www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

deathspell

Active Members
 • Content Count

  50
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  0%

Community Reputation

1 Neutral

About deathspell

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Location
  Brasov

Other Information

 • Gear
  ibanez rg 321mh
  acustica hora

Recent Profile Visitors

1,785 profile views
 1. Comparat destul de favorabil ,cu un amplificator de 2000Euro: Dr. Z Z-Plus Vs Bugera V22
 2. Ma gasiti si pe okazii cu istoric pozitiv dovedit si ca user verificat.
 3. O intrare mai mult decat onorabila in lumea lampilor, iar apoi odata intrat ramai fidel. Este folosit de multi la nivel profi din ce am citit pe la americani. Are fx loop. Marshall-ul pe care l-am luat trebuie dat tare sa "sune", acesta permite volume mult mai mici. Este foarte versatil, un prieten chitarist profi a fost foarte impresionat si de clean si de drive.
 4. Amplificator full lampa, printre cele mai bune din lume raport calitate/ ce ofera vs pret. Din ce m-am documentat este modelul cel mai reusit, nu din primii ani de productie cu anumite probleme si nici ultimii cu dotare discutabila infinium si difuzor Turbosound mai rigid si mai putin musical. Difuzor Bugera 12g280jb. -12". Moduri triode(aprox jumatate volum) si pentode - volum max. Are master volume deci se poate canta linistit in apartament la bloc. Chiar si distorsionat se poate canta in apartament, o distorsiune mai mult din preamplificator pe care o folosesti in canalul 2. Precum sunt toate sculele pe lampa...le place cel mai mult sa fie date tare. Necesita priza cu impamantare pentru un zgomot de fond cat mai mic. Sunet foarte placut care nu deranjeaza urechea chiar la volume mari. Este total o alta experienta decat un amplificator pe tranzistori. Este chiar socant cat de mult difera. Ofer manual utilizare in engleza si footswitch, Un demo recent, edificator de pe youtube, exact seria de la vanzare: https://www.youtube.com/watch?v=SbWjREPjxLQ Canalul al 2-lea: https://www.youtube.com/watch?v=nDpbh2hPdjI Primeste bine pedale de distorsiune care il pot duce in teritotiul metall-ului: https://www.youtube.com/watch?v=xWK_DAScUn0 Scurt demo facut de mine cu telefonul: https://www.youtube.com/watch?v=qxnlDS3kw7o Este la vanzare deoarece am cumparat un Marshall. Dupa codul de pe spate este productie 2012. Protejat in colturi, picioare de cauciuc mari, constructie solida. Utilizat doar in apartament, la volume mici, ocazional, in regim hobby. Tehnic fara probleme, estetic cateva zgarieturi pe lateral, vedeti pozele. Daca aveti intrebari - raspund prompt la mesaje. Mail: loyerro@yahoo.com Fara schimburi. Predare personala Brasov. Trimit si in tara cu verificare prin curier, foarte bine impachetat. Nu trimit cu Posta Romana. Multumesc. Detalii tehnice: 2 Channels Power: 22 W 3x 12AX7 Preamp tubes 2x EL 84 power amplifier tubes Equipped with a 1x 12" Bugera speaker 2 Inputs: "Normal" and "Bright" 1 Clean control 1 Gain control 1 Volume control 3-Band EQ 1 Master control 1 Presence control Built-in digital reverb Switchable between triode and pentode Impedance switchable between 4, 8 and 16 ohms 2 External speaker outputs Input for foot switch Effects loop Weight: 19.4 kg Incl. 2-way foot switch (FSB102A)
 5. Numarul meu de telefon este 0747116469. Astept pozele pe whatup.
 6. Salut sunt interesat. Un numar de telefon daca se poate.
 7. eu miash lua un engl savage 120 de la thomann shi ash dormi pe el...e vreo 1800... sau poa mai dai 200 shi ceva pe un 2X12 benton shi ...cu v30... dac zici ca ai 2000....
 8. deathspell

  Show Must Go On

  who dare be the next?
 9. copiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii multa bafta shi spor
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.