www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

IV MetalFoundry

Newcomers
  • Posts

    24
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Romania

Other Information

  • Band
    Mindcage Escape, Red Magnetic
  • Gear
    Tama RockStar Drum Kit + Tama Melody Master 14' Snare
    Zildjian A Custom
    Anatolian

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

IV MetalFoundry's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post
  • Collaborator Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

13

Reputation

  1. Salut! Orice microfon poate fi folosit la orice sursa de sunet. Problemele apar cand se depasesc specificatiile microfonului. SPL-ul din fata unui difuzor de cab cu un amplificator de 100w se aproprie de limitele superioare ale microfoanelor de tip condenser. De stricat nu are ce sa se trice la ele, dar sunt sanse mari sa "clipuiesti" fie circuitul intern, fie capsula. In general vezi microfoane condenser puse pe combo-uri de 50W sau mai mici. Am auzit la un prieten microfonul de la t.Bone. Zgomotos rau. Am auzit si AT2020-ul. E mai putin zgomotos decat t.Bone si are si sensivitatea mai mica. Mi-a placut cum e fabricat. Pare foarte robust fabricat. E un aspect important. Despre MXL-ul asta nu stiu nimic. Dar pe demo-ul de la MXR cand zice "everytime we're close" a 2-a oara, se aproprie de microfon si se aude distorsiune pe o-ul de la "close". Asta nu imi confera prea mula incredere. Dupa auditia pe site-ul Thoman as merge pe AT2020. Plec de la premiza ca aia care canta stiu ce fac si asta a fost cel mai consecvent in cum a captat. Sper ca te-am ajutat. Succes!
  2. Caut sa achizitionez un Focusrtie Liquid Channel sau Liquid 4Pre in stare buna. Nu sunt interesat de Liquid Saffire 56 sau Liquid Mix.
  3. Monitoare mid-field Mackie MR8 MK3. System type: Powered Studio Monitor. LF Driver: 8" polypropylene woofer. HF Driver: 1" silk dome tweeter. Frequency Response: 38Hz - 20kHz. Max Peak SPL Per Pair: 113dB SPL. Amplifier Class: Class A/B. Wattage (RMS): 85W. Power Consumption (loud mix): 150W.
  4. Prieteni noi, prieteni si mai noi intr-o colaborare asa de "doobiedoo" peste internet.
  5. Salut! Subscriu si eu la majoritatea lucrurilor scrise de Dan Damian. Personal ti-as recomanda un Soundcraft Signature 22 MTK poate SH pe pe eBay sau Reverb, era unul si pe OLX. E MUSAI SA FIE MTK, ALA FARA MTK STIE DOAR 2 CANALE. E o singura unitate cu 16 preampuri deci nu te complici cu "retelistica", poti inregistra simultan pe canale separate in DAW: 16 mic + 2 balanced line in sau 14 mic + 6 balanced line in (fara sa iau in calcul faderul 21/22 care are intrari nebalansate pe RCA). El poate maximum 24 de canale daca setul-ul este in 14 mic + 6 balanced line in + 2 unballanced line in + inca 2 care sincer nu stiu unde sunt pentru ca nu am avut timp sa ma joc prea mult pe el. Este posibil sa fie ori efectele ori LOOPBACK dar nu iti pasa tie de astea. Convertoarele poate ca sufera putin pentru ca deh... dai banii pe poturi, fadere si plastice dar citeste putin mai jos... Cu riscul de a te supara, dar te asigur ca nu asta este scopul, exista o vorba care spune "garbage in, garbage out". Din experienta iti spun ca nu putine au fost situatiile in care singurul impediment era "papagalul de la freturi", "primata din dus" sau "oale whisperer" . Aici nu vorbesc neaparat de capacitatea individului de executie tehnica, ci de capacitatea lui de a se adapta situatiei. Ce vreau sa spun eu este ca degeaba injuri echipamentul ca nu suna toba ca la Pantera daca tobarul are bete 7a din brad de 10 lei si beater de pasla pufoasa. Sau ca vrei sa sune Green Day dar basistul ala cu 5 corzi ciupeste corzile ca BB King. De aici si argumentul lui Dan Damian despre trasul sec.
  6. Salut! Vand kit PC DAW din urmatoarele componente: CPU: Intel Xeon x5650 6 core 12 threads @ ~2.6GHz Placa de baza: Asus P6T Deluxe Ram: 12 GB Interfata Firewire: Texas Instruments pe PCI GPU: nVidia GTX 660 Detalii: Placa de baza are triplechannel (6 sloturi de ram) se pot instala multi rami pentru librarii de sunete. (procesorul suporta pana la 288 GB) Ca si performate pe aceasta configuratie, am tras la 64 buffer size 14 canale de tobe prin DAW monitoring cu pluginuri (gate, eq, compresie) pe toate canale + compresie pe buss si ceva reverb. La un moment dat am facut un mix de ~41 de canale la 64 buffer size cu cel putin un plugin pe fiecare canal. Astea toate in REAPER. Am rulat 5 sim-uri de chitari in paralel (S-Gear 2) tot la 64 buffer. Abia la al 6-lea am sesizat distorsiuni. Motivul vanzarii: Din pacate placa asta nu suporta upgrade la adaptoarele Thunderbolt 3. Am fost nevoit sa fac upgrade.
  7. MindcageEscape s-a intors cu muzica noua. Un single realizat in totalitate la IV Metal Foundry.
  8. Saddayah + Marshal Modern/Vintage = Ceva dark
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.