www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Angel Eyes

Active Members
  • Posts

    60
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Posts posted by Angel Eyes

  1. Pret: 1500 lei negociabil
    Localitate: Bucuresti
    Contact: 0726788884
    Stare: Uzura normala
    Accept schimburi: Nu accept schimburi

    Vand un head Blackstar de 5W. Este unul din primele modele din serie fara reverb si fara butonul de ton pe canalul de clean, nu se mai fabrica.

    L-am cumparat second hand anul trecut si l-am folosit doar in casa. Il vand pentru ca mai am unul cu reverb.

    Vine cu footswitch si cablu de alimentare.

    HT5MKI(1).jpg

    HT5MKI(2).jpg

  2. Pret: 4000 negociabil
    Localitate: Bucuresti
    Contact: 0726788884
    Link producator: https://kytary.ro/blackstar-ht-club-50-head-mkii/HN181983/
    Stare: Foarte buna/Ca nou
    Accept schimburi: Nu accept schimburi

    Vand head Blackstar de 50W. A fost folosit exclusiv doar in casa la volum relativ mic.

    A fost cumparat nou de pe Thomann, acum nu mai este disponibil in stoc si am pus link la alt furnizor online.

    Manerul a fost demontat de mine pentru a avea loc sa pun alte headuri deasupra si il voi remonta cand se cumpara. Am cutia originala, se poate livra si in tara.

    Il vand pentru ca vreau sa fac upgrade la Series One.

    Vine cu footswitch si cablu de alimentare.

    Pentru tonuri si features:

     

    HT50MKII(1).jpg

    HT50MKII(2).jpg

    HT50MKII(3).jpg

    HT50MKII(4).jpg

    HT50MKII(5).jpg

  3. Pret: 5000 negociabil
    Localitate: Bucuresti
    Contact: 0726788884
    Link producator: https://www.thomann.de/intl/hugheskettner_grandmeister_deluxe_40.htm
    Stare: Foarte buna/Ca nou
    Accept schimburi: Nu accept schimburi

    Vand un Grandmeister 40 cu tot cu pedalierul midi. A vazut sala de repetitii de vreo 3 ori in rest l-am folosit doar in casa, este practic neatins.

    Sunt primul proprietar, a fost cumparat de pe Thomann de unde am pus si linkul cu oferta lor.

    Este foarte bun pentru silent recording si cantat prin PA, cab sim-ul incorporat este printre cele mai dinamice prin care am cantat.

    Head-ul este ideal pentru chitaristii de coveruri care au nevoie sa-si creeze multe presete diferite si vor totusi un ton si dinamica de lampa.

    Il vand pentru ca nu il folosesc activ, incerc sa eliberez niste spatiu prin casa si strang bani pentru niste upgradeuri.

    Vine cu husa, pedalier, cablu midi si alimentare.

    Pentru tonuri si features:

     

    GM40(1).jpg

    GM40(2).jpg

    GM40(3).jpg

    GM40(4).jpg

    GM40(5).jpg

    GM40(6).jpg

    • Like 1
  4. Domnilor, asta cu demo, inregistrat inseamna exersat, repetat, inca o data, P*** in gura, vezi ca chiar asa rau suna etc; nu e pentru toata lumea :)

    Atasez aici o varianta la un clasic. Nu e cea mai fericita inregistrare dar cred ca e un exemplu bun pentru ce poate chitara. Alta idee mai buna n-am avut care sa aiba si clean si distors (pe care s-o si stiu si sa o pot canta)

    Daca are cineva alte idei/sugestii sunt deschis, doar sa vad mesajele ca altfel nu intru pe rgc decat cand caut scule :) si bugetul pe luna asta s-a cam dus.

    November_Rain_Edit_1_Export_1.wav

    • Like 1
  5. Best fucking guitar...

     

    Nu promit des ca fac un review si nici nu prea fac recenzii (a se citi deloc) dar asta merita putin efort.

    Chitara a fost facuta conform cerintelor mele dupa un proces lung de R&D care a meritat fiecare secunda. Am urmarit reteta clasica de Les Paul 50s cu niste mici modernizari.

    Corpul e mahon cu top de artar, 1-piece ambele, un pic mai subtire per total fata de ce obisnuit la Gibson ceea ce a scazut suficient din greutatea chitarei pentru a o face utilizabila fara sa fie nevoie de a scoate din lemn, se simte ca o chitara obisnuita, poate un pic mai grea dar fara riscul sa-mi rup spatele (ca la nenorocitele de 50s tribute..)

    Griful de mahon e rotunjit la baza pentru a usura accesul la ultimele taste (gen Gibson Axcess) si ranforsat cu bare de carbon. Am avut norocul sa-mi aleg o placa de rosewood de Madagascar (din putinele ramase) care mi se pare esential pentru orice chitara care se respecta.

    Taste Jescar jumbo ideale pentru intonatie si mi se pare ca ajuta si la claritatea tonului (might be placebo).

    Cheite Gotoh, bridge si stop-tail Kluson, finish-ul genial de nitro satinat si inlay-urile in stil Iommi care ma reprezinta si nu m-am abtinut sa nu le includ ca tribut pentru unul din idolii mei.

     

    Daca ar fi sa aduc un repros chitarii, ar fi dozele Gibson 496R/500T pe care le-am ales in limita a ce avea disponibil Augustin (in caz ca exista dubii cautati Antonio Guitars/Augustin Apostol, el e maestrul din spatele acestei creatii). Din pacate tonul vintage nu e tocmai pe placul meu, mai ales ca sunt genul care tine mediile sub ora 12 pe orice amp/pedala.

    Pot spune ca m-am obisnuit cu bridge-ul pentru ca, asa cum este chitara, daca pui un chorus pe orice distors obtii instant Zack Wylde/John Skyes, tonuri clasice din anii 80 pe care le stim cu totii si ne plac chiar daca nu ne reprezinta pe multi. Cu un reglaj mai deschis poti obtine chiar un ton de Jake E. Lee.

    Chitara are o puternica rezonanta acustica si un ton deschis care se pastreaza in mare parte chiar si pe dozele acestea. Are un "snap" special, similar cu un stratocaster dar mai putin murdar si mai controlat (topul de maple isi face toti banii), nu am probleme de claritate sau definitie chiar si cu foarte mult gain, ba chiar 500T-ul prinde viata pe high gain, suna mai puternic si mai definit. Ma asteptam sa aibe foarte multa compresie dar surprinzator isi pastreaza dinamica. EQ-ul vintage al dozelor ma impiedica sa ma bucur pana la capat mai ales pe tonuri cu mai putin gain, asa ca e foarte probabil sa apara dozele pe-aici la vanzare cand ma hotarasc la o alternativa.

     

    Ca sa inchei, recomand oricui are experienta si isi doreste mai mult de la chitarele sale, sa apeleze la Augustin pentru niste alternative care ies din tiparele oferite de brandurile mari. Nu as fi obtinut aceste specificatii de la Gibson, spre exemplu, si in orice caz nu la aceiasi bani (circa sub jumatate din ce ar putea cere Gibson, dar sa nu se faca vreo confuzie. Toate materialele sunt de cea mai buna calitate si pretul e pe masura, plus manopera. Nu se poate realiza ceva de genul pe banda).

    Toata viata mi-am dorit un Les Paul Sunburst. Am obtinut ceva mai bun decat imi imaginam si sper sa o pot prezenta pe scena cat mai curand. Multumesc Augustin!

    20200424_135521.jpg

    • Like 6
  6. Pret: 1500
    Localitate: Bucuresti
    Contact: 0726788884
    Stare: Uzura normala
    Accept schimburi: Nu accept schimburi

    Vand Squire cumparat de la Guitar Shop si modat impreuna cu Augustin Apostol.

     

    Initial a avut configuratia H-H, inca mai am placa cu dozele si potentiometrii originali cu care vine la pachet. Are doze Fender Zebra ceramice si pot-uri de 250k.

     

    Acum chitara are placa neagra H-S-S cu Dimarzio HS-3(Malmsteen) in neck si middle, si Dimarzio Mo'Joe (Satriani) in bridge si potentiometrii de 500k. Configuratia e Volum, ton, ton cu switch de 3 pozitii. Corzile sunt noi Curt Mangan 09-42, action-ul si intonatia sunt facute de Augustin. Din pacate nu mai gasesc capacul de pe spate si maneta de tremolo, anunt daca se schimba ceva. 

    Pretul e negociabil, o dau cu o husa Fender pe care n-o folosesc. Se poate proba in Bucuresti

    IMG_20190603_210611.jpg

    IMG_20190603_211525.jpg

    IMG_20190603_211604.jpg

    IMG_20190522_233347.jpg

    IMG_20190603_211647.jpg

    IMG_20190603_212556.jpg

    IMG_20190603_212653.jpg

    IMG_20190603_212726.jpg

    • Like 1
  7. Blackstar HT-5, 5W full lampa, combo, nu e foarte greu, mai mult pentru blues, rock dar am cantat metal cu el pe scena, are suficient gain si putere, vad ca au scos MKII acum care are si reverb si niste switchuri de ton, il recomand oricui. Cons - e dublul bugetului tau

    Vox VT40X - combo, 40 W hybrid, e modeller dar am auzit tonuri interesante din el. Stiu pe cineva care il are acasa si e foarte multumit, dar habar n-am daca face fata live. Pros - 1000 lei pe thomann, au si varianta de 20W mai ieftina

    Daca te intereseaza mai metal, ma gandesc sa vand un Peavey 6505+ Mini, 15W full lampa,. Cons - doar head, va trebui sa cumperi si cabinet pt el.

    Toate au cel putin 2 canale, EQ pe 3 benzi si reverb si cred ca si line-out cu cabsim (nu sunt sigur de vox)

  8. Sounds good, doesn't work. Am si eu axe-ul de 2 luni si intr-adevar in loc sa car statie+pedale car 2U in rack, dar sunetul e cam la fel, nu am reusit sa ajung la un sunet definitiv decat in limitele in care ajung cu orice amp butonat la ochi.

    E destul de greu si sa incerc sa replic un ton care mi-a placut tinand cont ca ce amp-uri mi-au placut mie nu exista pe axe fx. Si sa m-apuc sa butonez singur 100 de ampuri sa incerc sa scot altceva din ele......prefer sa las pe altcineva cu experienta sa dea de butoane. Eu pot cu chitara in mana sa zic ce vreau, am nevoie de cineva care stie cum se traduce ce vreau eu in parametrii care exista pe fractal (si pe orice alt DAW defapt)

  9. This is no joke, bear with me.....

     

    Caut un om, inginer de sunet sau nu, care are experienta cu lucrat sunete si frecvente cat sa ma poata ajuta sa fac un sunet de live pe axe-fx II.

    Am tot umblat, mi-e clar ca habar n-am ce fac, am incercat si niste presete platite dar nimic care sa functioneze pentru mine si chitarile mele (si nu am petarde).

    Decat sa stau un an butonand si studiind frecvente, prefer sa platesc pe cineva care face deja asta prin natura meseriei si sa lucrez cu el sa-mi fac cateva presete. Nu cer prea mult nu?

    • Like 1
  10. @ametist  Senheiser-ul e pentru voce :)). 

    M-as orienta spre varianta de rack Shure GLXD14R, dar mi se pare foarte dubios ca din poze nu inteleg cum se poate monta pe rack fara sa-i cumpar o prindere separata sau ceva de genul. Pare mai sigur Line 6 G90. Daaaaar la Shure am si varianta mica de monitorizare wireless, caz in care as putea sa-mi rezolv toata partea de I/O in 1U. Dar ma si duce la 1000E distractia. Am vreo varianta mai ieftina pt treaba asta?

  11. Salut, ma orientez pentru un wireless de chitara si momentan oscilez intre Shure GLXD14 si Xvive U2. 

    Am probat mai demult un Line6 G30 si nu mi s-a parut confortabil deloc ca ton. Semnalul are putin delay, nu atat ca sa afecteze ritmic dar destul incat sa omoare atacul de pana. Deci caut ceva mult mai precis. Nu ma intereseaza distante foarte mari cat acuratete, nu cant pe stadioane.

    Caut pareri despre cele doua mentionate si eventual altele de care nu am auzit inca. Rog membrii cu experienta sa se iveasca :)

  12. Multumesc pt raspunsuri. O trecut si "vacanta" de iarna, tre sa-mi revizitez postarile...

    Interesant device SmartClockul, am inteles la ce e util. Pe mine ma intereseaza doar sa pot sincroniza in timp real delay-ul cu tobosarul, nu cantam cu track-uri dar vreau sa fiu cat mai precis cand incepe piesa si sa pot sa-mi iau reperul din toba nu invers. Probabil gasesc o solutie pe un multi-tap (atat timp cat are un display digital pe care sa vad ce naibii scriu acolo). Ramane sa-mi gasesc ceva digital compact ca nu am nevoie de 100 presete. Harmonizerul am inteles ca o forma de tortura in live, deci probabil strang de timeline.

  13. Multumesc pentru calcul, e bun de stiut algoritmul, dar problema se pune cand tempoul nu e fix si trebuie sa il reglez pe loc in piesa. In cazul meu cant un triolet si am nevoie ca delay-ul sa "astepte" pana cand il termin ca sa il cante inapoi exact si trebuie sa-i reglez durata din tap tempo. Eu ii dau patrimea si el trebuie sa astepte un triolet de optime din momentul in care incep sa cant. Se poate face cu un delay normal doar daca il reglez la inceputul piesei si toata lumea ia ritmul dat de mine, ori as prefera sa fac invers. Si daca am avea tempo-ul fix si supunem tobarul la metronom, eu am un buton cu liniute, care probabil merge de la 1 la 600ms. Ar trebui sa aflu unde pe lungimea arcului de cerc este 351, tinand cont ca nu stiu ce procent am disponibil din circumferinta, doar ca lungimea lui este 599, probabil. Asta imi aminteste de problema aia "Afara sunt 30 de grade si elevii au ochii verzi. Calculati masa soarelui"...

  14. Salut! S-a confruntat cineva cu nevoia de a programa un delay sa intoarca acelasi semnal dupa un o durata egala cu o valoare de timp, gen optime cu punct, 3 optimi in trioleti etc?

    Am nevoie de un delay care sa poata face ceva similar dupa ce ii dau patrimea prin tap tempo. Ma uit la Eventide Harmonizer si Strymon TimeLine desi sunt un pic prea scumpe si prea bogate in capabilitati pentru cat o sa folosesc din ele, dar sunt printre putinele compacte care au si un display pe care as putea sa vad exact ce fac cand scriu un preset. 

    Majoritatea multi-efectelor de genul pot sa intoarca un pattern ritmic dat, eu am nevoie de un reglaj care sa imi intoarca 1-1 ce cant DUPA o durata egala cu o secventa ritmica.

    Any recommendations?

  15. 23 minutes ago, vektor said:

    You have no idea how many people never get here.

    Nu cred ca o chestie de "get there" cred ca sunt deturnati pe drum de oameni care "stiu ei" cum se face treaba si inevitabil de preconceptii de care nu prea scapam niciunii..

  16. recunosc am cantat cu ampuri de 80-100w pe care nu le cunosteam si am incropit un sunet la fata locului cu care nu reuseam sa ma asez in mix. Dar sa ai 2 staii de 100w si sa nu auzi clar chitara din ele mi se pare inadmisibil.....am cantat metal cu 5w combo fix langa toba si omul nu are buton de incet, dar chitara se auzea decent, nu era nici cel mai curat nici cel mai bun sunet dar nu puteam sa ma plang fata de ca patisem in trecut cu, vorba aia, "statii adevarate". Ce-I drept cel mai important e sa fie difuzorul ridicat, sa fie aproape de nivelul urechii, ca daca iti bate in talpi normal ca nu auzi nimic..... Nu e chiar atat de greu sa faci un mix curat, dar multi inca nu stiu cum, altii nici nu cred ca incearca. Vocea tre sa aibe putere si headroom, ca restul de instrumente se aud, nu iti trebuie 10000w sa auzi basul sau chitara da-le incolo. There's more to music than gain and volume

×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.