, care sunt + si - in aceste 2 modele ? Va fi folosit atat acasa cat si live. Buget mic. Mersi.
  3. Pret: 0 RON Localitate: Cluj-Napoca Contact: blackstar00000@yahoo.com Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Cumpar midi controller, 61 clape, in primul rand ma orientez spre un M-audio keystation II 61, M-audio Oxygen 61, Novation Launchkey 61 cat si modele ca Novation Impulse, Akai MPK 61, Alesis VI, M-audio Axiom Air, preferabil sa aveti si cd-ul cu software licentiat care vine in pachet. Astept Propuneri!
  4. Salut, la moment bani de un laptop mai bun nu am, e un intel pentium dual core 2 Ghz cu 3Gb ram ddr2 si nu stiu daca rezista cu VST-uri, in general ideea cu controlerul pare foarte budget si practica, doar ca si in cazul lor nu stiu ce sa aleg, pe langa m-audio care e semi-weighted dar fara functii, am dat si peste Novation Launchkey 61, de firma novation nu stiu nimic dar presupun ca butoanele suplimentare ofera posibilitati mai ales live, si desi e chiar un pic mai scumpa ca m-audio poate s-ar merita de sacrificat clapele semigrele si 200 lei, astept sa imi scrii despre experienta ta cu m-audio si posibilitatile care le are pentru live. Mersi.
  5. Mai vreau recomandari va rog, pe langa controlere midi !
  6. Eu stiu ca M-audio keystation e un midi promitator, insa poate crea o problema de latenta sau mai ales probleme la repetitii, deoarece tre sa schimbi de fiecare data sunetul de la calculator manual, si practic, daca ai o piesa cu cateva tonuri de clape in ea, e imposibil sa o i-ai cursiv. Mersi insa pentru recomandare
  7. Salut, sunt un student care trece de pe pian real la echipament electronic, doresc sa achizitionez o clapa cu care sa pot crea muzica ambient/melodic metal/neoclasica, e important sa aiba macar 61 clape si sa fie touch sensitive, bugetul meu este undeva 200-300 euro, o sa folosesc clapa cu/fara calculator, atat acasa cat si la repetitii, de aia am nevoie de un compromis, pentru mine e important sa contina tonuri bune de instrumente muzicale clasice/orchestrale si probabil posibilitatea de a adauga tonuri prin memoria interna/extrerna, ar fi fain sa pot acesa usor tonurile si sa dau split la keyboard. Mai mult de acest buget nu imi permit si mi s-a parut korgul si exr-5 o optiune, astept pareri si sugestii ! Iata careva din modelele care le-am luat in considerare (secondhand) : Roland Juno D M-Audio keystation 61 II (nou) Korg N364 Roland XV5050 Roland EXR-5 ? Yamaha PSR-423
  8. Controller Midi, M-Audio keystation 61 sau 88 II nou/ca nou se adauga la lista ! Synth - Instrumente orchestrale, nu sintetizator.
  9. BlackStar

    Korg X5D

    Salut, mai este valabil anuntul ?
  10. Salut, cumpar o yamaha psr e-443, sa fie in stare foarte buna/ca noua, as avea nevoie si de stativ. clapa din ce cunosc are voci bune si se poate conecta la calculator, am nevoie de asa ceva pentru muzica ambientala si neoclasica, acasa cat si repetitii. Astept propuneri!
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.