• Announcements

  • Cosu

   Noul RGC.ro   21/04/17

   RGC.ro ruleaza acum cea mai noua versiune a Invision Power Board. Versiunea anterioara a Invision Power Board nu mai primeste actualizari de scuritate, acesta fiind motivul principal pentru care am facut upgrade-ul. Functionalitatile cu care sunteti obisnuit ( chatul, sistemul de feedback/rating pentru tranzactii) sunt in continuare functionale dar e posibil ca modul prin care pot fi accesate sa fie usor diferit.   O parte din datele stocate in baza de date trebuie reprocesate si este posbil ca unele informatii sa nu fie imediat disponibile (ratinguri, mesaje private, semnaturi). Reprocesarea va dura aproximativ o zi.   Va rugam sa ne semnalati daca intampinati probleme in a utiliza siteul aici: Cateva modificari/noutati La adaugarea de feedback pentru o tranzactie este necesar sa mentionati un topic. Topicul introduce tastand in casuta aferenta titlul si apo selectand topicul respectiv. In postari se poate folosi caracterul @ urmat de numele unui utilizator pentru a atrage atentia utilizatorului respectiv. In functie de setari, utilizatorul va primi o notificare sau un email. Functia Activity Stream (https://forums.rgc.ro/discover/?do=create) permite crearea de cautari personalizate (topicuri create, postari recente etc).   Va multumim pentru intelegere!   RGC.ro  

orderofdracul

Active Members
 • Content count

  77
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

38 Excellent

About orderofdracul

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Timisoara
 • Interests
  ARTS

Other Information

 • Nume
  Caius
 • Trupa
  Anima Draconis
 • Scule
  Ibanez, Jackson, Dimarzio, Kemper Profiler, Presonus, Alto, M-Audio, Steinberg, Adam Hall, Dunlop, D'Addario.

Recent Profile Visitors

3,036 profile views
 1. BRAVO. Faină interpretare, fain ton.
 2. Daca ai bugetul restrans dar vrei tonuri bestiale pentru chitara, pune Digitech-ul la somn si cauta Positive Grid Bias (merge excelent si la bas).
 3. Dupa ce-l ”asculti” o sa ti se para si mai ok. Ca el sunt sute de chitaristi geniali pe youtube. Oricum, suna fain ce faci. Si eu simpatizez cu djent-ul. Mult succes.
 4. Fred Brum?
 5. Cea mai recenta piesa Anima Draconis. Home recording. https://www.youtube.com/watch?v=mIGWCJuyEwM Cautam in continuare oameni interesati de colaborare. Cerinte: -cunoasterea instrumentului muzical, -scule personale, -timp pentru repetitii (pentru invatat piesele).
 6. Cantam un fel de rock. Momentan suntem: chitara, vocalista și bas. Suntem in cautare de clape si tobe. Conditii: scule proprii si cunoasterea instrumentului. Avem sala, avem piese, totul este work in progress. https://www.youtube.com/watch?v=aNUgdsmfVro
 7. Căutăm tobe și clape. Avem piese si sala de repetitii.
 8. vând

  S-a vandut in afara.
 9. Am incercat sa urmaresc insa e o diferenta foarte mare intre video si sunet. Merita refacut.
 10. Cea mai recentă piesă a proiectului: https://www.youtube.com/watch?v=V35ng2GIN54
 11. În momentul de față componența este: -voce -chitară -bas. Căutăm tobe și clape. Avem sală de repetiții și piese.
 12. Si DOAR oameni care fac muzica din pasiune.
 13. Revine in actualitate. Ne intereseaza in mod deosebit tobe si clapa.
 14. Se poate inchide.
 15. https://www.youtube.com/watch?v=Xtw4GU_bsTM