www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

decebal popescu

Active Members
  • Posts

    124
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Bucuresti

Other Information

  • Band
    Wicked Well
  • Gear
    Pearl Vision Birch.

Recent Profile Visitors

5753 profile views

decebal popescu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

12

Reputation

  1. Trupa formata, cu proiect rock activ, cauta pasionat de chitara, pentru un ALT proiect, mai putin rock. Suntem bas, tobe si clape, avem sala in Flaros. Media noastra de varsta este 30 de ani, am prefera pe cineva in zona. Avem nevoie de un chitarist versatil multi-gen, pentru a incepe un proiect de creatie. Nu avem un gen catre care tindem, nu avem piese scrise deja, asa ca este o buna oportunitate pentru a lua ceva de la zero, in functie de potentiala chimie muzicala si non muzicala. Contact pe PM sau 0722 598 158. Anunt valabil pentru Bucuresti. Ca mostra, o inregistrare deloc profesionala de la un jam. E doar un demo, nu neaparat o directie muzicala.
  2. Stare foarte buna, folosit un an. Are 3 picioare, dar pedala se poate roti. Se poate vedea in poze sau la mine in portbagaj. Contact PM sau 0722598158.
  3. Salut. Cautam (in Bucuresti) un chitarist pentru un proiect de muzica originala (de creatie). Mai exact pe cineva care sa aprecieze fostul curent muzical new wave si in special sound-ul celor de la The Cure. Un chitarist caruia sa ii placa sa cante si la chitara electro-acustica, iar pe electrica, distorsul sa fie minim prezent, daca nu inexistent. Nu vrem sa facem muzica usoara romaneasca, ci asa cum spuneam mai sus, urmarim un sound gen The Cure, actualizat. Trupa are tobe, bas, clape. Daca gasim un chitarist care sa mai aiba si niste voce, cu atat mai bine.. Nu e obligatoriu insa. Avem sala in Flaros (doar a noastra), avem scule. Fiind un proiect de creatie aflat la inceput, nu e pe bani. Vedem cum merge. Contact - PM sau 0722.598.158. Nu este un proiect pentru incepatori. Legat de noi - cantam de la coveruri pop pana la piese originale rock/metal. Doua mostre mai jos. CE NE INTERESEAZA Un chitarist caruia sa ii placa muzica englezeasca din anii trecuti, inventiv, destupat, care isi doreste sa fie diferit in exprimare si nu sa urmeze neaparat cai batute de altii. Care sa puna reusita pieselor la care lucram inaintea orgoliului propriu. Uneori poti fi foarte expresiv chiar daca dai numai 3 acorduri in toata piesa. Important e cum suna ea la final, nu numarul de note pe care le cantam fiecare. De la acest sound am vrea sa plecam.
  4. Impecabil. Se poate vedea si proba in Flaros Bucuresti. Contact - 0722.598.158 sau PM https://www.thomann.de/ro/tune_bot_drum_tuner.htm?ref=search_rslt_tune+bot_283597_0
  5. Head Bugera 333XL 120W, 3 canale, Crunch, Lead, Clean, FxLoop, foot switch, Cabinet 2x12x75W: incinta Marshall, difuzoare 2x12: un Eminence Legend si un Celestion G12-75W. Impreuna 2700 RON, separat head - 1800 ron, cabinet 1200 ron. Se pot vedea si auzi in Flaros, Timpuri Noi (Bucuresti). Headul este cumparat de nou de pe Thomann, in urma cu 2 ani si jumatate. Ambele echipamente sunt in stare foarte buna, folosite relativ putin, doar la repetitii. Contact - Cristi, 0722 501 644.
  6. Wicked Well cauta chitarist lead. Este vorba de un proiect rock, de creatie. Genul abordat este unul mai larg, contine elemente alterno, grunge, metal, putin progresiv, de o maniera moderna si relativ accesibila (pentru public). Nu suntem o trupa de riffuri sau de metal extrem. Cautam un chitarist muzical, polivalent, caruia sa ii placa sa cante si clean, si balade, pana la metal. De preferat, varsta peste 25 de ani, noi avand o medie de 32. Locatie - Bucuresti. Avem sala noastra, exclusiv, in Flaros Timpuri Noi. Contact - 0722.598.158 sau PM https://m.facebook.com/wicked.romania/?ref=m_notif&notif_t=like In zona: Sau Sau
  7. Pret: 4200 Localitate: Bucuresti Contact: em74iv@gmail.com Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Stare perfecta, dimensiuni 10, 12, 14, 16, toba mare de 22. Setul nu contine premier. Toba este unica in Romania. Se poate vedea si proba in Flaros, TImpuri noi. Contact pe PM sau 0722.598.158.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.