www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

crissonstrings

Newcomers
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

crissonstrings last won the day on March 9 2018

crissonstrings had the most liked content!

Profile Information

  • Location
    CLUJ-NAPOCA

Recent Profile Visitors

6125 profile views

crissonstrings's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Collaborator Rare
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

18

Reputation

  1. Au mai ramas doar footswitch-ul si pedala de reverb Catalinbread la vanzare, restul s-au dat. Up!
  2. S-a dat si Micro Q-Tron-ul (autowah-ul). Mai sunt valabile: Reverb-ul Topanga de la Catalinbread, Noise Gate-ul Silencer de la Electro-Harmonix si Switcher-ul cu 10 comutatoare de la Buzz Electronics.
  3. Vand urmatoarele bunatati 🤩: - efect DIGITECH Whammy 5. Pret: 650 RON - Catalinbread Topanga Reverb. Pret: 750 RON - Electro-Harmonix Micro Q-tron Envelope Filter. Pret: 280 RON - Electro-Harmonix Silencer (Noise Gate). Pret: 250 RON - Buzz Electronic Switcher (custom made in UK) cu 10 comutatoare programabile. Fiecare dintre cele 10 comutatoare se poate programa sa functioneze ca preset sau stomp. Pret: 850 RON Toate produsele sunt in stare perfecta de functionare, au doar mici urme estetice de uzura. Au fost folosite doar in casa si studio/sala de repetitii. Pedalele se pot vedea/proba in Cluj-Napoca sau trimite in tara pe cheltuiala cumparatorului. Merci!
  4. Vand amplificator de chitara pe lampi CERIATONE OTS 20 (Lunchbox) ca nou.Ampul este un amp boutique, fabricat exclusiv in Malaezia si este o copie fidela si superba a renumitului Dumble ODS (Overdrive Special).Puterea reala a amplificatorului este de 20W/4/8/16 Ohmi.(Suficient de puternic pentru o sala de repetitii sau concerte in spatii mai mici) Este foarte versatil, se pot obtine tonuri superbe de lampa atat pe clean cat si pe drive. Ampul este in stare impecabila, atat estetic cat si functional, tinut exclusiv in casa. Este fabricat in 2016. Se vinde impreuna cu pedala de switch originala, respectiv cablu de alimentare. Ca idee, pretul unui amp nou cu transport in Romania este de 1000 $. Eu il dau la 2900 RON. Il vand pentru ca o sa imi schimb complet tipul de setup si nu o sa il mai folosesc. Link produs: http://www.ceriatone.com/overtone-lunchbox/Demo-uri: https://youtu.be/fmPSn_8wYJwhttps://youtu.be/9keur3PIbWk Amplificatorul se poate vedea si proba in Cluj-Napoca. Prefer sa nu il trimit prin curier, datorita naturii fragile a produsului.
  5. Vand pedala de compresor pentru chitara, marca Mad Professor – “Forest Green Compressor”. Pedala functioneaza perfect, are cateva urme pur estetice de uzura, dupa cum se vede in poze (vopsea putin dusa pe lateral spate, mici zgarieturi). Are optiuni de compressor sau sustainer si este unul dintre cele mai bune compresoare de chitara.Pretul pedalei noi pe Thomann este 922 RON.Pretul meu final: 500 RON. Taxele de transport si ramburs le achita cumparatorul.NU ma intereseaza schimburi. Pedala se poate vedea/proba in Cluj-Napoca, sau livra oriunde in tara prin curier.
  6. Vand Pedala Visual Sound H20 V3 (Truetone), cu 3 efecte in 1: delay, chorus, vibrato. Pedala este in stare foarte buna, atat estetic cat si functional.Este extrem de versatila, se pot obtine o combinatie de tonuri si efecte. Cine este curios, poate urmari demo-urile de mai jos:https://www.youtube.com/watch?v=z4JGWXnx8FIhttps://www.youtube.com/watch?v=ecGr2Z5bVzcPretul pedalei noi este 770 lei. Pretul meu final: 400 RON. Taxele de transport si ramburs le achita cumparatorul.NU ma intereseaza schimburi.
  7. Vand pedala de noise reduction ISP Decimator. Pedala este in stare perfecta de functionare si in afara de cateva mici zgarieturi, arata impecabil. Pretul meu final 300 RON. Taxele de transport si ramburs le achita cumparatorul.NU ma intereseaza schimburi. Pedala se poate vedea/proba in Cluj-Napoca, sau livra oriunde in tara prin curier.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.