www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Tudor Linca

Newcomers
  • Posts

    0
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Cluj Napoca

Recent Profile Visitors

2241 profile views

Tudor Linca's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

4

Reputation

  1. Salut! Propun spre vanzare urmatoarea chitara, un Charvel DC-2, varianta TBS (Albastru Turcoaz Transparent). O chitara foarte faina, si una din cele mai confortabile chitari pe care le-am cantat. Specificatiile ei sunt: Corp si gat - Mahon si Mahon (superba articulare si joase calde) Imbinare gat: - Set Neck (imbinare fara suruburi, foarte confortabil in registrul inalt) Tastiera - Palisandru (cel original), Locking Tuners Raza tastierei este compusa, fiind ingusta la inceput si mai lata spre freturile inalte, ceea ce o face foarte confortabil la shredding sau acorduri mai sus pe fretboard. Electronica este activa, iar dozele sunt inlocuite cu Seymour Duncan Blackouts AHB-3 (seria semnatura a lui Mick Thompson - Slipknot). Doze Brutale pe high-gain, extrem de clare pe clean, indiferent de acordaj (a fost din E Standard pana in A Standard) Dupa cum se vede si in poze, chitara este intr-o stare foarte buna, fara freturi tocite, lovituri, sau alte defecte, decat clasicele zgarieturi fine de curea si pana. Pentru detalii astept mesaje private (fie aici in PM sau la telefon / facebook, etc):) Pretul este de 1800 de lei (noi impreuna au fost peste 2700 de lei) - un pret corect zic eu, negociabil pe alocuri. Daca e vorba de transport, facem sa fie bine, desi as prefera predare personala in Cluj sau Targu Mures.
  2. Super. Ma puteți suna si acum daca doriți. Daca nu puteți, maine pana la ora 12, si apoi dupa ora 6 dupa-masa. Numai bine!
  3. Up!! Update: Schimb doar cu Chitari cu 7 corzi, sau chitari cu 6 Strat-like
  4. Pret: 1600 Localitate: Targu Mures Contact: linca.tudor@gmail.com / Facebook: Tudor Linca Link producator: http://www.thomann.de/ro/schecter_omen_8_walnut.htm Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Accept schimburi Schimb/Vand Schecter Omen 8 cu chitara cu 7 corzi, sau cu chitara cu 6 corzi cu Floyd Rose. Ofertele pe chatul privat, va rog. Chitara se afla in stare excelenta, atat vizual cat si functional. are pe ea set de corzi pentru chitara cu 7 corzi, iar coarda groasa e una de 0.80 pentru stabilitate. PRET DE VANZARE: !600, PRET IN CAZUL UNUI SCHIMB: 1650-2000 RON.
  5. Vand pereche de casti Sony, uzate, dar perfect funcționale. Specificatii: Casti audio cu banda Sony MDRXB600 Tip DJ Design: Cu banda sustinere Segment: Tip DJ Tehnologie: Cu fir Frecventa de raspuns (Hz): 6 - 25000 Utilizare: Multimedia Diametru difuzoare (mm): 40 Conectare: 3.5 mm Impedanta: 40 Ohm Microfon: Nu Lungime cablu (m): 1.2 Culoare: Maro/Negru cu accente Aurii Greutate: 170 g Sensibilitate: 104 dB Pret 55 de lei, fara transport inclus in tara. (Sunt din Targu Mureș) Vin cu cutie Originala. Nota: Pretul produsului nou depășește 200 lei.
  6. Ma intereseaza un amplificator de putere medie, combo, 40-60w, daca are mai mult, cu atat mai bine, cu minin un speaker de 12", pentru care ofer undeva pana in 650 de lei. Nu ma interesează efecte pe el, doar putere. Aștept oferte! Linca Tudor ( linca.tudor@gmail.com, Facebook: Tudor Linca)
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.