www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Bogdan Iliant

Newcomers
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Bucuresti

Other Information

  • Gear
    Ibanez RG 560(Japan1987), Yamaha APX-6N, Marshall power Amp, Mesa 2x12 cab

Recent Profile Visitors

3667 profile views

Bogdan Iliant's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

17

Reputation

  1. Disponibil in 12-16 săptămâni. Pe al meu îl ai pe loc și îl testezi. Mi-ai comentat pentru ca îl vrei, sau ai treaba și te rețin? 3800
  2. Vand cabinet Mesa 2x12 Rectifier Compact Box (varianta cu picioruse, nu cu roti). Cumparat anul trecut de pe Thomann, a iesit din casa o singura data, la ziua unui prieten, in rest folosit doar la studiu. Stare: perfecta, ca nou. Specificatii gasiti pe net. Il vand pentru ca deocamdata sta degeaba, si ''mi s-a pus pata'' pe un combo, tot Mesa ( si doar cu asa ceva l-as schimba) . Pret 4500 RON negociabil. Pe Thomann e 999 Euro, deci aproape 4800 (deocamdata). Avantaj: posibilitatea de a-l incerca si a-l obtine pe loc ( se poate proba in Bucuresti). Predare personala. Trimit si in tara, cu plata in cont inainte ( ca sa evitam situatiile gen: il probezi, te razgandesti si mi-l trimiti inapoi).
  3. Sanctioneaza orice greseala, nu ''orice apasare imperfecta'', ca de aia apesi imperfect, ca nu stii sa canti. Lucreaza la tehnica, problema nu e chitara, ci tu.
  4. Nu contest,dar aici e vorba de trupele mari de rock,care majoritatea au cantat pe Gibson sau Fender. Orice tata care se respecta are o colectie intreaga de viniluri cu Zeppelin,Pink Floyd,Deep Purple etc. Pe ce cantau aia?Pe ce canta toti artistii care sunt invitati la Music Awards? Fender sau Gibson.E o amprenta culturala,cum e Coca-Cola sau McDonalds.Aici nu vorbim de cine si ce calitate face,cine cu cine are procese sau asa ceva,vorbim strict de muzicienii care au influentat o generatie.Hendrix a cantat pe Fender,Gary Moore pe Gibson. Sa recunoastem,Ibanez face ''avioane''(si eu am 3 acasa,si ce avioane) dar mult mai putini asculta Steve Vai decat Pink Floyd,ma refer din generatia baby-boomers.
  5. Si mai e o chestie: Gibson si Fender sunt exponenti ai unei epoci, din anii de dupa razboi si pana acum,cand a aparut muzica rock. Ibanez si altele inca nu au atata notorietate.Poate copiii nostri vor aprecia altceva,dar parintii nostri in mod sigur vor muri cu Fender si Gibson in cap.
  6. Traim in lumea iubitorilor de Gibson si de Gary Moore. Atunci cand nu stii sa canti sau nu ai chef sa studiezi, o bagi pe aia cu feelingul,ca un chitarist adevarat e ala care exprima din 3 note( desi el doar alea le stie) ,etc.Ai prins ideea.Si pentru mine e frustrant ca Ibanezurile au preturi mici si ca orice Gibson are pret de bijuterie Swarowski .Depinde de preferinte. Am prieteni care in afara de Fender si Gibson nu cunosc alta chitara si spun ca pe Ibanez nu poti sa canti,din cauza profilului prea ingust al gatului.Dar ce,chitara e facuta sa o tii in mana ca pe lopata?ca sa nu zic altceva.La chitara se canta fin,elegant,exista tehnici in care tii si gatul in podul palmei,dar in general nu.
  7. Am folosit si D'Addario si Elixir si Ernie Ball.Niciunele nu se rup cand schimbi acordajul :))))) Depinde cum il schimbi,sau ce intelegi prin schimbatul acordajului.
  8. https://forums.rgc.ro/topic/120889-ibanez-rg-1570-prestige/
  9. RG-ul facut incepand cu 90 si ceva e rotunjit si are 4 suruburi,cel de care zic eu nu e rotunjit,e fix ca Fenderul,cu placa din aia metalica,un pic inclinata,dar e aproape ca Fender. http://fr.audiofanzine.com/guitare-sc/ibanez/rg560/medias/photos/a.play,m.481523.html
  10. Mie imi plac mult chitarele vechi,din anii 80-90,gen Ibanez made in japan sau ESP.Am un Ibanez RG560 din 87(taticul modelelor Prestige) si are prindere ''patrata'',ca la Fender.Mi-a luat ceva timp sa ma obisnuiesc,dar chitara e prea misto ca sa renunt.Plus de asta,sa stii ca si Satriani are la chitarele lui acelesi tip de prindere a gatului.Si daca Satriani nu face solo.... Apropo,cu cat ai gasit ESP Horizon-ii cu Floyd Rose?
  11. Daca un ESP nu e bun de metal..... Iar M-II e chiar bijuterie. Uite inca unul :https://www.olx.pt/anuncio/esp-m-ii-mii-m2-deluxe-custom-pearl-white-IDwmYcD.html#667f0011bd OLX Portugalia.
  12. Nu,ziceam ca husa aia pe care ne-ai aratat-o,e ce trebuie,e potrivita pentru forma aia de chitara.Preferintele la forma chitarei nu se discuta,eu radeam doar de forma ciudata a husei:)))
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.