www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

ERX

Newcomers
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Arad

Recent Profile Visitors

3231 profile views

ERX's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputation

  1. Pret: 300 RON Localitate: Arad Contact: 0755512892 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand o chitara acustica Aria AWN-15 impreuna cu un acordor digital Korg CA-1 si husa Ibanez. Pachetul a fost cumparat in decembrie 2013 de la Mcmusic si au fost folosite extrem de putin. Chitara este ca noua si e o alegere potrivita pentru incepatori, si nu numai.
  2. Pret: 250 RON Localitate: Arad Contact: PM Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Precum spune si titlul, vand o chitara acustica Aria AWN-15 impreuna cu un acordor digital Korg Ca-1. Ambele au fost cumparate anul trecut in decembrie de la mcmusic si au fost folosite extrem de putin(pot numara pe degete). Chitara nu prezinta nici un del de zgarieturi si vine cu corzile originale.
  3. Pret: 100 RON Localitate: Arad Contact: PM Link producator: http://www.senia.ro/gm108-combo-chitara-electrica-behringer-15907-3 Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Dupa cum spune si titlul, vand un amplificator de chitara electrica Behringer, ideala pentru a exersa canta in camera. Arata ca nou, folosit foarte putin, in regim de amator. N-am avut nici o problema cu el. Pretul este de 150 RON(in magazin costa aprox. 330). Iata cateva poze.
  4. Dupa cum spune si titlul, vreau sa cumpar un acordor pentru chitara electrica, in stare buna, indiferent de marca. Astept ofertele voastre.
  5. Parca era o conditie ca trebuie sa aiba contul minim un an vechime, dar nu-s sigur.
  6. Doresc si eu o schimbare de nume din "reaper666" in "ERX". Multumesc.
  7. Mersi pentru raspuns. Vreau sa cant heavy/thrash/death metal pe ea(cover-uri de la Motorhead, Iron Maiden, Slayer, Kreator, Death etc). Am vazut chitara ta, la un moment dat chiar vroiam sa-ti fac o oferta, poate o s-o fac cand o sa am banii necesari. Din pacate n-am ocazia sa trec prin zona ta sa o incerc, eu fiind din Arad.
  8. Salut! In viitorul apropiat imi voi lua prima chitara electrica si am deja in vizor un BC Rich Bronze Warlock. In ultimele zile am citit review-uri pe diferite site-uri si unii spuneau ca nu e o chitara de calitate si nu o recomanda. Un prieten de-al meu are una identica si mie personal mi s-a parut ok sunetul, numai bun pentru stilurile mele preferate. Imi puteti spune parerea voasta, daca ati avut ocazia sa cantati pe una, si daca e o alegere buna sau ar trebui sa ma reorientez?
  9. Salut! Intentionez sa-mi iau prima chitara electrica. Am deja in vizor 3 modele si as vrea sa va cer parerea. Vreau sa cant pe ea heavy/thrash/death metal, care ar fi cea mai potrivita: Ibanez GRX40, GRX20, sau Squier Bullet Strat HSS?
  10. Salut! De vreun an tot ma gandesc sa-mi cumpar o chitara electrica si sa incep sa cant. Pana acum nu am reusit din cauza banilor, dar in curand o sa am posibilitatea sa incep. De ceva vreme tot ma gandesc daca nu cumva este prea tarziu, deoarece am 18 ani si pana acum nu am avut nici o "interactiune" cu vreun instrument. Voi ce credeti?
  11. As vrea sa ma apuc de cantat la chitara electrica si as vrea sa stiu daca este necesar sa studiez amanuntit teorie muzicala daca vreau sa cant doar cover-uri.
  12. Imi puteti spune un pret estimativ pentru o ora? As vrea sa ma apuc de chitara electrica, dar ma tem ca n-o sa am bani sa ma duc la profesor in fiecare saptamana, iar de pe internet am auzit ca este greu de invatat.
  13. Care sunt cele mai bune magazine online de chitare electrice?
  14. M-am gandit sa folosesc softuri PC la inceput in loc de amplificator/procesor. Daca mi-as lua Jackson-ul ala(din primul post) mi-ar mai ramane ceva bani si dupa ce mai adun poate imi iau amplificator second-hand de aici de pe forum.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.