• Announcements

  • Cosu

   Noul RGC.ro   21/04/17

   RGC.ro ruleaza acum cea mai noua versiune a Invision Power Board. Versiunea anterioara a Invision Power Board nu mai primeste actualizari de scuritate, acesta fiind motivul principal pentru care am facut upgrade-ul. Functionalitatile cu care sunteti obisnuit ( chatul, sistemul de feedback/rating pentru tranzactii) sunt in continuare functionale dar e posibil ca modul prin care pot fi accesate sa fie usor diferit.   O parte din datele stocate in baza de date trebuie reprocesate si este posbil ca unele informatii sa nu fie imediat disponibile (ratinguri, mesaje private, semnaturi). Reprocesarea va dura aproximativ o zi.   Va rugam sa ne semnalati daca intampinati probleme in a utiliza siteul aici: Cateva modificari/noutati La adaugarea de feedback pentru o tranzactie este necesar sa mentionati un topic. Topicul introduce tastand in casuta aferenta titlul si apo selectand topicul respectiv. In postari se poate folosi caracterul @ urmat de numele unui utilizator pentru a atrage atentia utilizatorului respectiv. In functie de setari, utilizatorul va primi o notificare sau un email. Functia Activity Stream (https://forums.rgc.ro/discover/?do=create) permite crearea de cautari personalizate (topicuri create, postari recente etc).   Va multumim pentru intelegere!   RGC.ro  

FiveseveN

Veteran
 • Content count

  6,233
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  56
 • Feedback

  100%

FiveseveN last won the day on September 30 2015

FiveseveN had the most liked content!

Community Reputation

2,939 Excellent

About FiveseveN

 • Rank
  Silicon Satan
 • Birthday 08/02/86

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Iasi

Contact Methods

 • Yahoo
  FiveseveNp90
 • Website URL
  http://fiveseven.xonedesign.ro

Other Information

 • Nume
  Mihai Florea
 • Scule
  http://xonedesign.ro/ip/

Recent Profile Visitors

50,270 profile views
 1. Un LED și-o rezistență.
 2. Uhm... nu. Efectele încărcării cu impedanță joasă sunt mai multe decât un simplu filtru trece-jos. Rezonanța caracteristică dozei se amortizează complet, "tone sucking" de înaltă performanță :D. Și poate mai important, la 10 K Zin (și poate fi și mai mică) pierzi cam jumătate de semnal, jumătate din SNR. Deci chiar dacă mai tai înaltele ulterior (ceea ce nu-i nici pe departe o regulă), cel mai bine e să pleci de la semnalul cât mai curat la înregistrare și apoi poți să-i faci ce vrei. Dacă vrei să tragi doar chitară n-are rost să dai bani pe preamplificatoare de microfon, phantom power și monitorizare directă. O interfață ieftină precum cea menționată de karpi e suficientă, sau chiar placa onboard (dar cu buffer/preamp separat). Sau un procesor cu interfață integrată, gen RP155.
 3. Păi singurul lucru e să fii delicat, să nu rupi firul subțire de pe bobină. În rest e o chestiune de mutat două lipituri. Incidentally, cablul USB are 4 conductori + ecran separat, dacă ai unul la îndemână.
 4. Dar ți-a ieșit un SG.
 5. Good luck with that! HB e brandul pe care-l aplică Thomann pe diverse produse entry-level, produse pe aceeași linie cu Cort. Vox și care or mai fi. Lumea brandurilor și producătorilor e complexă:
 6. Ai găsit o grămadă de chitare care se încadrează în buget și nu știi pe care s-o iei?
 7. Devreme ce o lauzi atât, sunt tare curios ce crezi că face lampa aia din loop. Ți se pare. În primul rând pentru că "vechile amplificatoare pe lămpi rusești" (cum au trecut de Cortina de fier?!) nu erau pe PCB. "Pur" adică fără interferențe? Ideal ar fi cu cablu ecranat, dar presupun că nu e greșit, dacă la asta te referi. Numai că nu e "cel mai scurt posibil", e o curbă. Probabil ce ai citit era tocmai despre traseele curbe "desenate manual", care: Sunt desenate în ECAD, ca orice placă din secolul ăsta Nu sunt caracteristice amplificatoarelor sovietice, așa arătau toate traseele cândva Nu oferă absolut nici un beneficiu în afara unui "feature" pe care-l exploata departamentul de marketing și după care se pot masturba iubitorii de "vintage mojo". Dar revenind la întrebarea originală a lui @kiske13: da, este high gain.
 8. Ziceai că ai rezolvat excluderea anunțurilor de la Mica Publicitate din Unread Content? Or am I missing something?
 9. Mi-e teamă să nu se delamineze dacă intră umezeală între straturi, mai ales unde e foarte subțire interfața. Dar dacă e placaj de calitate ar putea fi ok. Dacă nu, ar trebui protejat cu lac.
 10. E un combo de bas, deci nu-i surprinzător că nu distorsionează semnificativ. Modelul e 5510, produs între '85-'88. Manual aici: http://drtube.com/schematics/marshall/ibs.pdf Informativ, câteva prețuri de vânzare: https://www.elderly.com/marshall-100-watt-integrated-bass-system-1990-s.htm https://reverb.com/item/2317512-marshall-3510-100-watt-integrated-bass-amp-head-vintage-1980-s-black (doar head) Iar un combo nou 1x15" de 100 W e de la 900 lei în sus. Cât despre lăbăreala cu lămpi, poate nu m-am învârtit prin înaltele cercuri necesare, dar nu știam că există un singur Sunet de blues, d'apoi că e musai nevoie de lămpi pentru a-l produce. Dacă-ți oferă ce cauți înseamnă că-i bun, nu?
 11. Sunt și procesoare pe principiul "mai multe pedale într-una" (e.g. mai toată seria ME de la Boss), numite mai descriptiv "multiefect". Dar majoritatea au și ampsim + cabsim (mai multe modele). La fel cum și aplicațiile pentru PC (și mai nou iOS) gen AmpliTube, ReValver și Guitar Rig caută să înlocuiască amplificatoare dar și efecte.
 12. Dacă nu te-au satisfăcut serviciile îți dăm banii înapoi, nici o problemă. Observă totuși care e titlul thread-ului ăsta. Poate te-ai pierdut.
 13. Hehe
 14. O contribuție nestemată. Laviana, nu contează cum setezi atâta timp cât rămân aceleași setări. Factorul mai greu de controlat e interpretarea; n-ai să poți lovi corzile exact la fel că nu ești robot. Dar pentru a-ți satisface curiozitatea probabil e ok.
 15. Dacă am înțeles bine ce vrei să faci... sunt câteva informații la pagina 13 din manual: https://media.music-group.com/media/PLM/data/docs/P0A0L/X1622USB_X1832USB_X2222USB_X2442USB_M_EN.pdf Dar presimt că e nevoie să asimilezi chestiunile de bază: ce face un send, un bus de efecte etc.