• Announcements

  • Cosu

   Noul RGC.ro   21/04/17

   RGC.ro ruleaza acum cea mai noua versiune a Invision Power Board. Versiunea anterioara a Invision Power Board nu mai primeste actualizari de scuritate, acesta fiind motivul principal pentru care am facut upgrade-ul. Functionalitatile cu care sunteti obisnuit ( chatul, sistemul de feedback/rating pentru tranzactii) sunt in continuare functionale dar e posibil ca modul prin care pot fi accesate sa fie usor diferit.   O parte din datele stocate in baza de date trebuie reprocesate si este posbil ca unele informatii sa nu fie imediat disponibile (ratinguri, mesaje private, semnaturi). Reprocesarea va dura aproximativ o zi.   Va rugam sa ne semnalati daca intampinati probleme in a utiliza siteul aici: Cateva modificari/noutati La adaugarea de feedback pentru o tranzactie este necesar sa mentionati un topic. Topicul introduce tastand in casuta aferenta titlul si apo selectand topicul respectiv. In postari se poate folosi caracterul @ urmat de numele unui utilizator pentru a atrage atentia utilizatorului respectiv. In functie de setari, utilizatorul va primi o notificare sau un email. Functia Activity Stream (https://forums.rgc.ro/discover/?do=create) permite crearea de cautari personalizate (topicuri create, postari recente etc).   Va multumim pentru intelegere!   RGC.ro  

Cosu

Administrator
 • Content count

  6,994
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9
 • Feedback

  0%

Cosu last won the day on January 29 2015

Cosu had the most liked content!

Community Reputation

614 Excellent

About Cosu

 • Rank
  Veteran
 • Birthday August 7

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Amsterdam, Olanda

Other Information

 • Nume
  Cosmin Dumitru
 • Scule
  #Squier Stratocaster Affinity w/ Dimarzio YJM & HS3
  #Shine MusicMan Axxis Lookalike w/ Seymour Duncan JB & Jazz
  #Steiner Strat Lookalike w/ Grover-Jackson JC90 & Seymour Duncan Alnico Pro2 Staggerd Lefthand
  #Ada MP1 Tube Preamp
  #Ada Microcab Cabsim
  #Ibanez SDR1000 Stereo Reverb Unit
  #Tone Load Box
  #Boss DS1, DOD 250, Seymour Duncan Pickup Booster, Rocktron Midi-X-Change
  #Ampeg VT22 Tube Combo w/ 2x Celestion G12K-85
  #Marshall JCM 800 2210 Tube Head
  #Marshall JCM 900 1960A Speaker Cabinet w/ 4x Celestion G12-75
  #Behringer TRUTH B2031A

Recent Profile Visitors

95,518 profile views
 1. Daca folosești emailul pentru login mai apare problema? Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
 2. Nu ne zici si cum ai rezolvat?
 3. Momentan nu.
 4. 10 e o limita globala momentan. O sa fie o defalcare pe tip de utilizator (Nou Venit/Membru/Veteran). Incerc sa ma ocup in seara asta.
 5. Am adaugat un buton "Content I posted in" in meniul principal. Nu sunt super convins ca ala e locul potrivit dar poate e? Asta e o lista a tuturor topicurilor unde utilizatorul a postat ordonata cronologic descrescator dupa ultima actualizare.
 6. @mishukuku adica postul "coboara" ca si cum nu ar fi primit bump? Nu prea inteleg .. Am adaugat un link nou -> Click pe user name in dreapta sus de tot -> My activity. Duce la Fostul "My Content"
 7. @avatar2100 Click pe profilul tau -> buton in dreapta sus my activity O sa ma interesez sa vad cum pot sa fac chestia asta mai vizibila. Rezultatul e asta https://forums.rgc.ro/profile/13360-avatar2100/?do=content&type=forums_topic_post&change_section=1
 8. cam asa ceva? https://forums.rgc.ro/discover/content-started/?&stream_ownership=postedin O sa mai dureze ~ 1zi pana se reindexeaza continutul asa ca informatiile nu sunt tocmai corecte.
 9. vând

  Tapatalk nu afișează prețul. Trebuie să intri pe site pentru a vedea detaliile Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
 10. @Blackthorn functia de blocare a unui anunt a revenit. Din pacate nu am o solutie inca pentru separarea cautarii intre anunturi si restul.
 11. @varu' maftei vorbesti de coloana din dreapta? Le-am readaugat. Sunt deschis la sugestii pentru ordonare sau dimensiuni.
 12. @Fenrir Poti sa incerci din nou? Permisiunile de postare erau incorecte ...
 13. @Mr Vintage sunt de acord cu tine dar nu puteam sa mai aman upgradeul. Softul vechi nu mai primea actualizari. La ce scris te referi ? Cred ca marimea textului din postari e la fel (asa o percep eu ) dar poate te referi la altceva?
 14. Poti sa vezi ceva echivalent aici : https://forums.rgc.ro/discover/content-started/ Rezultatele sunt momentan incomplete pentru ca inca se reindexeaza continutul. O sa mai dureze probabil pana maine.