www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Vlad Spalatelu

Newcomers
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Bucharest

Other Information

  • Band
    Deathrattle
  • Gear
    ESP LTD EC-1000 VB
    Dean Custom F-450 Trans Black

Recent Profile Visitors

1528 profile views

Vlad Spalatelu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputation

  1. Salutare , Mi-am schimbat si eu corzile de la chitara ieri (17.05.2014), cu exact acelasi tip de corzi (Dunlop KFK Kerry King 10-46). Distanta de la grif la corzile "G", "D", "A", "E" este normala, este exact cat trebuie. In schimb, la celelalte 2 corzi, distanta de la corzi la grif este mult mai mare. Cu alte cuvinte, corzile "E", "B" sunt mai ridicate decat celelalte corzi. Aveti vreo idee cum se poate remedia?. Mentionez ca am un Jackson JS-23 Dinky: http://www.bavasmusic.com.au/store/images/images_big/jackson_js23_dinky.jpg Seara faina si multumesc pt sfaturi!
  2. Trupa “Skullcrusher” (trupa de METALE) cauta persoane serioase pentru a se alatura trupei. Cautam bassist si vocal pentru coveruri dar si compozitii proprii. Deocamdata avem tobosar si 2 chitaristi. Influente ar fi Metallica, Megadeth etc. Varsta ar fi intre 16-20 de ani. Daca esti interesat, da-mi mesaj pe facebook (https://www.facebook.com/Jaqchirac), sau la adresa de mail: vlad_spalatelu@yahoo.com. Persoana aditionala de contact: Bogdan Andrei facebook: https://www.facebook.com/bogdan.andrei.16503323
  3. Daca poate cineva sa-mi faca si mie tabul la solo-ul piesei If you feel my love, al lui Blaxy girls. Melodia: http://www.youtube.c...?v=5znq91z23_M. Solo-ul incepe de la 3:08 Mersi frumos
  4. Lume lume, Trupa Sky Deep are nevoie de oameni seriosi cu care sa-si continue proiectul muzical. Suntem la inceput, formati la data de 15 august, iar acum avem nevoie de oameni care doresc sa faca muzica din placere. Poti sa fii incepatorul incepatorilor, dar daca stii sa canti ceea ce vrem noi si esti serios, esti binevenit in trupa. Tin sa mentionez ca suntem din Bucuresti. Cautam, basist cu varsta cuprinsa intre 16-23 ani (daca ai 15 sau 24 de ani, putem sa inchidem ochii) Persoane de contact: vlad_spalatelu@yahoo.com (lead guitarist) ady.metallhead@gmail.com (drummer)
  5. Lume lume, trupa Sky Deep are nevoie de oameni seriosi cu care sa-si continue proiectul muzical. Suntem la inceput, formati la data de 15 august, iar acum avem nevoie de oameni care doresc sa faca muzica din placere. Poti sa fii incepatorul incepatorilor, dar daca stii sa canti ceea ce vrem noi si esti serios, esti binevenit in trupa. Tin sa mentionez ca suntem din Bucuresti. Cautam: chitarist (rhythm) basist, cu varste cuprinse intre 16-23 ani (daca ai 15 sau 24 de ani, putem sa inchidem ochii) Avem si 2 demo-uri la melodiile pe care suntem dispusi sa vi le aratam, in privat in schimb. In prezent, avem 6+1 melodii pe care stim sa le cantam (o melodie e fara chitara). Ca si repertoriu, avem din, Halestorm, Evanescence, Paramore etc. Persoane de contact: vlad_spalatelu@yahoo.com (lead guitarist) ady.metallhead@gmail.com (drummer)
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.