orderofdracul

Active Members
 • Content count

  80
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

45 Excellent

About orderofdracul

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Timisoara
 • Interests
  ARTS

Other Information

 • Nume
  Caius
 • Trupa
  Anima Draconis
 • Scule
  Ibanez, Jackson, Dimarzio, Kemper Profiler, Presonus, Alto, M-Audio, Steinberg, Adam Hall, Dunlop, D'Addario.

Recent Profile Visitors

3,297 profile views
 1. Ma intereseaza o pedala Digitech BAD MONKEY.
 2. vând Kemper Rack non-powered

  Nu ma intereseaza schimburi, doar cash. 6500 ron
 3. vând Jackson Js32-8Q

  Schimb cu un bas de valoare apropiata. Sau se vinde cu 1700 ron cu dozele dimarzio si cele stock.
 4. vând Set boxe active Alto TX15

  Schimb cu monitoare active de 10.
 5. Vand Kemper Profiler Rack non-powered in stare excelenta tinut doar in casa. Este inca in garantie, cu documentatie si ambalajul original. Este unul ditre cele mai bune scule pt chitara la ora actuala. Vreau sa-l vand pentru ca nu am timp sa-l folosesc. Pentru cine-l cumpara ii pot oferi cadou aprox 20000 de tonuri comerciale cu ampuri din toate perioadele istorice.
 6. Sfat achizitie interfata audio

  Eu lucrez cu Logic ProX si merge impecabil. Banuiesc ca merge bine cu orice DAW. Am mai folosit placa asta cu Ableton Live, Main Stage, Garage Band, Guitar Rig, Bias Desktop/FX, etc. In momentul de față lucrez cu un mixer digital Presonus, insa nu am simtit o diferență majoră in ceea ce priveste calitatea sunetului. Scarlett pare deasemenea o optiune excelenta. Aş sta departe de produsele Behringer, am detinut mai multe si aproappe toate au avut probleme tehnice.
 7. Sfat achizitie interfata audio

  Ca solutie low budget de inceput am folosit un Steinberg UR22 si a mers bine de tot treaba. Inca mai am scula si imi place la nebunie. Take a look https://www.steinberg.net/en/products/discontinued_hardware/ur22.html Daca ai noroc o gasesti second la un pret fain. Succes.
 8. vând [EXPIRAT] Kemper Profiler Rack

  Revine lla vanzare pentru o perioada scurta de timp.
 9. Proiect muzical Timisoara

  Salutari la toata lumea, Sunt un chitarist, absolvent de conservator din Timisoara. As vrea sa pornesc un proiect muzical serios cu multiple aplicatii, in principiu in zona de cluburi si evenimente. Am si vocalista cu care am incercat cateva piese deja. Detinem un studio (sala de repetitii) izolat fonic si dotat cu PA (mixer digital si boxe active de 15). Ar trebui un basist, un clapar si un tobar pentru proiect. Suntem seriosi si vrem sa facem o formula durabila. Repertoriul se poate alege impreuna la intelegere. Daca este cineva interesat, va rog sa-mi trimiteti PM, verific RGC-ul foarte des. Cele bune.
 10. Boxele sunt prea puternice pentru mine, au foarte mult bas. Le-am folosit cateva ore in total, la volum foarte mic. Anuntul este valabil doar in Timisoara, nu trimit prin curier. Am ambalajele originale. La schimb ma interereseaza doar 1 bucata Yamaha DXR10, sau alt monitor activ serios.
 11. vând [EXPIRAT] Kemper Profiler Rack

  Iese definitiv de la vanzare.
 12. vând [EXPIRAT] Kemper Profiler Rack

  Schimb cu Fractal FX8 plus diferenta.
 13. vând [EXPIRAT] Kemper Profiler Rack

  Kemper-ul iese de la vanzare.
 14. Vand Ibanez RG2228 Prestige Japan cu doze Dimarzio DActivator. Este un mostru cu opt corzi echipat cu doze senzationale. Are actiunea foarte joasa si este foarte usor de reglat cu unealta multi-tool care vine cu el. Are un toc superb. Este echipata cu corzi DAddario NYXL 09-80. Ofer bonus si un set Ernie Ball Slinky 10-74. Are mici lovituri si este putin matuita pe alocuri de la uzura, insa se pot rectifica foarte usor, in rest este in stare foarte buna. As prefera predare personala in Timisoara pentru proba, nu de alta insa sa nu fie discutii ulterioare. Pot trimite poze cu detalii, daca este necesar. Este o scula profesionala folosita de chitaristi gen Tosin Abassi etc. Eu nu mai am timp sa o folosesc si sta degeaba de cateva luni de zile, in plus, mai am un 8 strings pe care-l pastrez for fun. 4000 ron este un pret mai mult decat bun pentru o scula de genul acesta care se vindea la un moment dat cu 8000 ron prin magazine.
 15. Vand Kemper Profiler Rack non-powered in stare excelenta tinut doar in casa. Este inca in garantie, cu documentatie si ambalajul original. Este unul ditre cele mai bune scule pt chitara la ora actuala. Vreau sa-l vand pentru ca nu am timp sa-l folosesc. Pentru cine-l cumpara ii pot oferi cadou aprox 20000 de tonuri comerciale cu ampuri din toate perioadele istorice.