• Announcements

  • Cosu

   Noul RGC.ro   21/04/17

   RGC.ro ruleaza acum cea mai noua versiune a Invision Power Board. Versiunea anterioara a Invision Power Board nu mai primeste actualizari de scuritate, acesta fiind motivul principal pentru care am facut upgrade-ul. Functionalitatile cu care sunteti obisnuit ( chatul, sistemul de feedback/rating pentru tranzactii) sunt in continuare functionale dar e posibil ca modul prin care pot fi accesate sa fie usor diferit.   O parte din datele stocate in baza de date trebuie reprocesate si este posbil ca unele informatii sa nu fie imediat disponibile (ratinguri, mesaje private, semnaturi). Reprocesarea va dura aproximativ o zi.   Va rugam sa ne semnalati daca intampinati probleme in a utiliza siteul aici: Cateva modificari/noutati La adaugarea de feedback pentru o tranzactie este necesar sa mentionati un topic. Topicul introduce tastand in casuta aferenta titlul si apo selectand topicul respectiv. In postari se poate folosi caracterul @ urmat de numele unui utilizator pentru a atrage atentia utilizatorului respectiv. In functie de setari, utilizatorul va primi o notificare sau un email. Functia Activity Stream (https://forums.rgc.ro/discover/?do=create) permite crearea de cautari personalizate (topicuri create, postari recente etc).   Va multumim pentru intelegere!   RGC.ro  

edy_wheazel

Veteran
 • Content count

  516
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4
 • Feedback

  100%

edy_wheazel last won the day on November 26 2014

edy_wheazel had the most liked content!

Community Reputation

677 Excellent

About edy_wheazel

 • Rank
  Veteran
 • Birthday 21/12/79

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Baia Mare
 • Interests
  horinca, coniac, whiskey, rom

Contact Methods

 • Yahoo
  edy_wheazel@yahoo.com

Other Information

 • Nume
  Edi
 • Scule
  DIY
 1. No bun. Traforaju' in sfarsit e gata. Fara sa exagerez, cred ca am testat vreo 30 de variante de preamp si alte modificari pana cand, in sfarsit am terminat! Puterea nu-i de 18W, ii mai mica, nu prea am cu ce s-o masor si n-am chef de calcule. Cam ce stie: - mod trioda/pentoda (switch spate) - mod liniar/ultraliniar (switch spate) - iesiri: 4-8-16 ohmi. - looper pasiv - Reglaje (de la stanga la dreapta): Gain, Volume, Shape (?), switch boost, Low, Mid, High. Una peste alta, ii un amp simpatic "de camera" (cu vecini totusi intelegatori). Acuma pot sa ma apuc de urmatoru' proiect.
 2. Destul de grea misiunea asta de identificare. Practic ai o pereche de doze pe care nu scrie nimic, de provenienta necunoscuta. Sfatu' meu este sa le montezi pe chitara si daca iti place cum suna ii dai banii cunostintei.
 3. Felicitari! Stiu ce munca ii in spatele acestor proiecte, plus promovarea si altele. Sper sa ai bafta in viitor si vanzare de sa nu faci fata la comenzi!
 4. Off-topic: frate-meu lucreaza pe vase de croaziera. Intr-un concediu cum stateam noi la o bere ma intreaba "bah, Fender is chitari bune? ai auzit de ele?", "da si da. De ce ma intrebi?", "o fost unu' in croaziera data trecuta, ceva periculos de la astia de la uzina de l-o lesinat pe chitaristu' din formatie. Io nu-s cu de astea si te intrebam daca ai auzit de ei".
 5. Felicitari! Chiar eram curios cum suna trafo-urile alea. Cu placere.
 6. Toate. Am io un fetish cu toate sculele DIY (exceptand chitara, da' si alea le modific).
 7. Ză niu toi:
 8. Pentru Metallica merg EMG81+85, da' pe clean nu stralucesc. Poti eventual sa-ti iei un EMG89, asta se "spliteaza" (de fapt cica ii alta doza, Gilmore style + un EMG85) si clean-u' ii mai ok. Astea is active. Poti eventual sa incerci si Seymour Duncan SH6, suna oarecum a EMG, ii potrivita pt. metale si se poate splita, ii oarecum ok pe single coil. Doza ii pasiva. EMG81+85 si SD SH6 le am pe chitari, EMG89 n-am testat-o, o gasesti la anunturi. Vezi sectiunea de vanzari, sunt chestii faine pe acolo. Conteaza mult si restu' sculelor ()+mana, dozele is doar o parte pt. "suna ca Metallica". Bafta!
 9. M-am jucat si io cu chestii din astea, am split-at un Seymour Duncan SH6. Nu recomand switch-uri prinse de pickguard si altele, ii mai finut, mai tehnic cu un pot push-pull. Se gasesc si aici pe forum, de aici mi-am luat si eu.
 10. In primu' rand doza trebuie sa fie splitabila. Dupa aia unu' care se pricepe iti inlocuieste unul din potentiometrii cu unul ce are pull switch.
 11. Gata etaju' final al Traforajului. Foarte silentios, practic fara zgomot, in video prima parte ii clean dupa care un procesor Korg AX3000G direct in potentiometrul de volum. Se aude mai incet decat ma asteptam, da' se rezolva, am legat mediana trafului de iesire dupa R28, nu inainte. Functioneaza toate mod-urile, mai trebuie doar sa mut cumva R28 (1k5/5W), imi cam incalzeste condensatorii de filtraj. https://www.facebook.com/100009146750045/videos/1728272927487582/
 12. Update: - cond. C7 (10uF) intra direct in grila, fara rezistenta de 470k - rez. din anod ii 220k - cond. de cuplaj ii 3N3 - in catod avem doar o rez. de 1k5, fara cond. - rez. de 1M de la iesire la masa nu exista - tensiunea anodica ii 200V - avem o rez. de 220k din colectoru' primului tranzistor in colectoru' ultumului tranzistor - pam-pam Arata ca ceva foarte simpatic de experimentat dupa ce termin Traforaju'.
 13. screen shot on windows
 14. De aia, daca nu ma insel, switch-urile erau la interior la original.
 15. Fain. L-am facut in doua variante, unu' ii Fat Pant's, schema de pe Madbean (are un voltage booster si ceva drive) cu detalii aici, si schema originala aici.