www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Claudiu Axi

Newcomers
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Iasi

Other Information

  • Band
    Fifth Mind
  • Gear
    Ibanez RGA 42, Stagg A1005-BLS

Claudiu Axi's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Salut Daca vrei detalii, cauta-l pe proprietar pe facebook: Birgaoanu Flavian
  2. Salut, RGC. Se vinde un bass Warwick Rockbass Streamer Std rosu, cu 4 corzi. Corzi D'Addario EXL 165 puse acum 2 luni. Electronica este pasiva, doza MEC splitabila. Actiunea mai mare putin, dar bass-ul este perfect pentru slap, desi se poate canta orice pe el. Aveti 2 poze sa va faceti o idee despre el. Arata aproape nou si suna foarte bine. Cei interesati sa sune la nr de telefon (nu PM). Multumesc.
  3. Am mai cantat pe serii Gio, nu-s de mine. Nu-mi plac cum suna in mod special si nici taieturile. RG sau S ftw.
  4. Probabil ca as gasi daca chiar mi-as dedica cateva zile sa ma informez pe 7 corzi, insa cum nu-mi permite bugetul momentan, inafara de ceva modele high-end semi si full custom vazute prin playthrough-uri si teste plus ceva mai pe la 800-1000€, nu prea am cunostinte in 7 corzi.
  5. Ba da, de ceva timp, insa momentan nu am cum sa-mi mai iau o chitara...plus ca nu stiu ce as gasi intre 1500 si 2500 de lei, cam cat mi-ar fi maxim bugetul pt asa ceva.
  6. Asta se numeste un raspuns la obiect, cu tot ce trebuie. Multumesc frumos!
  7. Asta chiar a fost marfa :-?Multam O sa incerc Momentan, insa, raman in standard E
  8. Avand o singura electrica, nu am cum sa fac o gramada de chestii de genul...sa pun corzi pt un anumit "segment" de acordaje la enspe chitare.Oricum, discutiile astea nu sunt cam pe langa subiect? Am avut doar curiozitatea sa intreb cum se comporta alea 2 produse si am cam ajuns la o mica-mare teorie despre cum tot ce fac e gresit ) acum serios, nu sunt nici primul si nici ultimul care sa cante in drop A pe .10-.46 Ok, va multumesc tuturor pt informatii, chiar sunt folositoare, insa pana nu imi iau cel putin inca o chitara chiar nu o sa ma tot intorc de la .56 la .46 de fiecare data cand vreau sa cant o piesa intr-un anumit acordaj...
  9. Um...ai 7 corzi, presupun eu unul am auzit rar de tot de .58 la 6 corzi Nu am de gand sa cumpar un set de corzi la fiecare schimbare a acordajului.Ok, stiu ca nu e chiar ok sa folosesc aceleasi corzi, dar atata timp cat nu ma incurca bridge-ul, nu vad imensa problema
  10. Daca era de dragul modei, intrebam si de culoare, material, cusaturi, etc. Nu crezi? In alta ordine de idei, nu renunt la coborat din an in Pasti chitara la Satan cu acordajul, cateodata chiar prefer elasticitatea corzilor in ceva drop...de la La la Do Ibanez RGA 42 si un combo Vox VT 40+...merge? :-? Si, in standard, de exemplu, nu se aud alte corzi inafara de alea pe care chiar vreau sa le aud...deci pe care lovesc intentionat...in schimb, la drop A e cam tricky sa nu se auda. Una peste alta, o sa mai incerc in cateva zile fara bandajul ala...pana atunci, raman in standard putin. :-??
  11. Eu doar am intrebat strict legat de eficienta, calm down your tits.Oricum Gusturile nu se discuta N-or fi avand tone de albume, dar eu unul chiar sunt impresionat de ce a realizat Merrow. Tu daca nu esti, aia e. Si referitor la faza cu banda adeziva, poti si sa cumperi brevetul initial la ea si dupa brevetezi si asta, ce zici? xD
  12. Am deja ceva bandaj elastic pt mana pus acolo, dar ma gandesc ca e mai elegant putin ceva facut cu scopul asta, nu crezi?Btw, care gagica? Tocmai ce m-a lasat ) eventual imprumut pe termen nelimitat de la maica-mea @TheZKD, multam, la fel...probabil o sa-mi iau putin mai incolo, momentan tot cu bandajul ala sta chitara (parca ar fi rupta xD) Nu vreau sa pun pt ca e la moda, ci pt ca la high gain aud corzile libere rezonand si e incomod si uneori inutil sa le opresc cu mana in timp ce cant, ca apar scartaituri si sunet de fundal degeaba.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.