www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

daniloi08

Newcomers
  • Posts

    20
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    braila

Other Information

  • Band
    in cautare
  • Gear
    fender mexic strat , boss gt100, mi audio crunch box (copie), ts 9 (copie), hand made amp(suna foarte bine) si mai nou Boss Katana 50

Recent Profile Visitors

4247 profile views

daniloi08's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

15

Reputation

  1. Cumpar difuzor pentru chitara, 10 inch, 8 ohmi( la nevoie o sa mearga si de 4 ohmi), mi-ar placea un Jensen, dar sa vedem ce gasesc aici.
  2. Cumpar, daca are cineva, un transformator de iesire pentru amplificator de CHITARA, 5 watti, el84 se, cu iesire pentru 8 ohmi obligatoriu, prefer unul de firma. http://store.triodestore.com/chprvihabrou.html cam asa ceva mi-ar placea
  3. Deci, eu m-am uitat la mai multe demouri ,am si citit cate ceva despre gp10 si am inteles asa , fara doza midi GK, pe intrarea normala are exact amplificatoarele si efectele din gt100, cu doza Gk trece la alt nivel devine sintetizator si poti face cu el alte minuni care sunt interesante, dar la care eu nu tin atat de mult; daca suna ca gt100 e de ajuns.Bineinteles ca se poate adauga oricand la el o doza GK. Eu am vorbit cu un prieten care lucreaza in germania sa mi-l ia de pe net cu 230 de euro, second hand si fara doza GK, asa l-am gasit acolo. prietenul meu l-a sunat pe vanzator iar acesta ia spus ca are procesorul in austria si il aduce de acolo peste o luna, in acest caz treaba devine de durata si nesigura, iar eu caut in continuare varianta cea mai buna . Dca as sti ca GT1 suna ca gt100 nu m-as mai complica si n-as mai astepta boss gp10, as lua gt1 si gata , dar nu am citit niciunde ca gt1 ar avea tonurile lui gt 100. Dca altcineva stie mai bine , astept informatii. Multumesc !
  4. Probabil ca gt1 face ce face gp10s(adica cel fara doza speciala) , dar nu face niciodata ce face gp10gk(cel cu doza speciala) Ar fi bine daca face macar ce face gp10s, n-ar mai trebui sa dau 1100 lei, as da 650 pe gt1
  5. Daca ati sti voi cat ma enerveaza astia pe mine , constructorii , oricine foloseste asa ceva pana la urma tot are nevoie de o pedala de expresie , de ce naiba n-au pus-o ei de la inceput , ca sa faca un lucru bun pana la capat. Bine chiar si asa tot nu aveam bani sa-l cumpar , dar macar visam la el.
  6. Da, probabil ca asa este , dar e prea scump pentru mine si are un mare minus, nu are pedala de expresie. Inca sunt deschis la pareri, pentru ca asta cu Boss gp10s il are in austria si il aduce peste o luna. Multumesc !
  7. Si cum schimbi tonurile, ca asta n-are footswitchuri ?
  8. Vand procesor de chitara Digitech RP250 cu alimentator, in stare buna de functionare. pret 180 ron
  9. Multumesc, vreau un procesor dar mai mic , am vorbit deja pentru boss gp10s, dar sa vad daca se rezolva.
  10. Multumesc , dar nu am loc in casa pentru gt100, iarna in special , trebuie sa-l strang si iar sa-l instalez de cate ori am chef sa zdranganesc , am 56 de ani si nu ma mai aplec cu atata usurinta asa ca de cand a venit frigul nu l-am mai folosit decat intr-o singura zi , cand i-am facut poze pentru vanzare. Suprinzator , dar cred ca m-am hotarat in proportie de 90% , imi iau Boss gp10s, daca il mai prind , este unul sh chiar acum la vanzare in germania.
  11. Si mie mi se intampla sa am zile cand imi place foarte tare cum suna si zile in care mi se pare ca suna aiurea , cu aceleasi setari la mine in casa . Da , asta este , mi-e frica sa nu dau gres ca m-am saturat sa le tot schimb si recunosc , sunt destul de pretentios. Eu cant doar la mine in casa, extrem de rar mai merg in alte locuri, dar mi-am propus ca de acum inainte sa incerc sa mai ies din casa cu chitara. Nu sunt deloc vreun mare chitarist , dar imi place sa cant de toate , atat cat pot eu , pink floyd , stevie ray vaughan, satriani, eagles, mai incerc si un pic de fusion , mai usurel asa. Eu am o vorba , daca eu cant prost macar sunetul sa fie bun. Nu am posibilitatea sa probez eu personal diverse procesoare, nu am unde . Eclar ca din ce am vazut pe youtube si mie imi place mai mult mooerul, dar in magazin e destul de scump , iar sh nu se gaseste, asa ca pana la urma am toate sansele sa raman tot la boss, exista insa teama ca gt1 nu suna destul de bine , cam asta e , de aceea am vrut sa aud ce mai spun si altii care le-au auzit pe viu.
  12. Pe cuvant , chiar sunt cat se poate de nehotarat in acest moment , si chiar daca pana acum mi-a placut cel mai mult bossul , sunt deschis la orice sugestie , ca nici pe departe sa le stiu eu pe toate.
  13. Multumesc ! La gt1 si la mooer ge200 ma uitam si eu , dar inca nu m-am hotarat , pe youtube suna bine toate. Acum am mai vazut si boss gp10 fara doza gk, dar cred ca m-as complica cu asta. Multumesc !
  14. Multumesc, dar care dintre ele suna bine ? De ex am avut zoom g3x (fara n) si nu am fost multumit de el , diferenta intre el si gt 100 era foarte mare .
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.