orderofdracul

Active Members
 • Content count

  85
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

46 Excellent

About orderofdracul

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Timisoara
 • Interests
  ARTS

Other Information

 • Nume
  Caius
 • Trupa
  Anima Draconis
 • Scule
  Ibanez, Jackson, Dimarzio, Kemper Profiler, Presonus, Alto, M-Audio, Steinberg, Adam Hall, Dunlop, D'Addario.

Recent Profile Visitors

3,579 profile views
 1. Absolvent facultate de muzică ofer lecții de chitară clasică la domiciliul meu. Am peste 10 ani de experiență la catedră. Predau doar individual și doar ședințe de câte o oră. Preț avantajos. Pentru informații vă rog folosiți mesageria.
 2. vând Steinberg UR22

  UR 22 este o placă externă USB cu pre-uri geniale. Varianta mai noua este vreo 580 ron. Are o mica lovitora pe carcasa in partea argintie unde s-a dus vopseaua, insa este o scula extrem de solida. De aproximativ un an de zile nu am mai folosit-o si sta degeaba. Nu am cutia originala. Daca cineva este interesat si pune banii in contul meu, o trimit pe cheltuiala mea oriunde in tara.
 3. vând Pedala TC electronic mini HOF

  Interested. PM.
 4. vând [EXPIRAT] Kemper Rack non-powered

  Tinut doar in studio, perfect dpdv estetic, functional si emotional. 6000 ron
 5. polish taste

  Lână de oțel. Am avut noroc sa gasesc acum cativa ani la un Hornbach. Aici vad ca este disponibil: http://www.finetools.ro/FT533911 Lemnul tastierei trebuie protejat oricum pentru ca se va vedea ca a fost slefuit. Daca lâna e foarte fină, atunci nu contează, se poate da peste taste și peste tastieră fără probleme. Aș da la final cu ulei de lămâie (dacă tastiera nu e lăcuită sau vopsită). http://www.mcmusic.ro/chitara-bass-ro/accesorii-ro-4/intretinere-instrumente/dunlop-6554-ulei-de-lamaie Am tot timpul o sticluta din asta in atelier...indispensabilă.
 6. Dimarzio vs Seymour Duncan

  Clipul asta m-a facut sa aleg Dimarzio pt 8 strings. Cea mai buna alegere ever. https://www.youtube.com/watch?v=UCJ3-zYN_MM
 7. pana grea de chitara

  Am facut si eu din palisandru insa nu am fost prea multumit de rezistenta varfului...a tinut exact 2 zile si s-a tocit in conditiile in care am tratat lemnul si cu ulei. Poate exista o metoda mai buna de intarit lemnul. Tot Jazz III XL ramane sfant...si e 3 lei bucata. Insa subiectul este oricum fascinant. Am vazut la un moment dat o chestie pe net cu un chitarist care spunea ca de fiecare data cand schimba modelul de pana avea impresia ca aia e cea mai buna si ca va ramane pe modelul ala forever, insa ideea e ca de fiecare data cand schimbam pana, modificam putin si tehnica, iar in felul acesta o luam aproape de fiecare data de la inceput (nu radical...).
 8. pana grea de chitara

  http://plectrum.ch
 9. vând [EXPIRAT] Kemper Rack non-powered

  6000 ron preț fix. L-am folosit foarte putin in ultima vreme.
 10. vând [EXPIRAT] Kemper Rack non-powered

  Din pacate trebuie sa-l dau... 6000 ron
 11. Sunt interesat de un Ibanez TS MINI.
 12. vând [EXPIRAT] IPad Air

  Schimb cu head Bugera 6260 varianta veche.
 13. Am nevoie de un head Bugera 6260 varianta veche cu leduri albastre, nu Infinium. Ma intereseaza doar varianta veche si doar sub forma de head. Va rog sa-mi scrieti in privat daca aveti asa ceva la vanzare. Pot oferi la schimb un IPad Air 2 in stare excelenta, cutie originala, folosit foarte putin.