www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

metalsandman

Active Members
  • Posts

    80
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Cluj-Napoca

Recent Profile Visitors

5409 profile views

metalsandman's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

8

Reputation

  1. Vand chitara electrica Vintage V100 Flamed Iced Tea, cu doze SD Pearly Gates Neck si SD Custom SH-5 (bridge), cu strap locks Schaller, ecranata si cu electronica schimbata (potentiometrele de volum sunt push/pull pentru coil splitting). Pretul este de 1500 lei. Includ si o husa de chitara Ibanez, cabluri de chitara si 2 curele de nylon. Nu sunt interesat de schimburi.  Se poate vedea/testa in Cluj-Napoca. Pot sa trimit si prin curier (ne intelegem cu transportul) Contact: Voicu 0744256483
  2. Vand procesor de efecte Line 6 POD HD500, in stare buna de functionare, impreuna cu geanta de transport Thomann. Pretul este de 1000 de lei. Incluse in pachet sunt si 2 cabluri de chitara Cordial (6M), cablu USB. Nu sunt interesat de schimburi.  Se poate vedea/testa in Cluj-Napoca. Pot sa-l trimit si prin curier (ne intelegem cu transportul) Contact: Voicu 0744256483
  3. Vand amplificator Line 6 DT25, tinut doar in casa si cantat foarte putin pe el. Pretul este de 2000 de lei, negociabil. Am si cabluri de legatura cu POD HD500 si cablu MIDI-USB pe care le ofer cadou. Nu sunt interesat de schimburi. Se poate vedea/testa in Cluj-Napoca. Pot sa-l trimit si prin curier (ne intelegem cu transportul) Contact: Voicu 0744256483
  4. Pret: 600 EUR Localitate: Cluj-Napoca Contact: email Link producator: http://line6.com/dt25/specs.html/ Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Se vinde un combo Line 6 DT25. Produsul este intr-o stare foarte buna, a fost tinut numai in casa si cantat foarte putin la el. Pretul este de 600 EUR (usor negociabil). Nu sunt interesat de schimburi. Contact pe mail la voicu.seiche@gmail.com.
  5. Salut, Ai incercat sa faci un update la browser? Poate o ramas la o versiune mai veche...
  6. Ar fi o idee sa pui si un pearly gates in neck (SH- PG1n)
  7. Salut, am si eu un V100 si pot sa confirm ca tastele sunt destul de moi, nu stiu din ce dracu de aliaj sunt facute, dar si pe mine ma bate gandul sa fac un refretting, numai sa gasesc pe cine trebuie si sa fac rost de bani. In rest lemnul ii de nota 10. Mai patesc sa am si eu un mic buzz cand lovesc coarda Re, dar nu se intampla tot timpul, eu cred ca vine de la grosimea corzilor care sunt folosite (mai alternez intre 0,9 -0,42 si 0,10 - 0,46). Mentionez faptul ca eu mi-am luat chitara din Anglia, nu de MCMusic.
  8. foarte faina ideea site-ului. mai sunt mici probleme cu scroll-ul prin site, dar nu sunt deranjante.
  9. Poti sa cumperi ceva bun: http://www.mcmusic.ro/product_view.php?BrandsID=37&BrandCategsID=325&BrandProductID=2579 sau http://www.mcmusic.ro/product_view.php?BrandsID=37&BrandCategsID=325&BrandProductID=3170. Poate ca ii un pic peste bugetul tau, dar eu am pus pana pe una dintre ele (prima) si mi-a placut foarte mult. De-abia astept sa imi fac rost de ceva banuti, ca sa pot sa imi cumpar si eu una. Calitatea lemnului ii buna si sunetul ii cald si tare.
  10. metalsandman

    Thomann

    transportul se face prin UPS, si iti da un cod ca sa urmaresti pe unde ii coletul.
  11. metalsandman

    Sfat

    Am pus mana pe Charvel-ul respectiv si am ramas impresionat de calitatea instrumentului. Pe langa asta are doze active, care te-ar ajuta mai mult in zona de hard rock si metal. Ca si diferenta, SG-ul are scale-ul mai mic, personal il prefer sa fie mai mic.
  12. Ar trebui sa te gandesti si ce faci dupa ce termini facultatea. Conteaza foarte mult ce vei face dupa, pentru ca alea vor "pune mancarea pe masa". Sunt destul de multi studenti care merg sa faca stiinte economice, dar dupa facultate ajung sa lucreze ca secretari(e) prin cine stie ce firme. Eu as fi vrut sa merg la facultatea de geografie, dar acum nu stiu cum m-as fi descurcat daca mergeam acolo.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.