• Announcements

  • Cosu

   Noul RGC.ro   21/04/17

   RGC.ro ruleaza acum cea mai noua versiune a Invision Power Board. Versiunea anterioara a Invision Power Board nu mai primeste actualizari de scuritate, acesta fiind motivul principal pentru care am facut upgrade-ul. Functionalitatile cu care sunteti obisnuit ( chatul, sistemul de feedback/rating pentru tranzactii) sunt in continuare functionale dar e posibil ca modul prin care pot fi accesate sa fie usor diferit.   O parte din datele stocate in baza de date trebuie reprocesate si este posbil ca unele informatii sa nu fie imediat disponibile (ratinguri, mesaje private, semnaturi). Reprocesarea va dura aproximativ o zi.   Va rugam sa ne semnalati daca intampinati probleme in a utiliza siteul aici: Cateva modificari/noutati La adaugarea de feedback pentru o tranzactie este necesar sa mentionati un topic. Topicul introduce tastand in casuta aferenta titlul si apo selectand topicul respectiv. In postari se poate folosi caracterul @ urmat de numele unui utilizator pentru a atrage atentia utilizatorului respectiv. In functie de setari, utilizatorul va primi o notificare sau un email. Functia Activity Stream (https://forums.rgc.ro/discover/?do=create) permite crearea de cautari personalizate (topicuri create, postari recente etc).   Va multumim pentru intelegere!   RGC.ro  

robinfinity

Veteran
 • Content count

  245
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

21 Excellent

About robinfinity

 • Rank
  Membru
 • Birthday August 3

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Romania

Other Information

 • Nume
  Robi B.
 • Trupa
  -
 1. vând

  Stativele s-au dat, merci RGC, merci Gabi.
 2. Pret: 30-30-50 RON Localitate: Bucuresti Contact: 0742199021 Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand trei stative: - St. Chitara - 30 lei - se potriveste si pentru acustice si pentru electrice, inaltime reglabila. - St. Microfon - 30 lei - stil cumpana, marca Stagg - St. Amplificator - 50 lei - cumparat de aici: http://www.musicandmore.ro/chitare/echipamente-si-accesorii-chitara/stative-chitara.html/stativ-amplificator-chitara-athletic-w-1.html Contact: PM pe forum sau 0742199021 Valabil doar in Bucuresti, nu trimit in tara, nu ma intereseaza schimburi.
 3. vând

  Amplificatorul nu mai e de vanzare, anuntul se poate inchide, merci RGC!
 4. vând

  Husa s-a dat, anuntul se poate inchide, merci!
 5. vând

  Salut, ti-am raspuns acuma la pm, nu mai am procul sa verific, tot ce tin minte ca husa nu era stramta, oricum, are partea de sus gen gluga si e reglabila. Rucsacul e rezervat pana maine (pentru Alexei).
 6. vând

  Vand husa procesor GT8, tip rucsac. http://www.senia.ro/ba-cb3-husa-procesoare-gt-boss-23661-3 http://www.bossus.com/products/ba-cb3/ Probabil se potriveste si la alte procesoare de dimensiuni similare cu GT8 Pret: 100 lei (ne-negociabil) Contact: PM pe forum sau 0742199021 Valabil doar in Bucuresti, nu trimit in tara, nu ma intereseaza schimburi. A fost folosita foarte putin, cam de 20 de ori, iar sala era la 10 minute de casa . O vand pentru ca am dat si procesorul.
 7. vând

  Procesorul s-a dat, se poate inchide anuntul, merci RGC.
 8. Pret: 450 RON Localitate: Bucuresti Contact: 0742199021 Link producator: https://www.zoom-na.com/products/studio-recording/drum-rhythm-machines/zoom-rt-223-rhythmtrak-drum-machine Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand drum machine ZOOM RT-223. Pret: 450 lei (ne-negociabil) Contact: PM pe forum sau 0742199021 Valabil doar in Bucuresti, nu trimit in tara, nu ma intereseaza schimburi.
 9. vând

  Pret: 550 RON Localitate: Bucuresti Contact: 0742199021 Link producator: http://www.bossus.com/products/gt-8/ Stare: Uzura avansata Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand Boss GT8, perfect functional. Am trecut uzura avansata pentru ca are cateva zgarieturi (ceea ce e normal pt varsta lui de vreo 8-9 ani, cred). In ultimii 3 ani a stat doar in casa. Adaug ca bonus un cablu midi to USB, cu care se poate conecta la calculator pt setari sau backup, si un footswitch Behringer cu 2 butoane (momentary) momentan setate pt delay si tap tempo pt delay. Pret: 550 lei (ne-negociabil) Contact: PM pe forum sau 0742199021 Valabil doar in Bucuresti, nu trimit in tara, nu ma intereseaza schimburi.
 10. vând

  Pret: 550 RON Localitate: Bucuresti Contact: 0742199021 Nu accept schimburi Stare Uzura normala Vand amplificator VOX VT30 (30 watts RMS, difuzor 10" de 4 Ohms), contine simulari de amplificatoare, efecte, atenuator de putere si buton separat de reverb. Bonus, stativ pentru amplificator (Athletic W-1) Pret: 550 lei (ne-negociabil) Contact: PM pe forum sau 0742199021 Valabil doar in Bucuresti, nu trimit in tara, nu ma intereseaza schimburi. http://www.voxshowroom.com/uk/amp/vt30.html
 11. vând

  Rog insistent un admin sa stearga acest topic, nu mai e valabil de trei ani, dar din 3 in 3 luni se trezeste cineva sa ma intrebe si e enervant. Stiu ca nu e vina forumului ci a celor care nu sunt in stare sa faca un mic calcul gen 2015-2012, si imi cer scuze ca incalc regula de fara update la topicuri mai vechi de 2 sapt. Merci de intelegere!
 12. vând

  Ampliful a ajuns la noul proprietar, topicul se poate inchide. Merci RGC!!!
 13. vând

  Castile au ajuns la noul proprietar, topicul se poate inchide. Merci RGC!!!
 14. vând

  Ampliful pleaca si el astazi.
 15. vând

  Castile sunt rezervate, azi pleaca la Marghita.