www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

mihaimetal

Newcomers
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Bucuresti

Recent Profile Visitors

3695 profile views

mihaimetal's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

8

Reputation

  1. Fender Special Edition Telecaster Noir - Satin Black with Pau Ferro Fingerboard Chitara e cumparata anul asta in martie de la Guitar Shop deci e inca in garantie. Mint condition.
  2. Pret: 0 RON Localitate: Bucuresti Contact: send PM Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi M-ar interesa un controller midi Behringer FCB1010. Preferabil Bucuresti.
  3. Salut. Cautam un vocal de hard rock care sa se descurce pe trupe gen Whitesnake, AC/DC, Metallica, WASP, BLS, Lynyrd Skynyrd, Heroes del Silencio, si altele. Suntem 3 tipi (chitara, bas, tobe) care cantam de ceva timp si o facem strict de fun. Cantam coveruri deocamdata si am avut un concert intr-un bar. Avem si sala unde ne vedem de vreo 2, 3 ori pe saptamana. Avem cateva coveruri pregatite iar daca gasim un vocal ok, intr-o luna putem canta intr-un bar. Daca merge foarte bine dupa, ne apucam si de piese proprii. Asa ca daca ai intre 25 - 35 de ani, iti plac si iti ies piese precum: Judgement day, You shook me all night long, Enter sandman, Wild child, Entre dos tierras... trimite un pm. Eventual si cu niste inregistrari. Have a good one, Mihai
  4. Le-am dat mail astora de la miditech.de si mi-au zis ca e un bug la primele versiuni de firmware. Care nu se poate rezolva software... Singura solutie era sa schimb un chip. A costat 10 euro cu tot cu shipment dar pana-n Germania... de unde mi l-a adus un prieten zilele astea. L-am schimbat repede ca nu a fost nevoie de lipituri... si a mers. Deci Cycler a cam avut dreptate cu firmwareul varza.
  5. Cover dupa Nightwish's version. Mihai_OverTheHillsAndFarAway_192.mp3
  6. http://www.esound.ro/Line6-POD-STUDIO-GX,p-2999.html Eu o dau cu 240.
  7. Line 6 Pod Studio GX - Hardware si software perfect pentru inregistrarea chitarii pe calculator.
  8. Maine plec cu un prieten cu masina pana-n Bacaru si inapoi (Bucuresti). As putea sa iau pachetul cu mine daca e careva interesat.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.