www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

badilosu

Newcomers
  • Posts

    21
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by badilosu

  1. Trupa de country/rock, cautam instrumentist pentru pian/clape. Ne gasesti in Sighisoara, dar sa nu cauti degeaba prin oras, mai bine suni inainte la 0757571081. Daca ai si voce (de cantat), e mai bine. Ai un bonus la fiecare vers. 🤥 Pregatirea pentru macel se face in sala proprie de repetitii, fara costuri de niciun fel. 🤠
  2. Salut. Pentru iMac te intereseaza un schimb cu asta plus diferenta din partea mea?
  3. Vand/schimb chitara electrica Epiphone Les Paul Custom. Chitara are setup facut de catre Reparatii Chitare Amideea (gasiti pe facebook), in care s-au realizat urmatoarele: - montat pragus din os - schimbat cablaj, ecranare, inlocuit potentiometrele originale cu unele marca CTS - inlocuit switch original cu unul marca Switchcraft - inlocuit jack original cu unul marca Switchcraft - inlocuit doze originale cu unele Duncan Design (produse de Seymour Duncan) - reglat trussrod, intonatie si actiune corzi Pot oferi si dozele originale, fara costuri suplimentare. O vand/schimb deoarece de aproximativ 1 an folosesc un Fender Stratocaster USA, iar pe aceasta nu o mai folosesc. Pretul este negociabil. Sunt deschis la schimburi. De preferat tot in domeniul muzical/studio.
  4. Cumpar amp Monoprice 15 watt. Nu am eu mari sperante ca voi gasi in tara, dar incerc. M-ar interesa totusi, daca ma poate ajuta cineva sa il cumpar din SUA. In sensul de transport, sau daca isi comanda mai multe sa pun si eu in comanda si impartim transportul, chestii de genul. Multumesc
  5. Topicul se poate Închide. Mulțumesc. Sent from my iPhone using Tapatalk
  6. Asa cum scrie si in titlul anuntului, suntem o trupa de country rock in cautare de solista, aka voce feminina. Repertoriul cuprinde piese cover ale Shanya Twain, Miley Cirus (Jolene, varianta ei), Miranda Lambert, etc, plus multe altele. Daca te intereseaza, suna la 0757 571081. Se vine la sala de repetitii, se vede, iar daca toata lumea e ok, castigul este de ambele parti. Se canta la festivaluri, petreceri private, exclus nunti, botezuri, cununii, taieri de mot, cumetrii, si alte chestii de genul. Momentan in componenta trupei avem chitara solo, chitara armonie, clape, tobar, bas. Tot echipamentul este profesional si de calitate. Oricine este curios, este invitat sa incerce. Pe noi nu ne vei deranja cu absolut nimic.
  7. Trupa de country-rock, alcatuita in acest moment din solista, pianist, chitara solo, chitara armonie, tobosar, cautam basist. Se canta la evenimente, festivaluri, fara nunti, botezuri etc. Repetitiile au loc in Danes, la aproximativ 5 km de Sighisoara. Contact 0757 571081.
  8. Nu am apucat inca sa imi spun parerea despre munca prestata de domnul @picnic . SUPERLATIV este cuvantul potrivit. Am un Epiphone Les Paul Custom, care inainte de a o duce la setat suna jalnic. In setup au fost incluse: reglare actiune, ecranare si refacere parte electrica, inlocuire nut din os, strans cheite, reglata intonatia, slefuire taste, reglare inaltime doze, inlocuiti condensatori. Concluzie: alta chitara. O placere sa cant la ea. Toate cele bune!
  9. Salut. Numele meu este Alin, am 33 de ani, locuiesc in Medias, jud. Sibiu, si caut profesor de chitara cu experienta, de nivel avansat. Imi place instrumentul, invat (incerc) de aproximativ 10 ani, dar simt ca nu progresez. Ma intereseaza in special chitara electrica. De preferat profesorul sa fie din Medias, dar ma pot deplasa pentru lectii si in Tarnaveni sau Sighisoara. Telefon 0757571081. Multumesc.
  10. Salut. Se poate si Skype?
  11. Salut. Am inceput sa cant la chitara de cativa ani (vreo 10 mai exact), sunt inca, spre rusinea mea la un nivel intermediar, insa as vrea sa formez, la nivel de amator/hobby, o trupa de cover-uri in Medias. Telul nu este de a canta pe la nunti, botezuri, cununii, taieri de mot, divorturi etc., ci de distractie, petrecere a timpului liber intr-un mod placut urechilor (intr-un final placut, sper), si de o cunoastere mai buna a chitarii. Ca genuri muzicale as mentiona blues, classic rock, putin heavy, cantate de artisti/trupe legendare: Iron Maiden, ACDC, BB King, SOAD, Linkin Park si altii. De asemenea, ar merge si folk, trupe de la noi gen Vita de Vie, COMA, Cargo. Detin urmatoarele: 1. acustica Takamine 2. eléctrica Epiphone Les Paul Custom 3. procesor chitara Zoom G3X Cine este interesat, ma poate gasi la 0757 571081. Cu stima, Alin.
  12. salut. stiu ca a trecut mult timp de cand ai postat anuntul, dar, just in case... mai este valabil?
  13. M-am hotarat sa fac inca un upgrade la chitara de mai sus. Comutatorul nu mai functioneaza decat pe doza de bridge, asa ca m-am gandit ca decat sa il schimb doar pe el, mai bine schimb tot circuitul, inclusiv cu potentiometre si jack. Dupa cateva cautari si documentare, as vrea asa ceva: http://www.mojotone.com/Les-Paul-3-Way-Long-Shaft-Guitar-Wiring-Harness-Kit?ext=F#.VB7GL74Vekg . Totusi, costul transportului este undeva aproximativ 42 $, destul de mult parerea mea. Pretul de achizitie pentru kit-ul neasamblat este 51,5 $. Ar fi un total de aprox 95 $, destul de mult parerea mea. Gasesc piesele respective in Romania? Sau ce imi recomandati? Multumesc.
  14. Cred ca tot de pe ebay am sa cumpar pentru ca de pe thomann ajunge pretul total, incluzand taxe, tot la fel ca aici: http://www.ebay.co.uk/itm/Mojo-Pickups-Upgrade-Wiring-Harness-Loom-Assembly-for-Les-Paul-/221135987350?pt=UK_Guitar_Accessories&hash=item337cbb6296. Plus ca am avantajul faptului ca e facut circuitul. Revin cu info.
  15. Multumesc de raspuns. Am gasit pe thomann switchul Straight dar e modelul lung si nu se potriveste pe Epi. Nu am gasit model scurt. Am cautat pe guitarshop poturile de care zici, dar nu am gasit. Poate nu caut unde trebuie...
  16. Salut. Vreau sa imi fac un upgrade la Epi Les Paul si nu gasesc prin magazine piesele de care am nevoie, si anume: 1. 4 potentiometre de 500k de calitate, gen CTS 2. 2 condensatori hartie in ulei de 0,022 uF (max 400 V) 3. jack 1/4 marca Switchcraft 4. switch cu 3 pozitii (cel cu care selectez dozele), tot marca Switchcraft Apelez la forum in speranta ca aveti pe acasa sau cunoasteti vreun magazin sau vanzator care ma poate ajuta. Am gasit pe e-bay, dar vanzatorii sunt din afara Uniunii Europene, taxele fiind mari. id mess: badila.alin tel.: 0768 173884 Multumesc. In atasament ar fi ceea ce caut...
  17. De ce incepatori sau de nivel mediu? Pentru ca si eu sunt la fel si sunt constient ca degeaba exersezi acasa daca nu te bucuri impreuna cu altii de muzica. Plus ca asa invatam unii de la altii si evoluam. Despre mine: - 28 ani; - banuiesc ca sunt undeva intre incepator si mediu, cu aprox. 7 ani de zdranganit. Da, e o perioada destul de lunga si se presupune ca ar trebui sa cunosc chitara, dar am cantat doar ocazional. Sunt convins ca e cunoscut aspectul.. Si efectiv vreau sa ma apuc serios de treaba. - unde vreau sa ajung? : sa activez intr-o trupa, sa cantam live pe la diferite evenimente.. - pana la a compune piese e cale lunga, asa ca as inclina spre o trupa de coveruri. - ce imi place? ACDC, Vita de Vie, Rammstein, Eric Clapton, Mark Knopfler, Alternosfera... Scule: - 1 buc. Epiphone Les Paul Custom Plus - 1 buc. Line 6 Spider IV15 - 1 buc. acustica Squier Contact: Alin Badila, 0768 173884 im: badila.alin
  18. Am reușit sã-mi confecționez un prãguș din os și pot spune cã sunt foarte mulțumit de rezultat. Nu se mai dezacordeazã la bend-uri. Odatã cu operațiunea asta, am curãțat griful și tratat cu ulei de in și lãmâie. De asemenea, am reglat acțiunea dupã specificațiile Gibson și schimbat corzile cu Rotosound 0.10-0.46. Per total: ALTÃ CHITARÃ! Mai am de înlocuit partea electricã, dar încet cã nu mai sunt bani. Am gãsit pe ebay anunțul http://www.ebay.de/i...=1#ht_500wt_969 , cu comutatorul pt doze. Pentru cei interesați, am trimis e-mail cãtre vânzãtor sã-l întreb dacã se potrivește pt chitara mea și mi-a rãspuns cã da. Este mai scurt decât cel pt Gibson, deci e ok. Caut de ceva vreme condensatori PIO (paper in oil = hârtie în ulei) de 0.022 uF și nu am gãsit pe la noi prin țarã. Dacã știți pe undeva, dați-mi un semn. Numa' bine!
  19. Hop și eu. Alin din Sibiu cu 1 buc Epiphone Les Paul Custom Plus recent achiziționatã de la colegul de pe forum @florianristea1 (nota 10). Primul lucru fãcut dupã achiziție: nut din os, fãcut în totalitate de mine, plus curãțat și tratat grif urmat de reglarea acțiunii. În concluzie, sunt foarte mulțumit de ea! Vor urma în viitor și alte modificãri, dar e totul funcție de bani.
  20. Nu am comandat niciodata de afara si nu stiu care ar fi costurile. Stiu de stewmac.com, au si multe unelte pentru lutieri si nu numai, dar nu stiu cum e cu transportul.
  21. @Airhead: M-am uitat acum la modul cum sunt prinse corzile. Nu sunt asa cum ai mentionat tu. Abia am cumparat chitara si nu m-am uitat. Oricum, prima operatiune va fi sa-i schimb corzile si apoi mai vedem. Ms de raspuns. PS. si totusi, daca nu e din cauza modului cum sunt montate corzile, aveti idee de unde as putea cumpara asa ceva: http://www.graphtech.com/product-311-2/ ?
  22. Multumesc pentru raspunsuri. Cautand raspunsuri la intrebarile mele, am dat peste acest topic: http://www.mylespaul.com/forums/epiphone-les-pauls/14714-complete-epi-custom-setup.html . Cat se poate de explicit!
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.