www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

QuaryO

Newcomers
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Chisinau, Moldova

Other Information

  • Band
    - Fara Nume
  • Gear
    FleaBass StreetBass
    Ovation Celebrity Mid-Bowl Cutaway (Made in Korea)

QuaryO's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Deci in privinta la chitara, am is roar preferintele jumbo cut cutaway. Problema nu e in forma, dar in confortul de care am nevoie la interpretare. Cine a vrut a inteles.
  2. ok, voi urma, pe forumurile xbass, dupa care imi fac alegerea.
  3. eu zic, ca vreau jumbo, nu un dreadnought. Vreau mai micutza. Si am uitat sa mentionez, sa fie cutaway, ma mai uitam la gretsch jumbo, cu fishman in privinta la doze chitara are 2 doze NanoFlex si NanoMag.
  4. Salutare, baietii, am degind degraba sa-mi procur un compressor pentru bass, deci, am ramas la 2 variante care mi-a placut dar nu am gasit pe internet "Vs" una cu alta, pedalele sunt MarkBass Compressore sau MXR M87, ambele sunt la pret asemanator, la care totusi sa ma opresc? Merci:)
  5. Salut, se incep sarbatorile, si preturile foarte misto scad, am Ovation Celebrity Korea (MidBowl) si as vrea sa procur inca o acoustica, dar sa fie anume Jumbo acoustic normal. Deci, la prima faza mi-am ales un ibanez, dar nu mi-a placut deloc sunetul pickup-ului, si am vazut oferta de top pe Thomann cu, Epiphone EJ-200CE, si cind am auzit demo-urile ma lasat destul de entuziasmat. Deci, vreau sa aflu daca isi merita banii in jur de 300eur noua? Vreau sa aflu feedback-uri si anume cum se clarifica dozele si pickup si coil. Merci, aniticipat:)
  6. Nop, asa tip de chitara e ceva vechi si tare fain am si eu una. http://www.jolana.eu/diamant.html doar ca la el e de generatie veche, sunt modificari de knob-uri si de multe chestii
  7. @BlocK, In primul rind, nu imi place sunetul, comparativ cu modele mai scumpe Fleabass, + am probleme cu regulatorul de sunet si de tone, (are un foshnet) si nu face contact precis. Vreau alt sunet.
  8. @andrei. Nu incape o doza de MM, trebuie sa fac, niste taieturi a lemnului e putin mai mare. Am gasit ceva pe Duncan(basslines) care e replacement emg35hz. Pe activ.
  9. Salut, doresc sa-mi schimb doza stock, la Fleabass Street, e una fara denumire, cred ceva foarte prost, ca la sunet nu e cam, bun, facut dupa tipul EMG 35. Intrebarea e, ce doza im recomandati, pentru FleaBass, fara sa tai sau sa modific ceva estetic din bass. Merci. Apropo, e posibil undeva de gasit Pickguard?
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.