www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

kistrui

Newcomers
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

kistrui's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

8

Reputation

  1. morley-ul a plecat, raman: MXR '78 Badass Distortion (nou, in cutie) - 250 ron Fender PT100 - 100 ron Leo Jr. Overdrive - 100 ron siii se adauga little bear r.attack distortion, clona de rat, cu chip LM308AN ca la rat-urile reissue. nu e rat, dar se apropie si are cantitati ridicole de gain. 200 ron pentru schimburi ma intereseaza reverb si delay.
  2. o transform in pedalboard, si o sa fie balamale instalate, burete, material textil, paint job, deci ideea e sa nu mai poata fi folosita in scopuri muzicale, si sa aiba cutia intreaga. there!
  3. ai dreptate, scuze, ar fi trebuit sa mentionez ca mi-ar folosi si o clasica cu aceleasi.. specificatii ). probabil de aia am scris ca un double six ar avea cutia mai mare.
  4. Pret: 0 RON Localitate: iasi Contact: pm Stare: Proasta Accept schimburi: Accept schimburi salut! cumpar o chitara acustica care sa nu fie in stare de functionare. lucrez la ceva pentru care imi trebuie doar cutia de rezonanta, care ar fi de preferat sa fie cat mai mare(double six), dar nu neaparat. astept vechiturile voastre merci!
  5. Morley Classic Wah rezervat. restul valabile.
  6. lovely! spor la vanzare!
  7. reverbul pleaca azi. raman celelalte.
  8. se poate si vinde, am gasit un classic vibe pe care il vreau. 900 ron.
  9. Pret: 0 RON Localitate: iasi Contact: pm Stare: Uzura normala Accept schimburi: Accept schimburi vand cateva jucarii: Morley Classic Wah - 200 ron MXR '78 Badass Distortion (nou, in cutie) - 250 ron Behringer DR600 - 70 ron Fender PT100 - 100 ron Leo Jr. Overdrive - 100 ron in caz ca e nevoie, atasez poze. costurile transportului sunt suportate de cumparator.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.