www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Alex Oancea

Active Members
  • Posts

    54
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Bacau

Other Information

  • Gear
    Chitara Ibanez v74OPN

Alex Oancea's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Merita sa cumperi o electro-acustica daca ai la ce sa o folosesti, si mai ales daca stii sa canti. Despre chitarile Eko... n-am vazut sau auzit prea multe, cel putin eu. Insa daca e buna sau daca-ti place numai tu poti decide dupa proba. Si dupa buget, bineinteles! Un din partea mea ar fi sa cauti ceva sh cu ajutorul unui prieten cunoscator, sigur o sa fii mai multumit!
  2. Pret: 900 RON Localitate: Piatra Neamt Contact: 0751402467 Link producator: http://esound.ro/live-pa/sennheiser-xsw-35.html Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand microfon wireless Senheisser XSW 35. L-am folosit cam de 10 ori intr-un an si eu , unul, am fost foarte multumit de el. Este ca nou, singura problema fiind ca i-am pierdut adaptorul pt stecher de la alimentator si i-am adaptat un cablu. Am si cutia la el. A fost cumparat acum un an din Lucky Music ( Milano ) cu 300 euro. Din pacate nevoie de bani ma impinge sa ma despart de el. Pretul este negociabil, si voi reveni cu poze reale cat de curand.
  3. Pret: 600 RON Localitate: Piatra Neamt Contact: 0751402467 Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Chitara Fender Stratacoustic deluxe negru Cutie de rezontanta din lemn, spre deosebire de modelul standard care este din materiale compozite. Chitara nu este la primul proprietar, a ajuns la mine in urma unui schimb. Doza electrica nu functioneaza, asta si celelalte lucruri care se vad in poze justifica pretul scazut. Eu, personal, consider ca pretul este bun pentru o chitara decenta. Mai ales ca nu este nici la jumatate din pretul modelului standard ( 1400 in magazin ). Ofer si husa, nu este originala Fender, dar se potriveste la marime exact! Stiu ca fotografiile nu sunt foarte clare, dar pentru cei interesati pot face si altele.
  4. Avand in vedere ca sigur nu ai trecut inca de adolescenta ( deduc asta din faptul ca ai spus ca la 18 ani vrei sa te angajezi ), un om care nu demult a trecut de varsta ta, iti da un sfat ( pentru ca am 23 ). Diplomele sunt folositoare. Diploma de Bacalaureat te ajuta la o angajare. Chiar si un serviciu de 2 lei, esti ceva mai bun decat unul fara. Indiferent de nota cu care ai luat Bac-ul, conteaza ca l-ai luat. Apoi, poti face calificari in diverse meserii prin fortele de munca. Eu de ex am prins un proiect european unde doua firme faceau calificari pentru mecanici aeronave, si am facut 5 luni de curs la Aerostar Bacau. Doua luni teorie in clasa si 3 luni practica pe avioane mari de linie ( Boeing 737 ). Nu pot spune c-am invatat mare meserie acolo, ci spun drept ca mai toata ziua eram pus la spalat capote, demontat-spatalat-montat palete, si chestii de 2 lei. Dar... cu acea diploma m-as putea angaja acolo pe un salariu mai bun decat un necalificat. Iarasi, mai am o diploma de atestat din liceu (teologic),care in cazul in care ma tenteaza invatamantul, ma califica sa predau religie. Orice diploma iti poate fi de folos atat timp cat stii s-o utilizezi, si este pe un domeniu pe care-l poti fructifica. Chiar daca la inceput nu te angajezi pe domeniu tau. Important e sa poti face ceva vechime, chiar si ca manipulant. Asta ii demonstreaza eventualului tau angajator, in... telefonie mobila sa zicem ( presupunand acum ca faci un liceu de telecomunicatii ), ca tu poti lucra, ai fost capabil si in alta parte sa faci parte dintr-un colectiv, si esti si acum.
  5. Pret: 600 RON Localitate: Piatra Neamt Contact: 0751402467 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Ibanez GA5TCE - Chitara electro-clasica, cumparata in septembrie-octombrie anul trecut de la McMusic. Chitara a fost scoasa la cateva cantari, n-a stat neprafuita, dar e ca noua. Aspectul e unul fumos, fiind slim, si avand in vedere aceasta caracteristica, poate fi un bun instrument de repetitie pe timp de noapte ( rezonanta mica ). Sunetul nu pot sa-l recomand ca fiind wow, dar e o chitara de banii ei, fara probleme, si vine insotita de un soft-case Ibanez. Pret 600 lei (+ transport) http://www.mcmusic.ro/chitara-bass-ro/chitara-ro-3/clasice-ro/ibanez-ga5tce-chitara-clasica-electro-acustica http://www.mcmusic.ro/chitara-bass-ro/accesorii-ro-4/chitara/ibanez-fs31cl-toc-chitara-clasica O sa revin cu poze.
  6. Pret: 650 EURO Localitate: Piatra Neamt Contact: 0751402467 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Salut! Vand boxa de bas activa de 800 w cu difuzor de 18 " Yamaha DSR118. La mine a inceput sa adune praf degeaba. E ca noua, a fost scoasa la vreo 5 evenimente intr-un an, si cam atat. Parerea mea e ca este o boxa care nu are nevoie de prea multa prezentare.
  7. Pret: 700 RON Localitate: Piatra Neamt Contact: 0751402467 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Salutare! Vand doua chitare, asa cum spune si titlu, una electro-acustica si una electro- clasica. Preturile nu sunt negociabile si nu accept nici schimburi, deoarece am o grozava nevoie de bani, asta fiind si motivul pentru care sunt nevoit sa le vand. Electro-acustica Ibanez V74OPN- 650 lei cu Softcase Ibanez inclus ( cumparat acum 2-3 luni ), chitara este cumparata in februarie-martie 2014. Are o problema la doza, nu mai preia bine corzile A si D, am inlocuit doza pt proba, si cealalata a fost ok, deci aici e problema. O doza costa aproximativ 50 lei in magazin. Are inltator si pragus din os, nu-s facute special pentru ea, dar se cunoaste o diferenta la sunet. Este o chitara cu un sunet transparent, nu are un bas pronuntat, si este una din chitarele reusite (zic eu) la banii astia. A costat la vremea ei 750 lei, iar softcase-ul 200 lei. Chitara nu e "tinuta doar in casa" a fost scoasa la ceva cantari de cand o am, dar s-a avut grija de ea. http://www.muzikenstrumani.com/Ibanez-V74-OPN-Akustik-Gitar_10945.html#.VmQZAriyOko Electro-clasica Ibanez GA5TCE - 700 lei cu Softcase Ibanez Inclus, chitara si case-ul sunt cumparate acum vreo 2-3 luni de la MCMusic. Chitara nu are nici o problema, are o singura modificare, si anume i-am pus un cui pentru curea.Corzile au fost schimbate acum vreo 3 saptamani tot cu D'addario. Este foarte subtire, lucru pe care o sa-l vedeti si in poze. A fost scoasa si ea la doua cantari. Chitara a costat 750 lei, iar softcase-ul 200. http://www.mcmusic.ro/chitara-bass-ro/chitara-ro-3/clasice-ro/ibanez-ga5tce-chitara-clasica-electro-acustica Pentru orice fel de intrebari lasati un mesaj, Sau pe telefon, tot mesajele sunt cele mai ok, intrucat de multe ori la serviciu nu pot vorbi.
  8. Pret: 500 RON Localitate: Piatra Neamt Contact: 0751402467 Stare: Uzura avansata Accept schimburi: Nu accept schimburi Tobe electronice Alesis DM6 Au ajuns in posesia mea prin luna aprilie, iar eu le-am folosit in scop didactic in cadrul unei asociatii( De aceea se explica scrisul de pe ele). Uzura se vede in poze, daca aveti neclaritati, mai pot face si alte poze la cerere. Au urmatoarele defecte: -cinelele merg greu. Trebuie lovite ceva mai tare ca sa preia. -pedala de fus nu ia apasarea scurta ( cand apesi pedala ca sa se inchida capacul, nu se aude nimic), in schimb daca pedala este apasata si se bate in fus, merge. Pretul lor este de 500 lei tot setul. Iar pentru 550, ofer si scaun. Transportul nu intra in pret. Daca doriti sa ma contactati pe telefon, cel mai eficient ar fi un sms si revin eu cu un apel cat de repede.
  9. Vorba colegului, la pretul asta mai bine o Yamaha sau un Ibanez. Mie unul nu mi-au placut niciodata Fender sau Takamine la preturile astea. Sunt posesor de Ibanez low-cost ( V74OPN electro) si la pretul ei ma declar chiar multumit! Iar pana n-am bani de ceva m-ai serios, n-as da-o pe ceva gen Takamine sau Fender sub 1500, si poate nici mai mult. Totusi, asta este parerea mea, tu trebuie sa testezi. Sa vezi daca-ti place sunetul, daca-ti place la mana...Sau daca gasesti vreun LAG la preturile astea. Eu am auzit cateva, dar n-am cantat decat una, si chiar mi-a placut.
  10. Instructor-coordonator Percutie Ofer cursuri de percutie neconventionala de mana pe urmatoarele instrumente: - Djembe - Bongo - Vase de lut - Cajon Genuri afro-indiere si ritmuri moderne. Pret ora predare - 20 lei DISCOUNT PT ABONAMENTE!!! Telefon 0725030616 Ps. Anuntul este al colegului meu de trupa. Pentru orice detalii nu ezitati sa-l contactati.
  11. http://www.acusticlive.ro/festival concurs pentru chitaristi, trupe cu cel putin o chitara, indiferent de gen.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.