www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

shake7272

Newcomers
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    romania

Other Information

  • Gear
    B.C. Rich Mockingbird Bronze Edition,Squier Fender Stratocaster (korea) 1991, Ibanez V74ECE,Korg processor guitar, tube amplifiers

Recent Profile Visitors

2005 profile views

shake7272's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

5

Reputation

  1. Amplificatorul revine la vanzare...persoana care dorea sa cumpere nu s-a prezentat...
  2. Amplificator push pull cu urmatoarele lampi: ECC81, ECC83, 6N8S, 2X 6P3S-E.Amplificatorul este dotat cu comutator de power si stand by, un comutator pentru sensibilitate high/low, doua potentiometre de volum (preamp, master) si potentiometre pentru bass, medii si inalte.
  3. Am mai facut unele modificari cu pozitia difuzorului, si am tapisat cutia cu imitatie de piele ...am pus coltare,picioruise, manere si este cam gata:
  4. Va multumesc pentru sfaturi.Volumul incintei este aproximativ la fel cu cel dat de @ulfhednar de la Fender Princeton Reverb (laturile difera dar produsul lor este aproximativ acelasi).In spate este acoperit partial cu capac.Momentan nu este finisat (as vrea sa tapisez cabinetul cu imitatie de piele, sa pun coltare....grila de protectie difuzor, maner).Atasez cateva poze cu ce am facut pana acum.Suna foarte bine boxa si cu chitara electroacustica Ibanez V74ece ,dar si cu chitara electrica B.C.Rich Mockingbird. @karpi intradevar super proiectul, dar trebuie un artist in restaurari sa poata face asa o lucrare.
  5. Ai dreptate....graba... @marcianpetrescu multumesc pentru sfaturi si link-uri.Ma gandesc totusi sa incorporez si amplificatorul pe lampi in cabinet. @ulfhednar multumesc pentru dimensiuni.Acum o sa ma pot orienta mai usor.
  6. Sincer nu stiu pe ce model de boxa este montat acest difuzor.Daca are cineva un cabinet cu acest difuzor il rog sa-mi dea dimensiunile, aproximative. Inteleg ca nu este prea important sa se respecte la milimetru un anumit volum. P.S. @antiteist multumesc frumos pentru programul winisd.Il studiez acum.
  7. Am cumparat un difuzor Celestion : Raspuns frecventa 85-5000 Hz Tip magnet Ceramic Impedanta 8 ohm Putere 30 w Dimensiune 10 in si as dori sa-i construiesc un cabinet pentru chitara.Momentan vreau sa-l folosesc cu un amplificator separat cu lampi cu finala EL84 si prefinale doua duble triode 6N2P (HI-OCTANE -AX84). Imi poate spune cineva ce volum ar trebui sa aiba cabinetul, in functie de acest difuzor pentru un sunet optim?Precizez ca voi folosi pal melaminat de 18mm. Va multumesc
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.