www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

vitaminqwerty

Newcomers
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Brasov

vitaminqwerty's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputation

  1. din pacate .....a spus ca a trimis .....si mi-a dat un awb ....(spre prostia mea nu am cerut o poza cu biletul de trimitere...am avut incredere) .....ca sa constat ca a doua zi acel awb a ajuns in alt oras ....si pe urma el sa nu-mi mai raspunda la telefoane , mailuri , mess... culmea eu i-am trimis o poza cu biletul de la fancourier .....cum vi se pare lucru asta si omu asta ? am trimis primul si l-am si sunat sa-i confirm .....atunci mi-a raspuns ......pe urma a doua zi cand a primit coletu (ridicare confirmate prin fancourier) nu a mai raspuns la telefoane si de pe orice telefon incercam sa-l sun imi bloca numaru ....vi se pare normal un astfel de comportament ?
  2. Feedback-urile aastea negative ar trebui sa atentioneze pe toate lumea si pe toti membrii forumului ......atentie nu se intampla asta degeaba .....si nciunu dintre noi nu ne-am trezit sa dam asa din gratitudine aceste feedback-uri .....ar e singura metoda de aici, cu cre putem sa atentionam lumea ! cine are ochii deschisi sa priveasca si sa inteleaga ......oare de ce apar atatia oameni nemultumiti ? Acestea fiind spuse .....pana si azi userul rgc_apogee imi blocheaza toate caile de comunicare ...inclusiv aici , refuza sa vorbeasca si sa recunoasca ca eu i-am trimis un presonus firebox el mi-a trmis doar un awb fals ....intra aici si da negative celor care au mai patit sa primeasca de la el rpoduse stricate , rupte si neconforme descrierii .... Scuze inca o data de tamtam , deranj .....sper sa fie cu ceva folos!!...
  3. Stai linistit ....e modul lui normal de a reactiona....bine ca nu ai facut nici un schimb ...afacere cu el ....de siam si io de la inceput ....
  4. Acele cepe erau un Presonus Firebox de macar 5 milioane .....care in continuare este la tine si pur si simplu l-ai furat !!!!! .......am sa-ti fac reclama in continuare .....esti un jeg de om pt ca faci asemenea lucurir si ai tupeul sa apari aici in fatza unor muzicieni si sa le vinzi scule. In continuare refuzi orice cale de comnuicare ! Tia-m zis ca-ti fac reclama pana te saturi de mine !!! Oameni buni , i-am trimis un Presonus Firebox la schimb cu un microfon AKG si m-a inselat netrimitandu-minimic si dandu-mi un awb fals !!!! Omu asta nu merita nici cea mai mica intelegere din partea nimaniu pentru ca asa ceva nu se face ......!!! .....hotie la drumu mare !!!! Atentie mare la el ca nu sunt singuru care a patit-o cu el !!! ia uitati-va de ce are vechjiul cont suspendat pe okazii.ro : http://www.okazii.ro/comunitati/okazia-lui/studio_gear2010.html studio_gear2010......si mai vorbeste el de clone .... rog administratorii sa ia masuri penntru acest individ !!!
  5. e un nesimtit .....si inca vinde pe aici ....atentie la el va rog frumos !!
  6. Atentie la rgc_apogee!!!!! A vrut sa facem un schimb , am avut incredere, el nu a trimis pachetu si acu imi blocheaza toate numerele de pe care sun si nu mai raspunde nici pe mess. .....Tepar !!!!! Va rog sa nu cumparati sau sa-i vindeti nimic !!!!
  7. Atentie la rgc_apogee!!!!! A vrut sa facem un schimb , am avut incredere, el nu a trimis pachetu si acu imi blocheaza toate numerele de pe care sun si nu mai raspunde nici pe mess. .....Tepar !!!!! Va rog sa nu cumparati sau sa-i vindeti nimic !!!! Atentie la rgc_apogee!!!!! A vrut sa facem un schimb , am avut incredere, el nu a trimis pachetu si acu imi blocheaza toate numerele de pe care sun si nu mai raspunde nici pe mess. .....Tepar !!!!! Va rog sa nu cumparati sau sa-i vindeti nimic !!!!
  8. Atentie la rgc_apogee!!!!! A vrut sa facem un schimb , am avut incredere, el nu a trimis pachetu si acu imi blocheaza taote numerele de pe care sun si nu mai raspunde nici pe mess. .....Tepar !!!!! Va rog sa nu cumparati sau sa-i vindeti nimic !!!!
  9. Atentie la rgc_apogee !!!!! A vrut sa facem un schimb , am avut incredere, el nu a trimis pachetu si acu imi blocheaza taote numerele de pe care sun si nu mai raspunde nici pe mess. .....Tepar !!!!! Va rog sa nu cumparati sau sa-i vindeti nimic !!!!
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.