www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Racovita Radu Adrian

Newcomers
  • Posts

    0
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

2094 profile views

Racovita Radu Adrian's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. Pret: 2200 Localitate: Galati Contact: 0773324463 sau facebook Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Accept schimburi Cu parere de rau scot la vanzare aceasta chitara pentru ca urmeaza sa plec la facultate afara si pot lua doar o chitara in avion. Chitara are pe ea cheite Gibson Deluxe, bridge Nashville, doze Dean medium output, mie doza de neck mi.a placut mai mult decat un SD 59. In pret este inclus un hardcase Epiphone, o pedala EHX Metal Muff with Top Boost care la noi la esound e 440 lei. Daca se va gasi cumparator, discutam pe privat si montez pe chitara un set de corzi noi la alegerea dumneavoastra si ma ocup eu de set up inapoi pt acordaj standard. Orice nelamurire astept mesaj privat sau apel telefonic dupa ora 15. Tot pe privat pot trimite si alte poze mai detaliate, momentan doar pe astea le am. Ca schimburi nu m.am gandit ce m.ar interesa, nu va sfiiti sa propuneti. Pot da si diferenta daca e cazul.
  2. Gresala mea, am dat copy paste de pe alt forum. Pretul este de 50 lei pe bucata, nenegociabil. Si cat pentru formularul de postare, nu mi.a aparut cand am deschis topicul. Daca e o problema, rog stergerea anuntului ca sa fac altul! Stima si multumesc de observatii
  3. e vand 4 seturi de corzi chitara electrica Floyd Rose speedloader, scala 24,75. Am doua seturi de 10 si doua de 9. Pretul este pe bucata si nu este negociabil, sunt foarte rare. Seturile sunt sigilate. Contact si mai multe poze pe pm, nu imi dau nr de telefon pe un grup public.
  4. si pozele cu semnele de uzura si nu numai. astept oferte aici sau in privat!
  5. Schimb o chitara electrica Ibanez XH300 pe o chitara apropiata ca valoare (1900 lei noua). Revin cu poze
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.