• Announcements

  • Cosu

   Noul RGC.ro   21/04/17

   RGC.ro ruleaza acum cea mai noua versiune a Invision Power Board. Versiunea anterioara a Invision Power Board nu mai primeste actualizari de scuritate, acesta fiind motivul principal pentru care am facut upgrade-ul. Functionalitatile cu care sunteti obisnuit ( chatul, sistemul de feedback/rating pentru tranzactii) sunt in continuare functionale dar e posibil ca modul prin care pot fi accesate sa fie usor diferit.   O parte din datele stocate in baza de date trebuie reprocesate si este posbil ca unele informatii sa nu fie imediat disponibile (ratinguri, mesaje private, semnaturi). Reprocesarea va dura aproximativ o zi.   Va rugam sa ne semnalati daca intampinati probleme in a utiliza siteul aici: Cateva modificari/noutati La adaugarea de feedback pentru o tranzactie este necesar sa mentionati un topic. Topicul introduce tastand in casuta aferenta titlul si apo selectand topicul respectiv. In postari se poate folosi caracterul @ urmat de numele unui utilizator pentru a atrage atentia utilizatorului respectiv. In functie de setari, utilizatorul va primi o notificare sau un email. Functia Activity Stream (https://forums.rgc.ro/discover/?do=create) permite crearea de cautari personalizate (topicuri create, postari recente etc).   Va multumim pentru intelegere!   RGC.ro  

Liviu.Pop

Veteran
 • Content count

  1,030
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  31
 • Feedback

  100%

Liviu.Pop last won the day on February 9

Liviu.Pop had the most liked content!

Community Reputation

2,374 Excellent

About Liviu.Pop

 • Rank
  Ardelean notoriu
 • Birthday 30/12/67

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Oradea

Other Information

 • Nume
  Liviu POP

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.jazzmine.ro

Recent Profile Visitors

9,119 profile views
 1. Am vrut să zic și eu asta. Aș mai avea o sugestie, să se poată modifica anunțul de la mica publicitate și ulterior, Sunt postări în care observ greșeli după ceva vreme și ... așa rămâne. Degeaba rectific mai jos, ca nu mai citește nimeni (de exemplu când am greșit prețul).
 2. Am mai observat că merg doar 10 bump-uri pe zi. Eu am vreo 2x articole, Tre' să le eșalonez pe 3 zile?
 3. Dar dacă am vreo ofetă decentă ...
 4. Aia e, bade! Mulțam fain!
 5. Super! Asta e "My content"-ul. Cred ca majoritatea userilor uzam de comanda asta. Ar trebui pusa mai accesibil, ca sa nu trebuiasca sa intram mereu aici pentru ea. "My activity" e buna si aia dar nu e la fel de utila.
 6. Boxele de audiofili nu sunt ceea ce îți trebuie pentru home recording. În mod normal se folosesc monitoare care să redea cât mai liniar ceea ce înregistrezi. Acuma depinde și de pretenții.
 7. Păi alea julite, turtite, forjate, de obicei sunt mai scumpe Oricum, în definitiv important e ca tu să fii mulțumit.
 8. SH apuci să iei la juma' de preț. Daca o iei pe aia nouă o să mai investești pentru upgrade, setup, etc, iar când o să te saturi de ea o să o vinzi tu la juma' de preț. Și, bineînțeles, o să te oftici când o să vezi pe câte unul care în ruptul capului nu vrea SH, când tu știi că ceea ce vinzi e foarte OK. Nu vreau să te presez și nici nu am cum, doar îți sugerez să te uiți prin mica publicitate și, unde vezi o chitărică care îți face cu ochiu', uită-te și la ratingul userului. Dacă e din același oraș cu tine nu mai are sens, dar dacă e din alță locație sistemul de feedback și comentariile celor ce au cumpărat de la el te ajută. Mai gândește-te!
 9. Încep să mă gândesc că nu mai vreau s-o vând... i-am cam prins gustul.
 10. Pret: 570 RON Localitate: Oradea Contact: PM sau 0722 771 222 Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Preampul este in stare functionala perfecta. Lampile Bergenbier au fost inlocuite cu Sovtek-uri, asa ca se poate uita de review-urile indoielnice. Ca aspect, are zgarieturi pe partea care intra in rack. Atasez si manualul T1953_ENG_Rev_E.pdf FEATURES Ultralow-noise Wide bandwidth for an open sound Integrated Ultra Tube technology Warmth control lets you dial in degree of tube sound Selected twin 12AX7 tubes provide musical sound Level converter Servo-balanced inputs and outputs Soft mute function eliminates switch-on noises Tunable and switchable 12dB high pass Switchable phase inversion Super-low noise amplifiers Relay-controlled inputs switch for maximum signal purity Bandwidth: 18Hz-30kHzServo-balanced gold-plated TRS and XLR I/O 4 VU meters
 11. Pret: 75 RON Localitate: Oradea Contact: PM sau 0722 771 222 Link producator: Bergenbier Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Se vinde acest distors. Raport sunet/pret excelent. Bonus: il trimit gratis in tara prin Posta Romana. Daca se vrea prin curier, il facem jumi/juma.
 12. vând

  200 suna mai bine?
 13. vând

  Astept oferte. Pretul e negociabil, desigur.
 14. vând

  Rezervat small stone