www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

jderpower

Newcomers
  • Posts

    0
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Cluj Napoca

Other Information

  • Gear
    Epiphone

Recent Profile Visitors

1372 profile views

jderpower's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. Vand amplificator de chitara Line 6 Spider IV de 15 watt. Este in stare foarte buna, l-am folosit doar in casa. Arata/ functioneaza ca nou. Este foarte bun pentru incepatori dar si pentru cineva care doreste un amplificator versatil si portabil. Desi are doar 15 watt amplificatorul este foarte puternic. Motivul vanzarii este ca doresc sa imi fac un upgrade si am nevoie de bani, altfel l-as tine pentru a fi folosit cand am nevoie sa iau un amplif cu mine undeva.
  2. Stare foarte buna, a fost folosita doar in casa. O vand deoarece doresc sa achizitionez un amplificator nou si vreau sa strang fiecare banut.
  3. Pret: 350 RON Localitate: Cluj-Napoca Contact: 0754499657 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Accept schimburi Stare foarte buna, a fost folosita doar in casa. Accept schimburi doar cu un fuzz.
  4. Ofer ambele pedalela la 500 de lei impreuna, daca e cineva interesat
  5. Pret: 0 RON Localitate: Cluj Contact: horea.lazar@yahoo.com Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi delay Boss DD-7 - pret 400 de lei distortion Boss DS-1 - pret 150 de lei
  6. Vand pedala distors Boss DS-1, un clasic printre pedalele de distors. http://www.guitarsho...dus.php?pid=412 Este in stare foarte buna, semne minime de uzura (are aporximativ 4 luni). Pedala e destul de versatila, poti canta de la blues la heavy metal, produce un distors agresiv ideal pentru multe genuri. Pret: 150 lei
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.