www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

subliminal

Veteran
  • Posts

    309
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by subliminal

  1. Pret: 666


    Localitate: Cluj


    Contact: Pm


    Accept schimburi: Nu accept schimburi
    Exact! Cumpar saddles pt strat de tip vintage,adica alea din tabla indoita inscriptionata fender si cu filet pe mijloc. Sper ca la un pret mai bun fata de acela de la guitarshop,thx.

  2. still,daca pui 500000 de arcuri,oricat le-ai strange ,daca nu eliberezi putin cele 6 suruburi n-ai facut nimica.

    repet,asta in cazu in care ai bridge tip vintage...

    reglajul ideal pt floating tremolo e undeva pe la 3 mm distanta de corp,cel putin asa sustin domnii de la fender ,cu suruburile infiletate pana in blana capatul din spate al bridgeului se ridica vreo 5 mm.

    spun asta deoarece si stratul meu are facuta aceeasi setare -5 arcuri stranse bine si bridgeul lasat pe corp [nu folosesc deloc tremolo si setat floating numai ma scoate din sarite la acordat].

    • Like 1
  3. eu mai asteptam vreo 1-2 personaje "calificate" sa-si dea cu parerea, dar vad ca au facut un pas foarte (ne)elegant. Mai stam azi, daca nu, va arat video-urile. Si daca abia DUPA vor aparea si respectivele voci (ca de, dupa razboi multi viteji se-arata), au permisiunea mea sa opreasca maratonul de Tom & Jerry, ca ruleaza deja de ieri seara.

     

    nu te ofusca ca nu pune botu toata lumea la  capcana ,cu ceva softuri si postprocesare poti face o chitara exceptionala prin  cel mai scump tubeamp  sa sune ca sula si un stift de chitara in pielea goala sa sune ceva mai bine prin comparatie.

    era pe fata ca e cu fenta,deci boooring ...

    d-aia poate nu sa-nfipt lumea la cascaval cum te asteptai si ai ramas dezamagita   :(  .

    de exemplu sa zicem ca tu te lauzi sa  recunosti oricand gustul de pamant negru;eu te leg la ochi si iti spun ca intr-unul din recipiente e pamant ,iar in celalalt,bineinteles,k ca t.

    ei,eu de fapt pun k ca t in amandoua ! - mare chestie...

    • Like 1
  4. ba ,io zic ca fiecare plagiaza in functie de cat  de lowlife l-a nascut ma-sa .

    ori ai imaginatie sa compui ori marsh la coveruri,''coincidentele'' astea evidente is ciordeala intentionata in toata regula ,mai ales atunci cand produc bani de pe ideile altora .

    oricum,mi se pare ciudat sa intrebi ''ba,cat e ok sa fur ?? "

    seamana cu  chestia aia ca ''ba ,cat tre sa i-o bagi ca sa fii homosexual ,asa-i ca daca bagi numa capu nu se pune?''

    • Like 5
  5. cui nu ii place ce a scris un user intr-un anunt poate trece cu privirea sau poate treaba unora este sa stea cu ochii pe anunturi si sa critice si sa isi bage nasu din lipsa de ocupatie, caci la urma urmei iti place-cumperi, nu iti place-nu cumperi, prost nu e cine cere pana la urma in conditiile unei descrieri necorespunzatoare si al unui pret exagerat, dar ne-am obisnuit asa sa dam cu barda in nestire si de cele mai multe ori in prostie caci chitara aia suna de sute de ori mai bine ca multe acustice sau semiacustice de sute de ron so...omu poate sa sustina ca e si fender sau hamer sau ce ii vine fiecare de ale lui sa scrie, un om interesat se uita si trece mai departe, nu "sare cu gura". luati-va un job si pcupati timpul cu altele, ca de vandut vad ca e moarta piata insa de carcotit...merge piata, pana la urma a avut dreptate cineva cand a zis ca rgc=romanian guitairst carcotash, pacat ca nu isi vede fiecare de fecalele lui

    hai sictir !!?? flowers.gif.pagespeed.ce.XOZBSj_-nb.gifflowers.gif.pagespeed.ce.XOZBSj_-nb.gif

×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.