www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Analog

Active Members
  • Posts

    127
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Analog

  1. Pretul este fix / nu schimb. Pentru cumparare, va rog sa lasati mesaj cu nr. de tel. si veti fi contactat / detalii doar la tel.
  2. Pretul este fix / nu schimb ! Pentru cumparare, va rog sa lasati mesaj privat cu nr. de tel. si veti fi contactat / detalii doar la tel . Mulțumesc ! Le-am primit in decembrie 2022, din Franta / au doar cateva zile. Am dorit monitoare cu difuzoare de 8' , iar dupa ce le-am primit si le-am probat (in 30.12.2022), am constatat car sunt prea mari pentru spatiul pe care il am, si pentru conditiile acustice . Daca nu se gaseste cineva interesat sa le cumpere in cateva zile, le fac retur in Franta (sunt in termen) / m-am gandit ca inainte de a le face retur, sa le scot la vanzare in Romania, ca poate ajut pe cineva care are nevoie (acum este greu sa le mai gasesti noi, la acest pret). Le vand la pretul cu care le-am luat la oferta (cu reducere foarte mare pentru Focal, doar in Franta). Chiar daca se numesc tot "Alpha", acest model "EVO" este diferit fata de vechiul model "Alpha"/ se simt reproiectate, nu imbunatatite (sunetul este mult mai rafinat, profund, detaliat, fara boom etc); cred ca Focal a pastrat denumirea, si in parte designul, din nostalgie sau pentru reclama, deoarece in realitate sunt alt tip de monitoare. Recomand evitarea impresiilor bazate pe auditiile online (YouTube etc), deoarece va pot duce in eroare (in realitate se aud diferit) / daca aveti posibilitatea, este mai bine sa mergeti la un magazin si sa le ascultati.
  3. Pentru cumpărare, vă rog să lăsați nr. de tel. într-un mesaj privat, și veți fi contactat . BIG ANCESTOR Model D, este un sintetizator / clonă „Moog Model D” cu opțiuni tehnice suplimentare, realizat la comandă de NRsynth din Franța; acest sintetizator este unic deoarece s-a realizat un proiect special, doar pentru acest exemplar (a durat peste o jumatate de an pana s-a finalizat totul). STRUCTURA SINTETIZORULUI: - 3 x VCO 921 (oscilatoarele din Moog modular) - Mixer CP3 - Filtru, VCA și ADS Minimoog Model D - Filtru suplimentar MULTI MODE - Steiner (construit conform originalului) - Ring Modulator - Sample & Hold - 2 x LFO - Wavefolder - Matrice de modulare (structură asemănătoare unui sistem modular, dar precablat / mai practic în timpul interpretării) - Posibilitatea de conectare la diferite părți ale structurii sale - MIDI IN / Reset - Alte opțiuni ...
  4. Pentru cumpărare, vă rog să lăsați nr. de tel. într-un mesaj privat, și veți fi contactat . Mulțumesc !
  5. Pentru cumparare, va rog sa lasati nr. de tel. intr-un mesaj privat, pentru a fi contactat / detalii doar la tel. Mulțumesc !
  6. Produsul este nou. Pentru cumparare, va rog sa lasati nr. de tel. intr-un mesaj privat, pentru a fi contactat / detalii doar la tel. Mulțumesc !
  7. Pretul este fix. Produsul este nou (sigilat). Pentru cumparare, va rog sa lasati nr. de tel. intr-un mesaj privat, pentru a fi contactat / detalii doar la tel. Mulțumesc !
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.