www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Voda

Active Members
  • Posts

    46
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Voda

  1. Pret: 1600lei
    Localitate: Cluj
    Contact: dragosdeleanu@gmail.com
    Link producator: https://orangeamps.com/products/guitar-amp-heads/terror-series/micro-terror , https://usa.yamaha.com/products/musical_instruments/guitars_basses/amps_accessories/thrc/index.html
    Stare: Foarte buna/Ca nou
    Accept schimburi: Nu accept schimburi

    Salut,

    Din motive de upgrade, am de vanzare urmatoarele:

    1. Orange Micro Terror - ca nou, in stare excelenta, folosit doar in casa, pret 500lei

    2. Cabinet Yamaha THRC 112 - ca nou, in stare excelenta, folosit doar in casa, pret 1100lei.

    Mersi

     

    273903387_5109580685745862_6541148226030246618_n.jpg

  2. Salut, trupa din Sibiu, cautam chitarist/chitarista matur, serios, care stie ce face, deschis si prieten cu metronomul. Nu cantam coveruri, ci compozitii proprii, avem material destul dar nu suntem blocati pe ce avem, suntem deschisi la lucruri noi atata timp cat ne place si "da" bine :). Sala de repetitii avem, conditii avem. Daca iti place sa canti si stii ce faci cu chitara, ai cu ce si pe ce si vrei sa canti da un semn.

    zi frumoasa

  3. Pret: 250 RON


    Localitate: Sibiu


    Contact: dragosdeleanu@ymail.com


    Link producator: http://www.bossus.com/gear/productdetails.php?ProductId=137


    Stare: Foarte buna/Ca nou

    Accept schimburi: Nu accept schimburi
    Vand pedala Boss CH1 Super Chorus, in stare f buna atat estetic, cat si de functionare, este aproape noua! Avand in vedere ca in magazine pretul ajunge undeva pe la 370 lei, eu cer 250 lei!

    Atasez si poze pentru cei interesati,

    Seara buna.

  4. DescriptionVa invitam la un concert in spiritul Craciunului alaturi de 3 trupe din sfera metalului feros, trupe care vor incinge atmosfera ca la tropice. De luat aminte ca:

    - accesul la eveniment costa 10 ron, fiecare platitor fiind recompensat cu cate un EP Heavy Duty si cu multumi...rile de rigoare ca sustine scena de underground din Sibiu;

    - vor exista si tricouri de vanzare la pret de criza;

     

    Daca nu stiti cine sunt protagonistii serii, mai jos aveti o scurta prezentare a fiecarei trupe:

     

    Heavy Duty:

     

    Formatia si-a inceput activitatea spre sfarsitul anului 2007 in Sibiu, prin nevoia membrilor ei de a se intalni si de a produce mult zgomot. Totul a inceput ca un hobby intr-un garaj, insa incet dar sigur acest hobby s-a transformat intr-o activitate mai serioasa, lucru care a facut sa aduca trupa Heavy Duty in atentia scenei underground locale.

     

    Din 2008 trupa are o activitate mai serioasa si a trecut la creerea de compozitii proprii in momentul de fata repertoriul numarand nu mai putin de 9 piese apartinand genului thrash/death metal. Desi piesele trupei par destul de agresive, multe dintre acestea incorporeaza parti melodice care aduc un aer experimental. Piese ca "Face of Murder", "Angry Again" si "Hunting Ghosts" sunt definitorii pt stilul trupei fiind incluse pe primul EP self titled sub productie proprie.

     

    Trupa Heavy Duty poate fi contactata si vizualizata pe:

     

    heavy_duty_sibiu@yahoo.com

    http://www.facebook.com/HeavyDutySibiu.

    http://www.myspace.com/heavydutysibiu

    http://www.youtube.com/user/heavydutysibiu

     

    13 Rituals:

     

    Trupa clujeana 13Rituals de Hardcore/Groove Metal (Influente: Deathcore , Crossover ) s-a infiintat in anul 2008. Inceputul anului 2009 marcheaza aparitia primului demo “First Demo” care contine 3 piese . Primul concert al trupei a fost in Cluj-Napoca , in data de 17 octombrie 2009. Dupa cateva concerte, se lanseaza primul EP intitulat "Rituals Of Punishment" pe data de 12.12.2009. Urmeaza mai multe concerte in tara iar 15 februarie 2010 marcheaza aparitia single-ului autoeditat “Poverty”.

     

    In luna Mai 2011 , 13Rituals lanseaza primul videoclip ce prezinta piesa “Death Machine” .In prezent 13RITUALS lucreaza atat la un nou CD ce va fi lansat curand si de asemenea pregatesc si un DVD, ce va cuprinde filmari din studio , din cadrul aparitiilor live, si o serie de “Home Videos”.

     

    Link-uri :

    http://www.facebook.com/13Rituals

    http://13rituals.blogspot.com/

    http://www.youtube.com/user/13RitualsChannel

    http://www.last.fm/music/13Rituals

     

    EvergreeD:

     

    Cea mai longeviva trupa de melodic/death metal din Sibiu isi face din nou aparitia pe scena din Bohemian Flow. Cu o activitate presarata de-a lungul a aproape 15 ani, cu multe concerte in tara, Evergreed reuseste sa aduca un stil proaspat death-ului autohton, si va demonstra live acest lucru in deschiderea acestui eveniment.

     

    Myspace: www.myspace.com/evergreed

    Facebook: www.facebook.com/evergreed

    Youtube: www.youtube.com/evergreedband

    Email: evergreed@myspace.com

     

     

  5. salut

     

    Mda cam trist sibiul din punctul asta de vedere...eram constient de situatie, dar am zis ca poate poate, nah in legatura cu genu de metal, stai linistit ca nici eu nu caut extreme...numai cu traforaje :)) si pedale duble...ceva cu simt :) si btw heavy metal in nici un caz ;))

  6. Salut, am o mica problema la care sper ca o sa ma puteti ajuta. :)

     

    Am un epiphone sg si mi-am luat un set de corzi zakk wylde-low cu mi-ul gros de 70 si cand am vrut sa il pun am observat ca nu imi intra in nut. Cum as putea sa remediez aceasta problema? Ceva idei?

    Mersi.

  7. Am revenit cu detalii, ca poate fac anuntul mai interesant :)) Media de varsta a trupei e cam 24 de ani, locuim toti in cluj, suntem oameni deschisi la eventuale ideei, suntem 2 chitaristi un basist si un vocal, fiecare canta de cativa ani prin diferite proiecte si/sau live, suntem 2 chitaristi care ne intelegem perfect... avem acelasi stil, acelasi gen de riffs si idei.. iar asta e un plus:P , avem un vocal foarte comunicativ si cu experienta live... la fel e si basistul... are destula experienta. Cantam in acordaj pe 7 corzi sau in B Standard pe 6 corzi. Tot ce ne mai trebuie esti tu :) un tobar pe stilul nostru! hai la un jam session si sa ne cunosti.. si sa-ti faci o idee mai clara despre noi.. facem coveruri de la deftones si korn..si speram sa mergem pe stilu asta. Repetitii facem momentam la jam box in gruia.

    contact : Dragos(chitara) eigiaivi@yahoo.com

    Andrei(chitara) andrei_doanca@yahoo.com

×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.