www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Dan Musetescu

Newcomers
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Bucuresti

Other Information

  • Band
    Liverpool
  • Gear
    Fender Stratocaster (made in USA), Marshall MK II combo, pedale Digitech, Router efecte GEC9, Giga Delay DD-20

Recent Profile Visitors

4238 profile views

Dan Musetescu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Dedicated Rare
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

2

Reputation

  1. Ofer lectii de chitara pentru orice varsta si orice nivel. In functie de optiunile cursantilor, se preda si teorie muzicala, la nivelul dorit. Locatia este in apropiere de statia de metrou Brancoveanu si dispune de toate instrumentele si echipamentele necesare.
  2. Mooer Free Step este o pedala wah/volum in format mini, cu o multitudine de posibilitati de setare. Dimensiunile o recomanda pentru a fi folosita pe un pedalboard/pedalbay, eficienta fiind egala cu a unei pedale similare de top. Pretul la Thomann este de 111 EUR, iar eu o vand cu 72% din acest pret, respectiv 80 EUR. Pretul este fix si nu sunt interesat de schimburi.
  3. GEC9 este un device indispensabil chitaristilor care folosesc pedale de efect analogice. 9 astfel de pedale pot fi asignate si controlate, precum un pedalier multiefect o face, avand avantajul ca se pot folosi doar pedalele preferate. A fost folosit doar acasa, cu intentia initiala de a ajunge si pe scena, dar din considerentre de pandemie, nu a mai ajuns si acolo. Este ca nou, iar pretul este fix, reprezentand aproximativ 74% din pretul de nou. De preferat, ridicare personala din Bucuresti-zona Oraselul Copiilor. Pot trimite si in tara, plata curierului fiind in sarcina cumparatorului.
  4. Boss DD-20 este unul dintre cele mai apreciate pedale de delay, avand un raport calitate/pret exceptional, neegalat pana acum. Are mici urme de uzura si functioneaza perfect. Este fabricat in Japonia si se vinde in cutia originala. Pretul de nou la Senia este de 1043 lei, iar eu il vand la 57% din acest pret, respectiv 120 EUR (600 RON). Pretul este fix si nu sunt interesat de schimburi.
  5. Acest pedalbay este unul dintre cele mai mari de pe piata, putand fi montate pe el pana la 20 de pedale de efect in format mini. Dimensiunile lui sunt 80 x 39 x 8 cm si este reglabil pe inaltime. E din aluminiu si se vinde cu gigbag si o rola de "arici" pentru fixarea pedalelor. Nu a apucat sa vada scena niciodata, din ratiuni de pandemie. Se vinde cu 60 EUR, adica cu 63% din pretul de nou de la Thomann (95 EUR). Pretul este fix si nu accept schimburi.
  6. Acest pedalbay este unul dintre cele mai mari de pe piata, putand fi montate pe el pana la 20 de pedale de efect in format mini. Dimensiunile lui sunt 80 x 39 x 8 cm si este reglabil pe inaltime. E din aluminiu si se vinde cu gigbag si o rola de "arici" pentru fixarea pedalelor. Nu a apucat sa vada scena niciodata, din ratiuni de pandemie. Se vinde cu 60 EUR, adica cu 63% din pretul de nou de la Thomann (95 EUR). Pretul este fix si nu accept schimburi.
  7. Cumpar o doza single coil, pentru middle position, marca Seymour Duncan / DiMarzio / Fender Stratocaster. Nu conteaza uzura, ci doar sa fie functionala si ORIGINALA. Platesc pretul corect.
  8. Ofer lectii de chitara, orice nivel, la sediu sau la domiciliul cursantului. Lectiile includ si pregatire teoretica substantiala, pentru genurile muzicale: folk, pop, rock, blues. Pentru detalii si inscrieri ma puteti contacta la 0722-396.336 sau e-mail: dan_musetescu@yahoo.com
  9. Salut, Te pot ajuta. Daca te intereseaza, suna-ma la 0722-396.336. Dan
  10. Salut Matei, Daca inca nu ai gasit profesor de chitara, iti pot recomanda eu unul. Detalii in privat.
  11. Salut, Unde este fabricat microfonul? Eventual, o serie se poate? Multumesc!
  12. Trupa de coveruri din Bucuresti cauta solista. Cerinte: experienta, profesionalism si SERIOZITATE.
  13. Se cauta basist pentru o trupa de coveruri din Bucuresti. Cerinte: experienta, seriozitate, cunostinte muzicale temeinice, instrumente profesionale, disponibilitate pentru repetitii. Mai multe detalii in privat.
  14. Salut, Daca anuntul tau mai este valabil, hai sa vorbim la telefon. 0722-396.336
  15. Trupa LIVERPOOL cauta solist(a). Cerinte: experienta, talent, profesionalism, seriozitate, modestie si sanatate mintala; domiciliul in Bucuresti (permanent sau flotant); disponibilitate de timp pentru repetitii si concerte (inclusiv in strainatate); fara dependenta de alcool si/sau droguri. Referinte: www.reverbnation.com/liverpoolband www.facebook.com/LiverpoolBand.Romania http://www.curentul.ro/2012/index.php/2012090576298/Monden/Liverpool-band-din-bucuresti-a-cucerit-publicul-de-la-Beatle-week-festival.html http://www.youtube.com/watch?v=4bMqKeSEHuw&feature=plcp Castingul va avea loc in data de 08.10.2012. Inscrieri la adresa de e-mail: dan_musetescu@yahoo.com sau la telefon 0722-396.336.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.